Don de Jong Dreigt Zijn Lamborghini Kwijt Te Raken!

Don de Jong

Moet Don de Jong zijn Lamborghini weer gedwongen verkopen? Nauwelijks een maand geleden toonde Don trots zijn gifgroene Lamborghini. Maar het is de vraag of hij nog lang kan genieten van zijn droomauto.

In zijn vlog ‘Een bijzondere dag voor Nick’ vertelt de openhartige vlogger dat het financieel hem misschien allemaal boven het hoofd groeit. Hij had de Lambo tweedehands gekocht voor ruim 280.000 euro, maar wel zakelijk. Dus de auto staat officieel op naam van zijn bedrijf.

Dat heeft veel financiële voordelen waardoor het bezit van zo’n peperdure racewagen voor de 21-jarige YouTuber betaalbaar blijft. Zo kan hij de BTW van 21% terugkrijgen van de belasting. Dat is dus iets van 60.000, plus nog andere voordelen die het geeft om dit zakelijk te houden!

Het probleem is dat zijn verzekeraar de Italiaanse bolide niet wil verzekeren tenzij hij hem op privé zet. Als hij dat moet doen dan kan hem dat zomaar 100.000 euro extra gaan kosten waar hij geen rekening mee heeft gehouden.

Wordt hij gedwongen om dat te doen dan kan of wil Don het niet meer financieel dragen. Don de Jong geeft aan dat hij nog geld wil overhouden om te investeren, misschien een business wil opzetten met zijn goede vriend Roy.

Don klinkt zelf nogal somber dus het zal zomaar kunnen dat hij binnenkort in een iets minder duurdere auto moet gaan rijden.

Don de Jong
Don de Jong Krijgt Nog Verrassing Van Enzo En Chahid Voor Bereiken Mijlpaal!

In zijn laatste vlog wordt Don de Jong uit zijn bed gehaald.Zijn manager staat voor de deur met een cadeau.Don weet al wat het is. Nog een paar duizend abonnees te gaan en hij heeft de miljoen abonnees behaald! ‘Live’in de vlog zien we vervolgens hoe die abonnee teller verschuift …

Don de Jong
Don de Jong Behaalt Eindelijk de 1 Miljoen Abonnees

Het zat er al lange tijd aan te komen, maar vandaag is het Don de Jong toch echt gelukt: het bereiken van de fel begeerde 1 miljoen YouTube abonnees! En verrassend is dat zijn management al klaar stond bij hem thuis om de vlogger zijn gouden YouTube button uit te …

Don de Jong
Don de Jong Zou ‘Verliefd’ Kunnen Worden Op De Vriendin Van Enzo Knol

Don de Jong is vrijgezel, maar als hij een relatie weer krijgt zou hij graag een vriendin zoals die van Enzo Knol willen hebben. Myron Koops en Enzo Knol voelen elkaar perfect aan en zij begrijpt het leven van een YouTuber. Zo onthult Don in de podcast van Kaj Gorgels. …