Dylan Haegens Scoort Met Eigen Film – Welke YouTuber Volgt?

Dylan Haegens

Afgelopen zondag was de première in Venray voor ‘De Film van Dylan Haegens’. Daarnaast bezocht hij en zijn team nog 4 steden per helikopter. De film gaat officieel vanaf 16 augustus in première in 100 theaters in Nederland en België.

Zal het een succes worden? Met filmpjes op YouTube die elke keer weer honderdduizenden kijkers trekt in een heel korte tijd moet dat niet zo moeilijk zijn. En de eerste bezoekers hebben enthousiast gereageerd op de film.

Filmsucces voor Dylan?

Mocht het ook financieel een succes worden voor het filmproject dat 700.000 euro gekost heeft, dan lijkt het me een kwestie van tijd of een volgende YouTuber komt met een eigen film.

Filmproducenten zouden maar wat graag dit nog een keer over willen doen. Maar wie zal dat zijn? Dat is natuurlijk niet zo moeilijk: Enzo Knol en StukTV  die beiden richting de 2 miljoen abonnees gaan, komen als eerste in aanmerking hiervoor.

Film StukTV

StukTV heeft al vorig jaar laten doorschemeren misschien wel met een film te komen. Dat moet natuurlijk wel iets anders zijn dan ze altijd al op YouTube doen.

Enzo Knol

En Enzo Knol. Nu heeft hij 2015 al op het punt gestaan een film op te nemen. De contracten waren al getekend. Op het allerlaatst trok de vlogger zich terug, omdat hij bang was dat dit ten koste zou gaan van zijn YouTube-kanaal.

De 25-jarige YouTube-ster wil hoe dan ook iedere dag een vlog online zetten. Daar zal toch wel een oplossing voor zijn? Opnames voor een film duren weliswaar een aantal weken, maar je filmt niet de hele dag door. Het meeste bestaat uit wachten. Of vloggen. We zullen zien. Zie ook: Dylan Haegens – YouTube-ster

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dylan Haegens
9
Film Dylan Haegens Afgekraakt – Te Blank En Ouderwets

Hoewel regisseur Bas van Tellingen vrolijk schermt met de positieve recensie van De Telegraaf (‘pretentieloze pret’) laten de overige filmcritici weinig heel van zijn rolprent De Film Dylan Haegens. Blank HP/DeTijd vindt de humor wel erg ouderwets en de film opvallend blank. Er schijnt geen gekleurd mens in de bioscoopfilm voor …

Dylan Haegens
2
Dylan Haegens Komt Met Bioscoopfilm

Dylan Haegens komt als allereerste YouTuber met een eigen bioscoopfilm: De film van Dylan Haegens. Binnenkort starten de opnames waarvan het script al klaar ligt. De film zal dan in augustus 2018 in de bioscopen draaien. Comedyfilm met Dylan In de video ‘Wat is het geheime project?!’ onthult een superblije …

Dylan Haegens
Dylan Haegens
Dylan Haegens Woedend Op Ziggo – Video’s In Gevaar!

Dylan Haegens hebben we niet eerder zo boos meegemaakt. Zowel op Twitter als op Instagram maakt de video-tovenaar duidelijk woedend te zijn op Ziggo. De Limburgse YouTuber vertelt: ‘…wat ze me de afgelopen weken hebben geflikt is echt on-ge-looflijk’. En Dylan vervolgt briesend: ‘Het is een lang verhaal (…) maar door fouten …