DutchPerformante Emotioneel Om Laatste Wens Van 13-jarige Nick Power

dutchperformante

Chahid Charrak (YouTubekanaal: DutchPerformante) kreeg tranen op zijn wangen bij het aanhoren van het verhaal van Nick Power. De 13-jarige jongen heeft kanker en volgens Chahid nog maar een paar maanden te leven.

Natuurlijk geeft hij de jongen de dag van zijn leven door hem in zijn gouden Lamborghini rond te rijden. Dat kon je zien op de Instastories van de tegelkoning uit Zeewolde.

Ook Don de Jong is erbij als ze naar McDonalds zoeven. Chahid vertelt in zijn Lambo terwijl de zieke jongen stralend naast hem zit: “Ik kreeg net spontaan tranen in mijn ogen als je beseft dat hij nog maar een paar maandjes te leven heeft.”

Nick blijft echter lachen en dat deed hij ook toen hij voor het eerst hoorde dat hij kanker kreeg. In de korte tijd dat de 13-jarige Nick nog te leven heeft is er nog 1 wens: Een vlog maken. Daar weet Chahid natuurlijk wel raad mee: “Volg allemaal even Nick, hij is een baas. Hij gaat beginnen met vloggen.” En de Instagrammer besluit met: “15 december ga ik naar hem toe samen met Don om hem helpen met vloggen.”

De als DutchPerformante bekend staande YouTuber vraagt ook of we Nick allemaal willen volgen. Dit is het Instagram van Nick Power.

dutchperformante
EnzoLympics Groot Succes – Mede-Presentator Chahid Charrak Na Show Lamborghini Kwijt

Tot op het laatst heeft Enzo Knol nog reclame gemaakt voor de liveshow in Groningen, maar de beelden van de aanwezigen laten zien dat de zaal vrijwel geheel was uitverkocht. En zo te lezen op Insta waren de fans enthousiast over de eerste live EnzoLympics. Pim, de personal trainer van …

dutchperformante
Waar Blijft Het Nummer Van Chahid Charrak? Eindelijk Antwoord!

Al maanden geleden werden de volgers van Chahid Charrak warm gemaakt voor een track die eraan zou komen. Maarhij kwam maar niet. In een interview met radio 538 geeft hij eindelijk uitleg wat daar de reden van is. Chahid, ook wel bekend als DutchPerformante, wilde wachten tot de zomer. Het …

dutchperformante
Vriend Chahid Charrak Raakt Rijbewijs Kwijt

Eelco Kalsbeek, de vriend van DutchPerformante (Cahid), is gepakt door de politie op de snelweg. Hij reed volgens Chahid op zijn Instastories 56 kilometer te hard! Gevolg: zijn rijbewijs is per direct afgepakt! Chahid zat samen met zijn zakenpartner in zijn witte Porsche van Eelco op weg naar Zandvoort. De …