Dylan Haegens’ 10 Voordelen Jong Zijn – YouTuber Worden?

Dylan Haegens top 10
Dylan Haegens

Dylan Haegens top 10

Wat zijn nu de 10 grootse voordelen om jong te zijn? Dylan Haegens weet ze allemaal. Je kan bijvoorbeeld YouTuber worden! Maar waar ga je het over hebben op je YouTube-kanaal? Dylan en Marit noemen 2 voorbeelden. Als je iedere dag leuke dingen meemaakt in je leven kan je dat natuurlijk vloggen. Enzo Knol verdient er goed mee.

Maar sinds de opkomst van Armoowasright en DutchTuber weten we dat je helemaal geen avontuurlijk leven hoeft te hebben! Je faked gewoon alles! Dat doen ze bij tv toch ook?

Dus Marit wordt ontvoerd en een tosti etende Limburger vindt haar terug aan de boom vastgebonden! Hoewel, in de scene die ze spelen is men duidelijk het touw vergeten, maar het gaat om het voorbeeld!

In de top 10: gratis snoep

En ook bij de top 10 van voordelen om jong te zijn: je koopt net zoveel snoepgoed als je wilt. En als je geld op je is, nou, dan staat ma klaar om alles voor je te betalen. Volgens Dylan dan. Of gaat het bij jou thuis anders toe?

Weer een leuke video van team Dylan Haegens. Knap gemaakt en het heeft veel werk gekost. Er komt bijvoorbeeld een paar seconden een scene in voor waarbij Dylan met vrienden aan het strand ligt. Daar moet hij dus wel voor die paar seconden naar een strand toe zodra de zon schijnt. Hebben ze in Limburg wel strand?

Zo’n filmpje opnemen kost je zoal dagen werk. En eerst nog dat allemaal verzinnen! 2 duimpjes omhoog voor Dylan en zijn team! En een tosti graag. Foto: Instagram.

Zie ook: Dylan Hagens verkoopt eigen mok
Dylan Haegens verrast fans webshop

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dylan Haegens
Dylan Hagens Geeft de Gouden 1 Miljoen Playbutton Weg

Opmerkelijk: Dylan Haegens gaat zijn gouden playbutton weggeven aan een volger. Het gaat om de gouden playbutton die iedere YouTuber krijgt als hij of zij de 1 miljoen abonnees heeft gehaald. Dylan kreeg die voor zijn hoofdkanaal, maar nu wil hij de 1 miljoen abonnees ook behalen voor zijn tweede …

Dylan Haegens
25
Dylan Haengens Vindt Dat Kaj van der Ree Maar Beter Kan Wegblijven – En: “Kaj Zit Er Doorheen!”

Dylan Haegens is de eerste bekende YouTuber die zich uitspreekt over Kaj van der Ree. Kaj is per direct ontslagen bij zowel de publieke omroep BNN/VARA als bij RTL toen bleek dat hij naaktfoto’s vroeg aan minderjarige meisjes. De YouTuber: “Ik weet niet of hij nog ooit aan de bak …

Dylan Haegens
24
Dylan Haegens De Mist In Met Ontblote Marit

Dylan Haegens heeft via Instastories laten zien dat zijn laatste video bestaft is door YouTube. De video ‘Gênante schoolmomenten’ vertoont in de thumbnail zijn vriendin Marit met ontblote borsten! Die zijn weliswaar met dollartekens aan het oog onttrokken, maar ironisch genoeg is YouTube daar niet van gediend en heeft het …