Dylan Haegens Scoort Met Eigen Film – Welke YouTuber Volgt?

Dylan Haegens

Afgelopen zondag was de première in Venray voor ‘De Film van Dylan Haegens’. Daarnaast bezocht hij en zijn team nog 4 steden per helikopter. De film gaat officieel vanaf 16 augustus in première in 100 theaters in Nederland en België.

Zal het een succes worden? Met filmpjes op YouTube die elke keer weer honderdduizenden kijkers trekt in een heel korte tijd moet dat niet zo moeilijk zijn. En de eerste bezoekers hebben enthousiast gereageerd op de film.

Filmsucces voor Dylan?

Mocht het ook financieel een succes worden voor het filmproject dat 700.000 euro gekost heeft, dan lijkt het me een kwestie van tijd of een volgende YouTuber komt met een eigen film.

Filmproducenten zouden maar wat graag dit nog een keer over willen doen. Maar wie zal dat zijn? Dat is natuurlijk niet zo moeilijk: Enzo Knol en StukTV  die beiden richting de 2 miljoen abonnees gaan, komen als eerste in aanmerking hiervoor.

Film StukTV

StukTV heeft al vorig jaar laten doorschemeren misschien wel met een film te komen. Dat moet natuurlijk wel iets anders zijn dan ze altijd al op YouTube doen.

Enzo Knol

En Enzo Knol. Nu heeft hij 2015 al op het punt gestaan een film op te nemen. De contracten waren al getekend. Op het allerlaatst trok de vlogger zich terug, omdat hij bang was dat dit ten koste zou gaan van zijn YouTube-kanaal.

De 25-jarige YouTube-ster wil hoe dan ook iedere dag een vlog online zetten. Daar zal toch wel een oplossing voor zijn? Opnames voor een film duren weliswaar een aantal weken, maar je filmt niet de hele dag door. Het meeste bestaat uit wachten. Of vloggen. We zullen zien. Zie ook: Dylan Haegens – YouTube-ster

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dylan Haegens
Dylan Hagens Geeft de Gouden 1 Miljoen Playbutton Weg

Opmerkelijk: Dylan Haegens gaat zijn gouden playbutton weggeven aan een volger. Het gaat om de gouden playbutton die iedere YouTuber krijgt als hij of zij de 1 miljoen abonnees heeft gehaald. Dylan kreeg die voor zijn hoofdkanaal, maar nu wil hij de 1 miljoen abonnees ook behalen voor zijn tweede …

Dylan Haegens
25
Dylan Haengens Vindt Dat Kaj van der Ree Maar Beter Kan Wegblijven – En: “Kaj Zit Er Doorheen!”

Dylan Haegens is de eerste bekende YouTuber die zich uitspreekt over Kaj van der Ree. Kaj is per direct ontslagen bij zowel de publieke omroep BNN/VARA als bij RTL toen bleek dat hij naaktfoto’s vroeg aan minderjarige meisjes. De YouTuber: “Ik weet niet of hij nog ooit aan de bak …

Dylan Haegens
24
Dylan Haegens De Mist In Met Ontblote Marit

Dylan Haegens heeft via Instastories laten zien dat zijn laatste video bestaft is door YouTube. De video ‘Gênante schoolmomenten’ vertoont in de thumbnail zijn vriendin Marit met ontblote borsten! Die zijn weliswaar met dollartekens aan het oog onttrokken, maar ironisch genoeg is YouTube daar niet van gediend en heeft het …