Dusdavidgames Genegeerd Door Bekende YouTuber

Overig

David Harms googled zichzelf, althans Dusdavidgames, en wat hem verbaasd is dat hij bij de afbeeldingen zo vaak word verbonden met Enzo Knol.

Wat de in Leersum woonachtige YouTuber wel eens wordt verweten is dat David in zijn videotitels gebruik maakt van Enzo’s naam. Hij wijst er echter op dat Enzo toen hij nog niet zo bekend was hetzelfde deed met zijn naam: David Harms.

David van DusDavidGames. Foto: Youtube.

Ontvolgd

Enzo zal dat nu zeker niet meer doen. David heeft hij al meer dan een jaar niks meer met die andere bekende YouTuber iets gedaan. En onlangs twitterde hij nog dat Enzo hem had ontvolgd!

Ook de laatste telefoonnummer van Enzo Knol heeft hij niet meer. Dat weet ik, omdat hij zijn volgers hiervan meteen op de hoogte brengt. Hoewel hij de laatste tijd wel steeds scheler is gaan kijken, blijft David er overigens vrolijk onder. Hij stelt nog steeds vragen aan Enzo via Twitter alsof hij verwacht hier antwoord op te krijgen.

DYTG

Bij de laatste DYTG hadden ze elkaar wel gesproken, maar voor de rest moet David concluderen dat er geen Knolpower meer tussen hen beiden bestaat. En waarom? Dusdavidgames heeft zelf geen idee.

Nou ja, met sommige mensen kun je nu eenmaal beter mee omgaan dan met anderen. Maar toch vraag je je af of David iets verkeerds gedaan of gezegd heeft wat Enzo kwaad heeft gemaakt.

Dat is 1 van de weinige geheimen die de meest succesvolste vlogger van Nederland nog niet met ons gedeeld heeft. Foto: YouTube.

Lees ook: Enzo Knol lanceert eigen boek: Knolpower!

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Overig
YouTuber Natan Vandergunst Beschuldigt Van Cyberpesten – Stopt Acid Met YouTube?

Nathan Vandergunst (Acid) wordt door de Belgische media beschuldigd van cyberpesten en haatzaaien en heeft reeds een advocaat achter zich aan gekregen. In de Belgische kranten verschijnen berichten dat de YouTuber een online privĂ©-leger heeft die doodsbedreigingen verstuurd naar mede-YouTubers. Een zwaar aangeslagen Acid reageert verontwaardigd over deze media-berichten: “Alsof …

Overig
Don de Jong Koopt Huis Van 8 Ton!

Dat YouTube als beroep nog steeds goed kan verdienen (als je maar succesvol bent) bewijst Don de Jong. Die heeft onlangs een villa gekocht in Roelofarendsveen. De prachtige villa heeft een prijskaartje van 787.500 euro. Daar komt nog kosten koper bij en dat betekent dat Don ruim 8 ton kwijt …

Overig
Mees van Dam Werkt Nu Ook Voor Mediamiljardair John de Mol

Mees Lucas van Dam, de 20-jarige sportieveling die we kennen uit de vlogs van Enzo Knol, heeft een contract getekend met het mediabedrijf van John de Mol! Mees vermeldt trots op zijn Insta: “Een mooie stap mogen zetten vandaag met Social1influencers! Er komen mooie dingen aan en ik ben iedereen …