Don de Jong Moet Geen Lamborghini Kopen, Vindt Giel van StukTV

Don de Jong

Giel de Winter van StukTV uit kritiek op de aanschaf van een peperdure Lamborghini door Don de Jong. Ook de Porsche van Gio Latooy komt aan bod.

Op Instastories zegt hij: “Ik zie nu dat ‘influencers’ of ‘vloggers’ op hele jonge leeftijd een dure Lamborghini of Porsche kopen. Gaat al hun spaargeld naar die auto toe?”

Daar zou hij meteen een antwoord op weten als hij de twee vlogger had gevolgd. Nee, Don heeft ook een villa gekocht van 8 ton en Gio lijkt zelfs een kapitaal huis van 1,2 miljoen te hebben aangeschaft. Dat kan je niet anders als een uitstekende financiële keuze noemen. Huizen worden alleen maar meer waard.

Maar blijkbaar had Don nog wat wisselgeld over om een dure Italiaan te kopen van ruim 280.000 euro. Gio heeft het wat bescheidener gedaan met een Porsch van net boven een ton.

Maar Giel vindt ook dat deze vloggers ‘het goede voorbeeld moeten geven’. Wat? Dat ze een fiets kopen en verder alles op de bank zetten? Tegelijkertijd geeft de voorman van StukTV meteen aan dat hij eigenlijk hetzelfde heeft gedaan door de aankoop van een dure Porsche en een Audi.

Hij sluit af met: “Dus laten we hopen dat ze geholpen worden door een goede coach en de juiste financiële begeleiding.” Zolang ze niet ieder jaar een nieuwe lambo kopen lijkt er voorlopig geen vuiltje aan de lucht.

Don de Jong
Don de Jong Verwijdert Omstreden Titel

De titel van de vlog van Don de Jong levert behoorlijk wat ophef op bij YouTubers. Het gaat om de titel Wij vlogen precies op 9/11. Een heel apart gevoel. Het gebruik van een afschuwelijke aanslag om views te krijgen gaat wel heel erg ver. Jesse Hoefnagels had zich hier …

Don de Jong
Don en Juul Weigeren Die Ene Vraag Te Beantwoorden – Meer Dan 1000 Dislikes

Don de Jong stelt zijn kijkers flink teleur met zijn vlog “Wij beantwoorden vragen van jullie”. Eindelijk zouden we te weten komen of Juul en Don een relatie hebben. Ja, lijkt het logische antwoord gezien ze zo vaak bij elkaar zijn. Wat blijkt: alles komt voorbij behalve de vraag waar …

Don de Jong
Focusdrink van Don de Jong Een Succes?

Don de Jong en Roy Beslezen (Royalistiq) en diens broer zijn gedrieën een bedrijf gestart: FocusDrink. De gelijknamige energieke drank is vanaf vandaag te koop bij de supermarkten van Jumbo en Dirk. Het wordt omschreven als: “Koolzuurhoudende functionele frisdrank met suiker en zoetstof” en kost 1,39 euro. Maar is het …