Dusdavidgames Genegeerd Door Bekende YouTuber

Overig

David Harms googled zichzelf, althans Dusdavidgames, en wat hem verbaasd is dat hij bij de afbeeldingen zo vaak word verbonden met Enzo Knol.

Wat de in Leersum woonachtige YouTuber wel eens wordt verweten is dat David in zijn videotitels gebruik maakt van Enzo’s naam. Hij wijst er echter op dat Enzo toen hij nog niet zo bekend was hetzelfde deed met zijn naam: David Harms.

David van DusDavidGames. Foto: Youtube.

Ontvolgd

Enzo zal dat nu zeker niet meer doen. David heeft hij al meer dan een jaar niks meer met die andere bekende YouTuber iets gedaan. En onlangs twitterde hij nog dat Enzo hem had ontvolgd!

Ook de laatste telefoonnummer van Enzo Knol heeft hij niet meer. Dat weet ik, omdat hij zijn volgers hiervan meteen op de hoogte brengt. Hoewel hij de laatste tijd wel steeds scheler is gaan kijken, blijft David er overigens vrolijk onder. Hij stelt nog steeds vragen aan Enzo via Twitter alsof hij verwacht hier antwoord op te krijgen.

DYTG

Bij de laatste DYTG hadden ze elkaar wel gesproken, maar voor de rest moet David concluderen dat er geen Knolpower meer tussen hen beiden bestaat. En waarom? Dusdavidgames heeft zelf geen idee.

Nou ja, met sommige mensen kun je nu eenmaal beter mee omgaan dan met anderen. Maar toch vraag je je af of David iets verkeerds gedaan of gezegd heeft wat Enzo kwaad heeft gemaakt.

Dat is 1 van de weinige geheimen die de meest succesvolste vlogger van Nederland nog niet met ons gedeeld heeft. Foto: YouTube.

Lees ook: Enzo Knol lanceert eigen boek: Knolpower!

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Overig
Qucee Neemt Iedereen In de Maling Met Lamborghini-grap

Heel even leek het alsof Qucee een prachtige Lamborghini van 3 ton had gekocht. Hij schrijft onder de Instagram foto ook nog eens: “Hard work pays off – geparkeerd in de straat waar ik ben opgegroeid.” Hoe kon hij dat betalen? zou je denken. En nog belangrijker: hoe kon Qucee …

Enzo Knol
Enzo Knol Verslaat Bijna Wereldster Adele Met Escape Room

Eindelijk staat een vlog van Enzo Knol weer in de trendinglijst van YouTube! De video Escape room in de nieuwe woning (halloween) is meteen doorgestoomd naar nummer 2. Alleen de videoclip van Adele moet de vlogger voor laten gaan. De escape rooms afleveringen van vorig jaar hebben ruim een miljoen …

Overig
Noël Dekkers Steelt De Show In de Vlogs Van Enzo Knol

Noël Dekkers, ook wel het “jongetje” genoemd, wordt overladen met complimenten bij de laatste vlog van Enzo Knol. Voor een groot gedeelte filmt Noël en zorgt elke keer voor heel grappige situaties. Dat filmen doet hij vaak ook vlakbij het gezicht van Enzo die soms de camera moet ontwijken. De …