Don de Jong Moet Geen Lamborghini Kopen, Vindt Giel van StukTV

Don de Jong

Giel de Winter van StukTV uit kritiek op de aanschaf van een peperdure Lamborghini door Don de Jong. Ook de Porsche van Gio Latooy komt aan bod.

Op Instastories zegt hij: “Ik zie nu dat ‘influencers’ of ‘vloggers’ op hele jonge leeftijd een dure Lamborghini of Porsche kopen. Gaat al hun spaargeld naar die auto toe?”

Daar zou hij meteen een antwoord op weten als hij de twee vlogger had gevolgd. Nee, Don heeft ook een villa gekocht van 8 ton en Gio lijkt zelfs een kapitaal huis van 1,2 miljoen te hebben aangeschaft. Dat kan je niet anders als een uitstekende financiƫle keuze noemen. Huizen worden alleen maar meer waard.

Maar blijkbaar had Don nog wat wisselgeld over om een dure Italiaan te kopen van ruim 280.000 euro. Gio heeft het wat bescheidener gedaan met een Porsch van net boven een ton.

Maar Giel vindt ook dat deze vloggers ‘het goede voorbeeld moeten geven’. Wat? Dat ze een fiets kopen en verder alles op de bank zetten? Tegelijkertijd geeft de voorman van StukTV meteen aan dat hij eigenlijk hetzelfde heeft gedaan door de aankoop van een dure Porsche en een Audi.

Hij sluit af met: “Dus laten we hopen dat ze geholpen worden door een goede coach en de juiste financiĆ«le begeleiding.” Zolang ze niet ieder jaar een nieuwe lambo kopen lijkt er voorlopig geen vuiltje aan de lucht.

Don de Jong
Don de Jong Koopt Lamborghini – Wat Heeft De YouTuber Ervoor Betaald?

Het kan niet op voor Don de Jong. Had hij onlangs nog een huis gekocht van ruim 7 ton, nu blijkt hij ook nog eens genoeg geld over te hebben om een Lamborghini te kopen! Daarmee is hij de tweede YouTuber die van zijn YouTube-inkomsten een peperdure racemonster kan kopen. …

Don de Jong
Don de Jong Koopt Huis Van 8 Ton!

Dat YouTube als beroep nog steeds goed kan verdienen (als je maar succesvol bent) bewijst Don de Jong. Die heeft onlangs een villa gekocht in Roelofarendsveen. De prachtige villa heeft een prijskaartje van 787.500 euro. Daar komt nog kosten koper bij en dat betekent dat Don ruim 8 ton kwijt …