Don de Jong Koopt Lamborghini – Wat Heeft De YouTuber Ervoor Betaald?

Don de Jong

Het kan niet op voor Don de Jong. Had hij onlangs nog een huis gekocht van ruim 7 ton, nu blijkt hij ook nog eens genoeg geld over te hebben om een Lamborghini te kopen! Daarmee is hij de tweede YouTuber die van zijn YouTube-inkomsten een peperdure racemonster kan kopen. Eerder ging Enzo Knol hem voor met de eerste SUV versie van de Lambo.

Het gaat om een occasion (tweedehands) weliswaar, maar dan nog lijkt Don er ruim 280.000 euro voor te hebben neergeteld. Om precies te zijn, het gaat om een gifgroene Lamborghini Huracan 5.2 V10 Performante, het zelfde type als Chahid Charrak heeft.

Het heeft 19.000 kilometer op de teller en komt uit 2018. De succesvolle vlogger heeft het racebeest gekocht bij autobedrijf John van der Rijt uit Uden voor 282.500 euro. Dat bedrijf heeft al eerder een auto verkocht aan Royalistiq en Milan Knol.

Don de Jong
Don de Jong Moet Geen Lamborghini Kopen, Vindt Giel van StukTV

Giel de Winter van StukTV uit kritiek op de aanschaf van een peperdure Lamborghini door Don de Jong. Ook de Porsche van Gio Latooy komt aan bod. Op Instastories zegt hij: “Ik zie nu dat ‘influencers’ of ‘vloggers’ op hele jonge leeftijd een dure Lamborghini of Porsche kopen. Gaat al …

Don de Jong
Don de Jong Koopt Huis Van 8 Ton!

Dat YouTube als beroep nog steeds goed kan verdienen (als je maar succesvol bent) bewijst Don de Jong. Die heeft onlangs een villa gekocht in Roelofarendsveen. De prachtige villa heeft een prijskaartje van 787.500 euro. Daar komt nog kosten koper bij en dat betekent dat Don ruim 8 ton kwijt …