Dionne (OnneDi) en Haar Kawaii Box

Youtube
1

Op Twitter had Dionne Slagter (Onnedi) onthult dat ze na 4 jaar erachter kwam dat haar stofzuiger harder kan. “Mijn vloer is nu eindelijk schoon.”

Dat was net op tijd voor de video Unboxing Kawaii box.

Dionne Slagter - OnneDi

Dionne opent samen met haar vriend Kaj de Japanse Kawaii box. Die kan je om de zoveel tijd toegestuurd krijgen, vol met verrassingen. Tja, wat zijn het? Japanse fijne pruldingetjes waarvan het nut nog moet worden aangetoond.

Want wat moet je ermee? Waar laat je het? Zeker, het zijn best wel grappige dingetjes met veel kleurige kaartjes, sleutelhangers in de vorm van een cake en nog wat. En Kaj houdt wel van spulletjes uit Azië en van verrassingen.

Je kan zo’n Kawaii box ook winnen. Daarvoor moet je 6 dingen op Facebook, Twitter en meer doen voordat je er kans op maakt.

Kaj en Dionne

Overigens zijn Kaj en Dionne nog steeds bij elkaar, hoewel ze onlangs twitterde dat Google haar beste vriend is. Verwarrend die relaties van haar. Dus Google is nu weer het huis uit?

Maar ze hadden gewoon te weinig tijd doordat Kaj thuis problemen heeft (moeder ziek) en Dionne een probleem met haar stofzuiger.

Deze video bevestigt dat alles nog koek en ei is. Ook tussen Dionne en haar hond Dolly die ze een paar keer een kusje vol op zijn bek geeft. Daarna geeft ze Kaj ook een kusje. Duidelijk: Google komt er niet meer tussen!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …