Don de Jong En Mees Zijn Geen Dikke Vrienden Meer

Alle YouTubers
24

Vlogger Don de Jong heeft enige duidelijkheid gegeven over zijn relatie met Mees Dix. Kijkers vroegen zich af waarom zijn beste vriend niet meer in zijn vlogs voorkwam.

Op Instastories zegt hij: Ik heb best veel DM en comments op YouTube gelezen over ‘waar is Mees?’ Mees en ik gaan niet lekker meer samen en dat is het enige wat ik erover wil zeggen tot nog toe.’

Dat is bijzonder, want op 5 december hebben ze nog een foto geplaatst waarop ze samen te zien zijn. En een maand geleden hebben ze nog de vlog ‘We kunnen niet stoppen met lachen’ opgenomen. Aan dat lachen is dus nu een einde gekomen.

Wat er precies is gebeurd is niet te zeggen, maar de conclusie is dat de ruzie onlangs moet zijn gebeurd. Update: inmiddels heeft Mees Dix ook gereageerd en bevestigd dat het uit tussen die twee is.

Opmerkelijk: Mees kondigt aan dat hij in een video morgen op YouTube hier meer over zal vertellen. Dus ja, dan moet Don daar natuurlijk ook weer op reageren.

Update: uit de video van Mees blijkt nu dat het fake was: Mees en Don hebben helemaal geen ruzie. Ze hadden het alleen te druk de afgelopen tijd om elkaar te chillen. Een gevalletje clickbait (of misleiding van de kijkers) in z’n zuiverste vorm.

Hopelijk komen de bewijzen snel dat de kleuter Paultje bots gebruikt.
Wil die vent snel weg hebben van YouTube

De enige echte RH

De wolfjes blaffen al weer voor niets. Het wordt tijd dat het echt winter wordt om met jullie wolvensnuitjes opzoek te moeten naar voedsel in de barre kou. Dan weten jullie pas wat echt werken is.

De enige echte RH

Teleurstellingen horen bij het leven RH
Elke dag hopen dat je Paultje een loer kan draaien of wikker ik noem je maar RH omdat je geestelijk niet 100% bent en maar hopen dat je paul kan pakken op iets.
365 dagen proberen en KingAlert bestaat nog steeds

JBF zegt dat RH niet honderd procent is, zonder dat hij hem kent.
Hij neemt aan dat RH wikker is.
Dat zijn 2.foute aannames die hij brengt als een feit.
Waar zagen we dat eerder?
Juist in de videos die zij de naam docu gaven.
Ja dan is de conclusie toch duidelijk dat Elmar JBF is.
Mede omdat ik zijdelings JustBeiingFactual ken en een van zijn betere eigenschappen intelligentie is.

Volgens onbevestigde berichten hangt Elmar op bevel van Paul als een zuurstokje aan de kerstboom in Pauls woonkamer.

24 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Kalvijn Krijgt Gemengde Reacties: ‘Slechtste Talshow Ooit’

Kalvijn (Kelvin Boerma) bedankt zijn kijkers op Instastories nadat zijn tv-programma De Kalvijnshow op NPO3 was uitgezonden. Toch kunnen ze niet allemaal positief zijn geweest. Tv-ster Maxime Hartman was keihard in zijn oordeel: “Kavijn, een soort Robert Jensen van 14 jaar oud met de slechtste talkshow in vele jaren.” De …

Alle YouTubers
Quin van der Zeeuw In Tranen! Kanaal UberQuinGames Gehackt! Alle Video’s Verwijderd!

Quin van der Zeeuw is zijn YouTube-kanaal kwijt! Op het moment van schrijven heeft een Engelstalig sprekend persoon zijn kanaal UberQuinGames gehackt en alle video’s van Quin verwijderd. Er staat nu een live video van iemand die zich Cardano noemt en over cryto valuta praat. Quin meldt dit op Instatories …

Alle YouTubers
Irma Knol Bedankt Ziekenhuis Assen Na Operatie

Wat een onschuldig sleetje rijden moest wezen is geĆ«indigd in het ziekenhuis voor Irma Knol, de moeder van Enzo Knol (en Malino de Hond :). Het ongelukje met de slee kan je zien op haar Instagram en in de laatste vlog van haar succesvolle zoon. Nadat ze vanaf een heuveltje …