Don de Jong Koopt Huis Van 8 Ton!

Don de Jong

Dat YouTube als beroep nog steeds goed kan verdienen (als je maar succesvol bent) bewijst Don de Jong. Die heeft onlangs een villa gekocht in Roelofarendsveen.

De prachtige villa heeft een prijskaartje van 787.500 euro. Daar komt nog kosten koper bij en dat betekent dat Don ruim 8 ton kwijt is aan zijn nieuwe onderkomen. Opmerkelijk is dat de succesvolle YouTuber het in zijn vlog nog niet heeft verteld aan zijn kijkers. (Update: inmiddels heeft Don het ook aan zijn kijkers vertelt in de vlog: Ik heb mijn eerste huis gekocht.)

Hij heeft alvast wel het huis laten zien, maar is vergeten te vertellen aan zijn fans dat hij het al gekocht heeft. YouTuber JustNicolas onthulde in zijn laatste aflevering dat het op de site van de makelaar al als verkocht staat.

De aankoop geeft aan het grote succes van Don als vlogger. Afgelopen maand scoorde hij ruim 14 miljoen views met zijn video’s. Daarbij is hij de 1 na grootste vlogger van Nederland. Concurrent Gio Latooy is nummer 3 met ruim 12 miljoen views. Enzo Knol is al jaren de onbetwiste nummer 1 met afgelopen maand 29 miljoen views.

Enzo Knol heeft al vaker aangegeven dat hij graag een huis met tuin wil hebben. Met zijn inkomen kan hij makkelijk een villa van 2 miljoen betalen. Zijn eigen appartement is ruim 800.000 euro waard en heeft hij in 2016 contant gekocht.

Don de Jong
Don de Jong Zou ‘Verliefd’ Kunnen Worden Op De Vriendin Van Enzo Knol

Don de Jong is vrijgezel, maar als hij een relatie weer krijgt zou hij graag een vriendin zoals die van Enzo Knol willen hebben. Myron Koops en Enzo Knol voelen elkaar perfect aan en zij begrijpt het leven van een YouTuber. Zo onthult Don in de podcast van Kaj Gorgels. …

Don de Jong
Don de Jong Dreigt Zijn Lamborghini Kwijt Te Raken!

Moet Don de Jong zijn Lamborghini weer gedwongen verkopen? Nauwelijks een maand geleden toonde Don trots zijn gifgroene Lamborghini. Maar het is de vraag of hij nog lang kan genieten van zijn droomauto. In zijn vlog ‘Een bijzondere dag voor Nick’ vertelt de openhartige vlogger dat het financieel hem misschien …

Don de Jong
Don de Jong’s Lamborghini Van 280.000 Euro Kraakt Aan Alle Kanten

Don de Jong heeft zijn Lamborgihini slechts 2 weken, maar hij moet nu al weer terug naar de garage. Dat vertelt hij in zijn laatste vlog: Lambo kapot en gek doen bij de kapper. Don sipjes: “Hij heeft best wel wat mankementjes. Deze ‘vierrol’ kraakt ontzettend tijdens het inklappen, het …