Dylan Haegens Weigerde Rol in The Roast Of Giel Beelen

Dylan Haegens
1

Dylan Haegens heeft een aanbieding geweigerd om een rol te spelen in The Roast of Giel Beelen die woensdag op Comedy Central wordt uitgezonden. Dat vertelt YouTube-hobbyist Giel Beelen op zijn kanaal Giels.

De Veronica-dj had als voorwaarde van zijn deelname aan Comedy Central kenbaar gemaakt dat hij hoe dan ook een YouTuber erbij wilde hebben. Hij koos Dylan om hem flink verbaal toe te takelen.

Imago

Dylan heeft echter na lang wikken en wegen besloten om dat toch niet te doen. Het zou niet bij zijn imago passen. Hij vreesde dat vooral de jonge kijkers van zijn kanaal hier geen hout van zouden snappen.

Daarvoor in de plaats is er toen gekozen voor Kaj van der Ree, dj en YouTuber. Zijn kijkers begrijpen namelijk alles. Kaj heeft het baantje bij 3FM te danken aan Giel. Verbazingwekkend overigens, omdat de beroeps-Hagenees en stichter van Zu5e nooit de wil heeft gehad om dj te worden!

Iedere dinsdag heeft de 40 jarige Veronica-dj een livestream op zijn YouTube-kanaal Giels vanuit zijn zolderkamer waar rond de 50 jonge kijkers zijn show live volgen. In de stream van afgelopen dinsdag had hij KingAlert te gast. Foto: Instagram. Zie ook: Dylan Haegens wil ook break up video opnemen met zijn Marit!

Snap ik niet zo goed waarom hij die stream nog heeft. Het kost hem vast veel tijd, ook al vindt hij het zo leuk. De kijkers zijn wel heel weinig.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dylan Haegens
25
Dylan Haengens Vindt Dat Kaj van der Ree Maar Beter Kan Wegblijven – En: “Kaj Zit Er Doorheen!”

Dylan Haegens is de eerste bekende YouTuber die zich uitspreekt over Kaj van der Ree. Kaj is per direct ontslagen bij zowel de publieke omroep BNN/VARA als bij RTL toen bleek dat hij naaktfoto’s vroeg aan minderjarige meisjes. De YouTuber: “Ik weet niet of hij nog ooit aan de bak …

Dylan Haegens
24
Dylan Haegens De Mist In Met Ontblote Marit

Dylan Haegens heeft via Instastories laten zien dat zijn laatste video bestaft is door YouTube. De video ‘Gênante schoolmomenten’ vertoont in de thumbnail zijn vriendin Marit met ontblote borsten! Die zijn weliswaar met dollartekens aan het oog onttrokken, maar ironisch genoeg is YouTube daar niet van gediend en heeft het …

Dylan Haegens
9
Film Dylan Haegens Afgekraakt – Te Blank En Ouderwets

Hoewel regisseur Bas van Tellingen vrolijk schermt met de positieve recensie van De Telegraaf (‘pretentieloze pret’) laten de overige filmcritici weinig heel van zijn rolprent De Film Dylan Haegens. Blank HP/DeTijd vindt de humor wel erg ouderwets en de film opvallend blank. Er schijnt geen gekleurd mens in de bioscoopfilm voor …