Don de Jong Koopt Huis Van 8 Ton!

Overig

Dat YouTube als beroep nog steeds goed kan verdienen (als je maar succesvol bent) bewijst Don de Jong. Die heeft onlangs een villa gekocht in Roelofarendsveen.

De prachtige villa heeft een prijskaartje van 787.500 euro. Daar komt nog kosten koper bij en dat betekent dat Don ruim 8 ton kwijt is aan zijn nieuwe onderkomen. Opmerkelijk is dat de succesvolle YouTuber het in zijn vlog nog niet heeft verteld aan zijn kijkers. (Update: inmiddels heeft Don het ook aan zijn kijkers vertelt in de vlog: Ik heb mijn eerste huis gekocht.)

Hij heeft alvast wel het huis laten zien, maar is vergeten te vertellen aan zijn fans dat hij het al gekocht heeft. YouTuber JustNicolas onthulde in zijn laatste aflevering dat het op de site van de makelaar al als verkocht staat.

De aankoop geeft aan het grote succes van Don als vlogger. Afgelopen maand scoorde hij ruim 14 miljoen views met zijn video’s. Daarbij is hij de 1 na grootste vlogger van Nederland. Concurrent Gio Latooy is nummer 3 met ruim 12 miljoen views. Enzo Knol is al jaren de onbetwiste nummer 1 met afgelopen maand 29 miljoen views.

Enzo Knol heeft al vaker aangegeven dat hij graag een huis met tuin wil hebben. Met zijn inkomen kan hij makkelijk een villa van 2 miljoen betalen. Zijn eigen appartement is ruim 800.000 euro waard en heeft hij in 2016 contant gekocht.

Overig
YouTuber Natan Vandergunst Beschuldigt Van Cyberpesten – Stopt Acid Met YouTube?

Nathan Vandergunst (Acid) wordt door de Belgische media beschuldigd van cyberpesten en haatzaaien en heeft reeds een advocaat achter zich aan gekregen. In de Belgische kranten verschijnen berichten dat de YouTuber een online privĂ©-leger heeft die doodsbedreigingen verstuurd naar mede-YouTubers. Een zwaar aangeslagen Acid reageert verontwaardigd over deze media-berichten: “Alsof …

Overig
Mees van Dam Werkt Nu Ook Voor Mediamiljardair John de Mol

Mees Lucas van Dam, de 20-jarige sportieveling die we kennen uit de vlogs van Enzo Knol, heeft een contract getekend met het mediabedrijf van John de Mol! Mees vermeldt trots op zijn Insta: “Een mooie stap mogen zetten vandaag met Social1influencers! Er komen mooie dingen aan en ik ben iedereen …

Overig
13
Giel Beelen Geeft ‘Rode Vlag’ Aan KingAlert Over Grof Commentaar Enzo & Myron Video

De bekende dj Giel Beelen heeft afkeurend gereageerd op een tweet van Paul Goudsmit (KingAlert). De soms grofgebekte Paul liet direct via Twitter weten wat hij van de uitlegvideo over de vermeende ‘relatie’ van Enzo en Myron vindt. KingAlert reageert met: Hoe noem je iets wanneer je als man en …