Dylan Haegens Fanmeeting Komt Eraan

Dylan Haegens
3

dylan-haegens

Dylan Haegens organiseert met zijn team de Dylan Haegens Event op 29 oktober. De fanmeeting vindt plaats in Venray. Dat is volgens de YouTuber zowel voor Nederlandse als Belgische fans goed te bereizen. De evenementenhal waar het plaatsvindt ligt 2 minuten van het treinstation.

Er is zowel een ochtendprogramma als een middagprogramma waar je uit kunt kiezen. Die zijn wel precies hetzelfde.

Dylan Hagens Event in 3 delen

Bijzonder aan het event is dat het in 3 delen is gescheiden: de blooper bioscoopzaal. Daar kun je bloopers zien die je nog niet eerder op zijn YouTube-kanaal zijn vertoont, volgens Dylan. In een tweede zaal kan je aan de team Dylan Haegens-Quiz meedoen waar je kennis wordt getest over de Limburger en zijn team.

En bij het derde onderdeel in een andere zaal kan je vragen stellen aan het team van de populaire Limburger. Daarna is er tijd om met Dylan en zijn vrienden op de foto te gaan.

Ouders kunnen met een apart kaartje wel toegang krijgen tot het event, maar kunnen niet met de activiteiten meedoen. Kaartjes zijn te bestellen op DylanHaegens.nl en kosten in totaal 27,50 euro. Zelf eten en drinken meenemen is niet toegestaan.

Enzo doet al langer aan dit soort Meet & Greets. Die kosten 15 euro per persoon. De YouTube-sterren maken overigens geen winst met de Meet & Greets. Foto: YouTube.

Zie ook: Wie is Dylan Haegens?

Kan op de bc klaverblad komen op de dinsdag voor de kinderen

Groetjes bc klaverblad

Voor gratis en begin eerst bij groep 6 schakelklas

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dylan Haegens
Dylan Hagens Geeft de Gouden 1 Miljoen Playbutton Weg

Opmerkelijk: Dylan Haegens gaat zijn gouden playbutton weggeven aan een volger. Het gaat om de gouden playbutton die iedere YouTuber krijgt als hij of zij de 1 miljoen abonnees heeft gehaald. Dylan kreeg die voor zijn hoofdkanaal, maar nu wil hij de 1 miljoen abonnees ook behalen voor zijn tweede …

Dylan Haegens
25
Dylan Haengens Vindt Dat Kaj van der Ree Maar Beter Kan Wegblijven – En: “Kaj Zit Er Doorheen!”

Dylan Haegens is de eerste bekende YouTuber die zich uitspreekt over Kaj van der Ree. Kaj is per direct ontslagen bij zowel de publieke omroep BNN/VARA als bij RTL toen bleek dat hij naaktfoto’s vroeg aan minderjarige meisjes. De YouTuber: “Ik weet niet of hij nog ooit aan de bak …

Dylan Haegens
24
Dylan Haegens De Mist In Met Ontblote Marit

Dylan Haegens heeft via Instastories laten zien dat zijn laatste video bestaft is door YouTube. De video ‘Gênante schoolmomenten’ vertoont in de thumbnail zijn vriendin Marit met ontblote borsten! Die zijn weliswaar met dollartekens aan het oog onttrokken, maar ironisch genoeg is YouTube daar niet van gediend en heeft het …