DJ Paul King (KingAlert) Heeft Mega-Talent! – En Dat Vindt Hijzelf Ook!

KingAlert
KingAlert
2

KingAlert gaat naast zijn YouTube-werk een nieuwe carrière als dj beginnen onder de naam Paul King. Zijn eerste officiële track volgens eigen zeggen komt op 3 augustus uit.

En bescheidenheid is de YouTuber vreemd. Hij beweert namelijk dat dj’s waarmee hij samenwerkt vinden dat hij mega-talent heeft om zelf ook dj te worden. Dat vertelt de veertiger met droge ogen bij het YouTube-kanaal Juice waar hij te gast is.

DJ Paul King is er klaar voor

Lange tijd was de voormalige leraar bezig om het vak van muziek produceren onder de knie te krijgen en nu is hij er klaar voor. En dat vinden zijn bevriende collega- dj’s al veel langer, zo begrijpen we uit een uiteraard zelfverzekerde Paul Goudsmit. Maar nee, Paul heeft er zijn tijd voor genomen.

En zoals we Paul kennen, kritiek wordt niet op prijs gesteld. Interviewer Kaj van der Ree vraagt in het interview of hij niet te oud is om nu nog hiermee te beginnen. Onder de video van Juice kan dj Paul King het niet laten om een comment achter te laten dat Kaj zelf te jong is. Kaj is 26 en hij is dj bij 3FM.

Paul en kritiek

Op Twitter plaatst hij trots hoe hij een contract ondertekent met zijn management. Een twitteraar die het waagt om Paul er op te wijzen dat zijn management waar hij als dj zich bij heeft aangesloten slechts 33 volgers op Twitter heeft wordt meteen voor ‘hater’ en ‘lul’ uitgemaakt.

Eerder dit jaar vergeleek YouTuber Paul hemzelf en zijn vrouw Wendy zonder enige aanwijsbare reden met de Enzo Knol en Dee van 2018. We weten hoe het met de relatie van die laatste twee is afgelopen.

Overigens, als je op de naam Paul King gaat googelen dan kom je uit op een Ierse artiest en schrijver. Het is in ieder geval voor dj Paul King niet te hopen dat dit net zo afloopt als zijn boek: weinig belangstelling voor boekje van KingAlert.

Boek KingAlert

Tijdens de lancering in Almere werden er slechts 5 boekjes verkocht. Dat werd geregistreerd door de camera’s van Almere-tv. En die beelden belandden weer bij het tv-programma van Jenik die hiervan een stukje uitzond. De gasten die aan tafel bij haar zaten konden alleen een meelijwekkend geluidje laten horen bij het zien van de lege ruimtes en de stapels boekjes die waren overgebleven.

Het deert Paul allemaal niet, integendeel: hij gelooft in zichzelf als geen ander! En dat maakt hem eerlijk gezegd ook weer sympathiek. Paul gaat zijn droom achterna en trek zich helemaal niets aan wat anderen ervan vinden. Zie ook: Dee naakt? Kingalert beschuldigt Enzo van ‘porno’. 

Bedonderd Paul de boel?
Verschillende keren is Paul erop gewezen dat zijn DJ naam al bestond Paul KIng een Engelse topproducer.,Natuurlijk ging het fout de eerste track werd op Spotify ds gewoon bij de engelse dj gerangschikt. The chainsmokers die standaard de tracks van de engelse dj promoten promoten nu dus ook de track van Paul zonder te weten dat het niet de echte Paul King is.. Nu i de grote vraag is dit allemaal per ongeluk of opzet. In te meantime maakt Paul goede sier met de chainsmokers door dit op alle kanalen meerdere keren te verkondigen.

Paul Goudsmit, King77, KingAlert en nu Paul King het gaat fantastischhhhh met hem. Paul gaat voor goud. Whahahaha… laat mij niet lachen. Wie benoemt zich zelf nou King? Dat MJ the King of Pop was, bestempeld door de media, is nog wat anders (anderen drukken hier een stempel op). Maar nee, Paultje doet het zelf. Je ziet ook meteen nadat Paultje “mega talent” heeft uitgesproken hij zenuwachtig zit op de bank en van binnen denkt, wat heb ik nu toch weer gezegd. Het aantal fans dat gaat betalen om Paultje te zien draaien zal in aantallen niet meer zijn dan zijn verkochte boekjes. Paul gaat natuurlijk eerst alle basisscholen van Nederland af. En daar kan hij nog jaren op vooruit. Vorige week was hij als “deskundige” te gast in diverse programma’s over donaties geven op YouTube. Toen hij hier voor werd benaderd zal Paul wel eerst goed hebben doorgevraagd hoe hoog de vergoeding is voor dit soort interviewtjes. Het werd ‘tientjes’ werk. Paul is niet rechtlijnig met en in KingAlert. Hier kan hij ook beter mee gaan stoppen en zich volledig gaan richten op zijn MEGA TALENT het DJ zijn. Whahahaha.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KingAlert
6
KingAlert Slaat Terug -Gekwetst Door Vele Kritiek YouTubers

KingAlert heeft een video online gezet met de titel Leugens, list en bedrog in YouTube Nederland. De docu zoals Paul het zelf noemt moet aantonen dat er mensen zijn die hem onterecht zwart maken en liegen waar hij bijstaat. Daarvoor heeft de veertiger ruim een uur voor nodig en heeft …

KingAlert
28
KingAlert Mishandelt Radom Persoon Om Niets

Paul Goudsmit, beter bekend als KingAlert, heeft een nog onbekend persoon midden in de nacht volgens eigen zeggen ‘op z’n bek geslagen.. werkelijk om NIETS’. Dat vertelt een beduusde Paul op Instastories. En hij zegt meteen erbij hoe dat komt: ‘Vannacht had ik een DJ gig en ik moest om …

KingAlert
12
Scheldende KingAlert Woedend Op De Telegraaf – Slachtoffer Van Complot?

KingAlert is door een mede-YouTuber flink te kijken gezet: in stukjes uit zijn Twichtopnames hoor je KingAlert (Paul Goudsmit) schelden en woorden als ‘aidslip’, ‘autist’ en ‘kanker’ gebruiken. Ook schijnt hij zich lelijk uit te laten over homo’s. De beelden van een scheldende Kingalert hebben nu ook De Telegraaf bereikt. …