Don de Jong Dreigt Zijn Lamborghini Kwijt Te Raken!

Don de Jong

Moet Don de Jong zijn Lamborghini weer gedwongen verkopen? Nauwelijks een maand geleden toonde Don trots zijn gifgroene Lamborghini. Maar het is de vraag of hij nog lang kan genieten van zijn droomauto.

In zijn vlog ‘Een bijzondere dag voor Nick’ vertelt de openhartige vlogger dat het financieel hem misschien allemaal boven het hoofd groeit. Hij had de Lambo tweedehands gekocht voor ruim 280.000 euro, maar wel zakelijk. Dus de auto staat officieel op naam van zijn bedrijf.

Dat heeft veel financiële voordelen waardoor het bezit van zo’n peperdure racewagen voor de 21-jarige YouTuber betaalbaar blijft. Zo kan hij de BTW van 21% terugkrijgen van de belasting. Dat is dus iets van 60.000, plus nog andere voordelen die het geeft om dit zakelijk te houden!

Het probleem is dat zijn verzekeraar de Italiaanse bolide niet wil verzekeren tenzij hij hem op privé zet. Als hij dat moet doen dan kan hem dat zomaar 100.000 euro extra gaan kosten waar hij geen rekening mee heeft gehouden.

Wordt hij gedwongen om dat te doen dan kan of wil Don het niet meer financieel dragen. Don de Jong geeft aan dat hij nog geld wil overhouden om te investeren, misschien een business wil opzetten met zijn goede vriend Roy.

Don klinkt zelf nogal somber dus het zal zomaar kunnen dat hij binnenkort in een iets minder duurdere auto moet gaan rijden.

Don de Jong
Don de Jong Verwijdert Omstreden Titel

De titel van de vlog van Don de Jong levert behoorlijk wat ophef op bij YouTubers. Het gaat om de titel Wij vlogen precies op 9/11. Een heel apart gevoel. Het gebruik van een afschuwelijke aanslag om views te krijgen gaat wel heel erg ver. Jesse Hoefnagels had zich hier …

Don de Jong
Don en Juul Weigeren Die Ene Vraag Te Beantwoorden – Meer Dan 1000 Dislikes

Don de Jong stelt zijn kijkers flink teleur met zijn vlog “Wij beantwoorden vragen van jullie”. Eindelijk zouden we te weten komen of Juul en Don een relatie hebben. Ja, lijkt het logische antwoord gezien ze zo vaak bij elkaar zijn. Wat blijkt: alles komt voorbij behalve de vraag waar …

Don de Jong
Focusdrink van Don de Jong Een Succes?

Don de Jong en Roy Beslezen (Royalistiq) en diens broer zijn gedrieën een bedrijf gestart: FocusDrink. De gelijknamige energieke drank is vanaf vandaag te koop bij de supermarkten van Jumbo en Dirk. Het wordt omschreven als: “Koolzuurhoudende functionele frisdrank met suiker en zoetstof” en kost 1,39 euro. Maar is het …