Dylan Haegens Boos Op Armoowasright

YouTube trending met Dylan Haegens
Armoowasright
2

YouTube trending met Dylan Haegens

Armoowasright kijkt iedere dag naar trending op YouTube, maar wat hij vandaag zag beviel hem allerminst. Zijn eigen video wordt naar beneden gedrukt door baby’s etende gorilla’s en een golf spelende reuzenkrokodil.

Armoo begint nijdig aan zijn kooi te rammelen en twittert: “We staan nu met ze alle ergens onderaan omdat een fucking AvroTros en een fucking gorilla hele trending claimen man”. En: “YouTube trending begint meer te lijken op een dierentuin met al die dieren.”

Dylan Haegens met de krokodil

Maar 1 van die dieren die trending zijn blijkt ook een Twitteraccount te hebben. Zijn naam is Dylan Haegens en hij staat wel gewoon tussen de krokodil en de gorilla in met zijn video ‘Mensen op Instagram’. “Thanks Armoo thanks” bijt hij de Almeerder toe.

De van-alles–en-nog-wat-gaat-fout YouTuber Armoo weet het wel te waarderen en retweet de opmerking van Dylan, waarschijnlijk met een schaterlach. En misschien brengt het Armoo wel op een idee voor een volgende stuntvideo?  Foto: YouTube.

Armoo (Robin) kan de pot op. Als hij in de rij staat bij de winkelkassa vind hij ook dat hij vooraan moet staan! Hij spoort niet !

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dylan Haegens
25
Dylan Haengens Vindt Dat Kaj van der Ree Maar Beter Kan Wegblijven – En: “Kaj Zit Er Doorheen!”

Dylan Haegens is de eerste bekende YouTuber die zich uitspreekt over Kaj van der Ree. Kaj is per direct ontslagen bij zowel de publieke omroep BNN/VARA als bij RTL toen bleek dat hij naaktfoto’s vroeg aan minderjarige meisjes. De YouTuber: “Ik weet niet of hij nog ooit aan de bak …

Dylan Haegens
24
Dylan Haegens De Mist In Met Ontblote Marit

Dylan Haegens heeft via Instastories laten zien dat zijn laatste video bestaft is door YouTube. De video ‘Gênante schoolmomenten’ vertoont in de thumbnail zijn vriendin Marit met ontblote borsten! Die zijn weliswaar met dollartekens aan het oog onttrokken, maar ironisch genoeg is YouTube daar niet van gediend en heeft het …

Armoowasright
1
Armoo Afgemaakt Door Critici – Steekt Zich In Schulden Voor Samenwerking Met 6ix9ine?!

Armoo (Armoowasright) heeft een track opgenomen met de wereldberoemde rapper 6ix9ine. Binnen een paar dagen heeft de video 2 miljoen weergaven bereikt, maar veel bewondering krijgt hij niet vanuit Nederland. Want waarom zou zo’n grote Amerikaanse artiest een nummer willen opnemen met een totaal onbekende rapper uit Nederland die ook …