Don de Jong Moet Geen Lamborghini Kopen, Vindt Giel van StukTV

Don de Jong

Giel de Winter van StukTV uit kritiek op de aanschaf van een peperdure Lamborghini door Don de Jong. Ook de Porsche van Gio Latooy komt aan bod.

Op Instastories zegt hij: “Ik zie nu dat ‘influencers’ of ‘vloggers’ op hele jonge leeftijd een dure Lamborghini of Porsche kopen. Gaat al hun spaargeld naar die auto toe?”

Daar zou hij meteen een antwoord op weten als hij de twee vlogger had gevolgd. Nee, Don heeft ook een villa gekocht van 8 ton en Gio lijkt zelfs een kapitaal huis van 1,2 miljoen te hebben aangeschaft. Dat kan je niet anders als een uitstekende financiƫle keuze noemen. Huizen worden alleen maar meer waard.

Maar blijkbaar had Don nog wat wisselgeld over om een dure Italiaan te kopen van ruim 280.000 euro. Gio heeft het wat bescheidener gedaan met een Porsch van net boven een ton.

Maar Giel vindt ook dat deze vloggers ‘het goede voorbeeld moeten geven’. Wat? Dat ze een fiets kopen en verder alles op de bank zetten? Tegelijkertijd geeft de voorman van StukTV meteen aan dat hij eigenlijk hetzelfde heeft gedaan door de aankoop van een dure Porsche en een Audi.

Hij sluit af met: “Dus laten we hopen dat ze geholpen worden door een goede coach en de juiste financiĆ«le begeleiding.” Zolang ze niet ieder jaar een nieuwe lambo kopen lijkt er voorlopig geen vuiltje aan de lucht.

Don de Jong
Don de Jong Zou ‘Verliefd’ Kunnen Worden Op De Vriendin Van Enzo Knol

Don de Jong is vrijgezel, maar als hij een relatie weer krijgt zou hij graag een vriendin zoals die van Enzo Knol willen hebben. Myron Koops en Enzo Knol voelen elkaar perfect aan en zij begrijpt het leven van een YouTuber. Zo onthult Don in de podcast van Kaj Gorgels. …

Don de Jong
Don de Jong Dreigt Zijn Lamborghini Kwijt Te Raken!

Moet Don de Jong zijn Lamborghini weer gedwongen verkopen? Nauwelijks een maand geleden toonde Don trots zijn gifgroene Lamborghini. Maar het is de vraag of hij nog lang kan genieten van zijn droomauto. In zijn vlog ‘Een bijzondere dag voor Nick’ vertelt de openhartige vlogger dat het financieel hem misschien …

Don de Jong
Don de Jong’s Lamborghini Van 280.000 Euro Kraakt Aan Alle Kanten

Don de Jong heeft zijn Lamborgihini slechts 2 weken, maar hij moet nu al weer terug naar de garage. Dat vertelt hij in zijn laatste vlog: Lambo kapot en gek doen bij de kapper. Don sipjes: “Hij heeft best wel wat mankementjes. Deze ‘vierrol’ kraakt ontzettend tijdens het inklappen, het …