Dylan Haegens Boos Op Armoowasright

YouTube trending met Dylan Haegens
Armoowasright
2

YouTube trending met Dylan Haegens

Armoowasright kijkt iedere dag naar trending op YouTube, maar wat hij vandaag zag beviel hem allerminst. Zijn eigen video wordt naar beneden gedrukt door baby’s etende gorilla’s en een golf spelende reuzenkrokodil.

Armoo begint nijdig aan zijn kooi te rammelen en twittert: “We staan nu met ze alle ergens onderaan omdat een fucking AvroTros en een fucking gorilla hele trending claimen man”. En: “YouTube trending begint meer te lijken op een dierentuin met al die dieren.”

Dylan Haegens met de krokodil

Maar 1 van die dieren die trending zijn blijkt ook een Twitteraccount te hebben. Zijn naam is Dylan Haegens en hij staat wel gewoon tussen de krokodil en de gorilla in met zijn video ‘Mensen op Instagram’. “Thanks Armoo thanks” bijt hij de Almeerder toe.

De van-alles–en-nog-wat-gaat-fout YouTuber Armoo weet het wel te waarderen en retweet de opmerking van Dylan, waarschijnlijk met een schaterlach. En misschien brengt het Armoo wel op een idee voor een volgende stuntvideo?  Foto: YouTube.

Armoo (Robin) kan de pot op. Als hij in de rij staat bij de winkelkassa vind hij ook dat hij vooraan moet staan! Hij spoort niet !

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dylan Haegens
Dylan Hagens Geeft de Gouden 1 Miljoen Playbutton Weg

Opmerkelijk: Dylan Haegens gaat zijn gouden playbutton weggeven aan een volger. Het gaat om de gouden playbutton die iedere YouTuber krijgt als hij of zij de 1 miljoen abonnees heeft gehaald. Dylan kreeg die voor zijn hoofdkanaal, maar nu wil hij de 1 miljoen abonnees ook behalen voor zijn tweede …

Dylan Haegens
25
Dylan Haengens Vindt Dat Kaj van der Ree Maar Beter Kan Wegblijven – En: “Kaj Zit Er Doorheen!”

Dylan Haegens is de eerste bekende YouTuber die zich uitspreekt over Kaj van der Ree. Kaj is per direct ontslagen bij zowel de publieke omroep BNN/VARA als bij RTL toen bleek dat hij naaktfoto’s vroeg aan minderjarige meisjes. De YouTuber: “Ik weet niet of hij nog ooit aan de bak …

Dylan Haegens
24
Dylan Haegens De Mist In Met Ontblote Marit

Dylan Haegens heeft via Instastories laten zien dat zijn laatste video bestaft is door YouTube. De video ‘Gênante schoolmomenten’ vertoont in de thumbnail zijn vriendin Marit met ontblote borsten! Die zijn weliswaar met dollartekens aan het oog onttrokken, maar ironisch genoeg is YouTube daar niet van gediend en heeft het …