Drone Winnen Met Doritos

Nieuws
1

drone challenge doritos

Smoare is een challenge aangegaan in een heuse Drone race, gesponsord door Doritos. Rob en Yvo van Smoare gaan de strijd aan met de drone van DusDavid, Milan en Matthy (Fifalosophy).

Je kan op de website van Doritos stemmen wie jij denkt dat er gaat winnen van de vier jongens. Als je wint krijg je de drone van de winnaar.

Rob blijkt overigens  zelf al aardig wat ervaring te hebben met een drone, hoewel deze in de challenge een ander exemplaar is. Het ziet er allemaal wel gaaf uit.

Hoe doet Matthy het?

Yvo en Rob besturen de drone via een computerscherm met de besturing ernaast gemonteerd. Wie wint er? In de video van Smoare zie je alleen Matthy in actie tegen Rob en Yvo.

Maar aan deze beelden van Smoare zou ik zeggen dat Rob Hoekx de grote kanshebber is om de Doritos challenge te winnen. Wat denk jij?

Lees ook: Milan Knol koopt racemonster.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws
7
Harm Met De Dood Bedreigd Door Buren? YouTuber Stopt Tijdelijk Met Uploaden

Harm de Vries van het YouTubekanaal HetGames is door zijn buren afgelopen zondag ernstig bedreigd. Een aangeslagen Harm vertelt: ‘Ik ben voor alles uitgemaakt, letterlijk ben ik vernederd en vooral ben ik bedreigd. Nog net niet met de dood.’ Hij voelt zich daardoor zo onveilig in zijn eigen appartement dat …

Nieuws
5
Quin Laat Zich Kaal Scheren

Quin van der Zeeuw laat in een Instagramfilmpje weten dat hij zich kaal laat scheren. Waarom hij dat wil doen is niet duidelijk, maar op dit moment weet nog niemand van zijn plan. Quin vertelt: ‘Ik ga naar de kapper iets speciaals doen. ik ga namelijk kaal. ‘Fluisterend voegt hij …

Alle YouTubers
Waarom Komen YouTubers Niet Meer Naar de DYTG?

Rutger Vink (Furtjuh) had al aangekondigd niet naar de DYTG te komen. Ook Wouter van der Vaart (Dodo) had getwitterd niet meer aanwezig te zijn bij het jaarlijkse YouTube-evenement in de Jaarbeurs in Utrecht. De grootste Belgische YouTuber Acid (Nathan Vandergunst) twitterde geen zin meer te hebben om de hele dag alleen …