Dusdavidgames Genegeerd Door Bekende YouTuber

Overig

David Harms googled zichzelf, althans Dusdavidgames, en wat hem verbaasd is dat hij bij de afbeeldingen zo vaak word verbonden met Enzo Knol.

Wat de in Leersum woonachtige YouTuber wel eens wordt verweten is dat David in zijn videotitels gebruik maakt van Enzo’s naam. Hij wijst er echter op dat Enzo toen hij nog niet zo bekend was hetzelfde deed met zijn naam: David Harms.

David van DusDavidGames. Foto: Youtube.

Ontvolgd

Enzo zal dat nu zeker niet meer doen. David heeft hij al meer dan een jaar niks meer met die andere bekende YouTuber iets gedaan. En onlangs twitterde hij nog dat Enzo hem had ontvolgd!

Ook de laatste telefoonnummer van Enzo Knol heeft hij niet meer. Dat weet ik, omdat hij zijn volgers hiervan meteen op de hoogte brengt. Hoewel hij de laatste tijd wel steeds scheler is gaan kijken, blijft DavidĀ er overigens vrolijk onder. Hij stelt nog steeds vragen aan Enzo via Twitter alsof hij verwacht hier antwoord op te krijgen.

DYTG

Bij de laatste DYTG hadden ze elkaar wel gesproken, maar voor de rest moet David concluderen dat er geen Knolpower meer tussen hen beiden bestaat. En waarom? Dusdavidgames heeft zelf geen idee.

Nou ja, met sommige mensen kun je nu eenmaal beter mee omgaan dan met anderen. Maar toch vraag je je af of David iets verkeerds gedaan of gezegd heeft wat Enzo kwaad heeft gemaakt.

Dat is 1 van de weinige geheimen die de meest succesvolste vlogger van Nederland nog niet met ons gedeeld heeft. Foto: YouTube.

Lees ook: Enzo Knol lanceert eigen boek: Knolpower!

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Overig
Mees van Dam Werkt Nu Ook Voor Mediamiljardair John de Mol

Mees Lucas van Dam, de 20-jarige sportieveling die we kennen uit de vlogs van Enzo Knol, heeft een contract getekend met het mediabedrijf van John de Mol! Mees vermeldt trots op zijn Insta: “Een mooie stap mogen zetten vandaag met Social1influencers! Er komen mooie dingen aan en ik ben iedereen …

Overig
13
Giel Beelen Geeft ‘Rode Vlag’ Aan KingAlert Over Grof Commentaar Enzo & Myron Video

De bekende dj Giel Beelen heeft afkeurend gereageerd op een tweet van Paul Goudsmit (KingAlert). De soms grofgebekte Paul liet direct via Twitter weten wat hij van de uitlegvideo over de vermeende ‘relatie’ van Enzo en Myron vindt. KingAlert reageert met: Hoe noem je iets wanneer je als man en …

Overig
10
Wie Gaat Er Nog Naar de Dutch YouTube Gathering?

Meerdere YouTubers hebben aangegeven niet naar de Dutch YouTube Gathering te gaan. Is de DYTG niet ten dode opgeschreven? Die wordt dit keer op 7 juli in de Brabanthallen in Den Bosch gehouden. Voorgaande jaren was het nog in de Jaarbeurs in Utrecht. Grote namen ontbreken: Geen StukTV, Enzo of …