Don de Jong Koopt Huis Van 8 Ton!

Don de Jong

Dat YouTube als beroep nog steeds goed kan verdienen (als je maar succesvol bent) bewijst Don de Jong. Die heeft onlangs een villa gekocht in Roelofarendsveen.

De prachtige villa heeft een prijskaartje van 787.500 euro. Daar komt nog kosten koper bij en dat betekent dat Don ruim 8 ton kwijt is aan zijn nieuwe onderkomen. Opmerkelijk is dat de succesvolle YouTuber het in zijn vlog nog niet heeft verteld aan zijn kijkers. (Update: inmiddels heeft Don het ook aan zijn kijkers vertelt in de vlog: Ik heb mijn eerste huis gekocht.)

Hij heeft alvast wel het huis laten zien, maar is vergeten te vertellen aan zijn fans dat hij het al gekocht heeft. YouTuber JustNicolas onthulde in zijn laatste aflevering dat het op de site van de makelaar al als verkocht staat.

De aankoop geeft aan het grote succes van Don als vlogger. Afgelopen maand scoorde hij ruim 14 miljoen views met zijn video’s. Daarbij is hij de 1 na grootste vlogger van Nederland. Concurrent Gio Latooy is nummer 3 met ruim 12 miljoen views. Enzo Knol is al jaren de onbetwiste nummer 1 met afgelopen maand 29 miljoen views.

Enzo Knol heeft al vaker aangegeven dat hij graag een huis met tuin wil hebben. Met zijn inkomen kan hij makkelijk een villa van 2 miljoen betalen. Zijn eigen appartement is ruim 800.000 euro waard en heeft hij in 2016 contant gekocht.

Don de Jong
Don de Jong Verwijdert Omstreden Titel

De titel van de vlog van Don de Jong levert behoorlijk wat ophef op bij YouTubers. Het gaat om de titel Wij vlogen precies op 9/11. Een heel apart gevoel. Het gebruik van een afschuwelijke aanslag om views te krijgen gaat wel heel erg ver. Jesse Hoefnagels had zich hier …

Don de Jong
Don en Juul Weigeren Die Ene Vraag Te Beantwoorden – Meer Dan 1000 Dislikes

Don de Jong stelt zijn kijkers flink teleur met zijn vlog “Wij beantwoorden vragen van jullie”. Eindelijk zouden we te weten komen of Juul en Don een relatie hebben. Ja, lijkt het logische antwoord gezien ze zo vaak bij elkaar zijn. Wat blijkt: alles komt voorbij behalve de vraag waar …

Don de Jong
Focusdrink van Don de Jong Een Succes?

Don de Jong en Roy Beslezen (Royalistiq) en diens broer zijn gedrie├źn een bedrijf gestart: FocusDrink. De gelijknamige energieke drank is vanaf vandaag te koop bij de supermarkten van Jumbo en Dirk. Het wordt omschreven als: “Koolzuurhoudende functionele frisdrank met suiker en zoetstof” en kost 1,39 euro. Maar is het …