Don de Jong Moet Geen Lamborghini Kopen, Vindt Giel van StukTV

Don de Jong

Giel de Winter van StukTV uit kritiek op de aanschaf van een peperdure Lamborghini door Don de Jong. Ook de Porsche van Gio Latooy komt aan bod.

Op Instastories zegt hij: “Ik zie nu dat ‘influencers’ of ‘vloggers’ op hele jonge leeftijd een dure Lamborghini of Porsche kopen. Gaat al hun spaargeld naar die auto toe?”

Daar zou hij meteen een antwoord op weten als hij de twee vlogger had gevolgd. Nee, Don heeft ook een villa gekocht van 8 ton en Gio lijkt zelfs een kapitaal huis van 1,2 miljoen te hebben aangeschaft. Dat kan je niet anders als een uitstekende financiële keuze noemen. Huizen worden alleen maar meer waard.

Maar blijkbaar had Don nog wat wisselgeld over om een dure Italiaan te kopen van ruim 280.000 euro. Gio heeft het wat bescheidener gedaan met een Porsch van net boven een ton.

Maar Giel vindt ook dat deze vloggers ‘het goede voorbeeld moeten geven’. Wat? Dat ze een fiets kopen en verder alles op de bank zetten? Tegelijkertijd geeft de voorman van StukTV meteen aan dat hij eigenlijk hetzelfde heeft gedaan door de aankoop van een dure Porsche en een Audi.

Hij sluit af met: “Dus laten we hopen dat ze geholpen worden door een goede coach en de juiste financiële begeleiding.” Zolang ze niet ieder jaar een nieuwe lambo kopen lijkt er voorlopig geen vuiltje aan de lucht.

Don de Jong
Focusdrink van Don de Jong Een Succes?

Don de Jong en Roy Beslezen (Royalistiq) en diens broer zijn gedrieën een bedrijf gestart: FocusDrink. De gelijknamige energieke drank is vanaf vandaag te koop bij de supermarkten van Jumbo en Dirk. Het wordt omschreven als: “Koolzuurhoudende functionele frisdrank met suiker en zoetstof” en kost 1,39 euro. Maar is het …

Don de Jong
Don de Jong Krijgt Nog Verrassing Van Enzo En Chahid Voor Bereiken Mijlpaal!

In zijn laatste vlog wordt Don de Jong uit zijn bed gehaald.Zijn manager staat voor de deur met een cadeau.Don weet al wat het is. Nog een paar duizend abonnees te gaan en hij heeft de miljoen abonnees behaald! ‘Live’in de vlog zien we vervolgens hoe die abonnee teller verschuift …

Don de Jong
Don de Jong Behaalt Eindelijk de 1 Miljoen Abonnees

Het zat er al lange tijd aan te komen, maar vandaag is het Don de Jong toch echt gelukt: het bereiken van de fel begeerde 1 miljoen YouTube abonnees! En verrassend is dat zijn management al klaar stond bij hem thuis om de vlogger zijn gouden YouTube button uit te …