Don de Jong Dreigt Zijn Lamborghini Kwijt Te Raken!

Don de Jong

Moet Don de Jong zijn Lamborghini weer gedwongen verkopen? Nauwelijks een maand geleden toonde Don trots zijn gifgroene Lamborghini. Maar het is de vraag of hij nog lang kan genieten van zijn droomauto.

In zijn vlog ‘Een bijzondere dag voor Nick’ vertelt de openhartige vlogger dat het financieel hem misschien allemaal boven het hoofd groeit. Hij had de Lambo tweedehands gekocht voor ruim 280.000 euro, maar wel zakelijk. Dus de auto staat officieel op naam van zijn bedrijf.

Dat heeft veel financiële voordelen waardoor het bezit van zo’n peperdure racewagen voor de 21-jarige YouTuber betaalbaar blijft. Zo kan hij de BTW van 21% terugkrijgen van de belasting. Dat is dus iets van 60.000, plus nog andere voordelen die het geeft om dit zakelijk te houden!

Het probleem is dat zijn verzekeraar de Italiaanse bolide niet wil verzekeren tenzij hij hem op privé zet. Als hij dat moet doen dan kan hem dat zomaar 100.000 euro extra gaan kosten waar hij geen rekening mee heeft gehouden.

Wordt hij gedwongen om dat te doen dan kan of wil Don het niet meer financieel dragen. Don de Jong geeft aan dat hij nog geld wil overhouden om te investeren, misschien een business wil opzetten met zijn goede vriend Roy.

Don klinkt zelf nogal somber dus het zal zomaar kunnen dat hij binnenkort in een iets minder duurdere auto moet gaan rijden.

Don de Jong
Don de Jong’s Lamborghini Van 280.000 Euro Kraakt Aan Alle Kanten

Don de Jong heeft zijn Lamborgihini slechts 2 weken, maar hij moet nu al weer terug naar de garage. Dat vertelt hij in zijn laatste vlog: Lambo kapot en gek doen bij de kapper. Don sipjes: “Hij heeft best wel wat mankementjes. Deze ‘vierrol’ kraakt ontzettend tijdens het inklappen, het …

Don de Jong
Don de Jong Moet Geen Lamborghini Kopen, Vindt Giel van StukTV

Giel de Winter van StukTV uit kritiek op de aanschaf van een peperdure Lamborghini door Don de Jong. Ook de Porsche van Gio Latooy komt aan bod. Op Instastories zegt hij: “Ik zie nu dat ‘influencers’ of ‘vloggers’ op hele jonge leeftijd een dure Lamborghini of Porsche kopen. Gaat al …

Don de Jong
Don de Jong Koopt Lamborghini – Wat Heeft De YouTuber Ervoor Betaald?

Het kan niet op voor Don de Jong. Had hij onlangs nog een huis gekocht van ruim 7 ton, nu blijkt hij ook nog eens genoeg geld over te hebben om een Lamborghini te kopen! Daarmee is hij de tweede YouTuber die van zijn YouTube-inkomsten een peperdure racemonster kan kopen. …