DutchPerformante Emotioneel Om Laatste Wens Van 13-jarige Nick Power

dutchperformante

Chahid Charrak (YouTubekanaal: DutchPerformante) kreeg tranen op zijn wangen bij het aanhoren van het verhaal van Nick Power. De 13-jarige jongen heeft kanker en volgens Chahid nog maar een paar maanden te leven.

Natuurlijk geeft hij de jongen de dag van zijn leven door hem in zijn gouden Lamborghini rond te rijden. Dat kon je zien op de Instastories van de tegelkoning uit Zeewolde.

Ook Don de Jong is erbij als ze naar McDonalds zoeven. Chahid vertelt in zijn Lambo terwijl de zieke jongen stralend naast hem zit: “Ik kreeg net spontaan tranen in mijn ogen als je beseft dat hij nog maar een paar maandjes te leven heeft.”

Nick blijft echter lachen en dat deed hij ook toen hij voor het eerst hoorde dat hij kanker kreeg. In de korte tijd dat de 13-jarige Nick nog te leven heeft is er nog 1 wens: Een vlog maken. Daar weet Chahid natuurlijk wel raad mee: “Volg allemaal even Nick, hij is een baas. Hij gaat beginnen met vloggen.” En de Instagrammer besluit met: “15 december ga ik naar hem toe samen met Don om hem helpen met vloggen.”

De als DutchPerformante bekend staande YouTuber vraagt ook of we Nick allemaal willen volgen. Dit is het Instagram van Nick Power.

dutchperformante
Chahid Charrak Verkoopt Exclusief Lamborghini Energy Drink

Chahid Charrak werkt samen met de Italiaanse familie Lamborghini om exclusief een nieuw energy drink op de markt te brengen met de welluidende naam Tonino Lamborghini Energy Drink. Via zijn webshop Dutchperformanteshop.nl kun je het blikje met de kenmerkende stier die de racewagens van Lamborghini versieren bestellen. Op Instastories vertelt …

dutchperformante
Cahid Charrak (DutchPerformante) Waarschuwt Concurrenten – Neem Geen Mensen Van Mij Af!!

Chahid Charrak (onder andere eigenaar van Tegeldepot.nl en bekend als YouTuber DutchPerformante) heeft gemerkt dat er ook een schaduwkant zit met alles maar op Instagram zetten. Concurrenten blijken mensen die voor hem werken direct te benaderen om voor hen te komen werken. En dat pikt Chahid niet! Dit zegt de …

dutchperformante
Chahid Charrak Is Rijbewijs 3 Keer Kwijtgeraakt! (En Niet Wegens te Langzaam Rijden)

De buitengewoon energieke Chahid Charrak van het YouTubekanaal DutchPerformante is tot 3 keer toe zijn rijbewijs kwijtgeraakt door snelheidsovertredingen. Dat onthult de ondernemer uit Zeewolde in een nieuwe YouTube-aflevering van Andy van der Meijde. Het gaat dan om 50 kilometer of meer te hard rijden. Chahid die een Marokkaanse vader …