Don de Jong Koopt Huis Van 8 Ton!

Don de Jong

Dat YouTube als beroep nog steeds goed kan verdienen (als je maar succesvol bent) bewijst Don de Jong. Die heeft onlangs een villa gekocht in Roelofarendsveen.

De prachtige villa heeft een prijskaartje van 787.500 euro. Daar komt nog kosten koper bij en dat betekent dat Don ruim 8 ton kwijt is aan zijn nieuwe onderkomen. Opmerkelijk is dat de succesvolle YouTuber het in zijn vlog nog niet heeft verteld aan zijn kijkers. (Update: inmiddels heeft Don het ook aan zijn kijkers vertelt in de vlog: Ik heb mijn eerste huis gekocht.)

Hij heeft alvast wel het huis laten zien, maar is vergeten te vertellen aan zijn fans dat hij het al gekocht heeft. YouTuber JustNicolas onthulde in zijn laatste aflevering dat het op de site van de makelaar al als verkocht staat.

De aankoop geeft aan het grote succes van Don als vlogger. Afgelopen maand scoorde hij ruim 14 miljoen views met zijn video’s. Daarbij is hij de 1 na grootste vlogger van Nederland. Concurrent Gio Latooy is nummer 3 met ruim 12 miljoen views. Enzo Knol is al jaren de onbetwiste nummer 1 met afgelopen maand 29 miljoen views.

Enzo Knol heeft al vaker aangegeven dat hij graag een huis met tuin wil hebben. Met zijn inkomen kan hij makkelijk een villa van 2 miljoen betalen. Zijn eigen appartement is ruim 800.000 euro waard en heeft hij in 2016 contant gekocht.

Don de Jong
Don de Jong Moet Geen Lamborghini Kopen, Vindt Giel van StukTV

Giel de Winter van StukTV uit kritiek op de aanschaf van een peperdure Lamborghini door Don de Jong. Ook de Porsche van Gio Latooy komt aan bod. Op Instastories zegt hij: “Ik zie nu dat ‘influencers’ of ‘vloggers’ op hele jonge leeftijd een dure Lamborghini of Porsche kopen. Gaat al …

Don de Jong
Don de Jong Koopt Lamborghini – Wat Heeft De YouTuber Ervoor Betaald?

Het kan niet op voor Don de Jong. Had hij onlangs nog een huis gekocht van ruim 7 ton, nu blijkt hij ook nog eens genoeg geld over te hebben om een Lamborghini te kopen! Daarmee is hij de tweede YouTuber die van zijn YouTube-inkomsten een peperdure racemonster kan kopen. …