Nieuwe DHD T-shirt En Milan Knol Naar DYTG?

T-shirt DagelijksHaaDee
Milan Knol
3

T-shirt DagelijksHaaDee

Dat zal me wat zijn! Milan Knol laat op Instagram doorschemeren dat hij heel misschien aanwezig zal zijn tijdens de Dutch YouTube Gathering (DYTG). Dit vertelt hij bij een foto van een nieuwe DagelijksHaaDee T-shirt, binnenkort te verkrijgen in de webshop van Milan. Maar je kan hem al eerder kopen, namelijk op de DYTG eind april.

En als uitsmijter bij die aankondiging geeft hij aan dat de YouTuber eraan denkt om zelf ook te verschijnen. Dit is wat hij hierover tussen haakjes schrijft: “Ik kom heel mischien naar de DYTG! Pls ga er niet vanuit want wil niemand teleurstellen.”

Vorig jaar niet op DYTG

Vorig jaar was hij ook niet aanwezig.  Eigenlijk is het ontmoeten van Milan Knol de laatste tijd alleen mogelijk als je hem toevallig in de stad tegenkomt of een prijsvraag wint om hem te ontmoeten.

Anders dan zijn broer lijkt de eigenaar van het YouTube-kanaal DagelijksHaaDee niet echt enthousiast te maken voor dit soort evenementen.

Enzo Knol komt vooralsnog niet naar het YouTube-event. Die organiseer zijn eigen fanmeetings sinds die van vorig jaar op de DYTG voor sommigen op een teleurstelling uitliepen. Omdat er teveel Knolpower fans waren toegelaten kon hij niet met iedereen op de foto.

Zie ook: Milan Knol koopt mieren

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
Kat van Milan Knol Doodgereden

De kat van Milan Knol, Macchia, is doodgereden. “Mijn poes heeft een ongeluk gehad met een auto en dit niet overleefd.” Dat meldt Milan zojuist op zijn Instagram. De kat die 2,5 jaar oud is geworden, kan je kennen van de vlogs van Enzo Knol waar hij geregeld voorbij komt. …

Enzo Knol
Irma Knol Schrijft Boek Over o.a. Enzo Knol

“Ik had niet gedacht dat ik in bikini achter mijn laptop een boek zou schrijven, maar het is wel zo.” Zomaar uit het niets doet Irma Knol, moeder van Enzo en Milan) de onthulling op Instastories dat ze met een boek bezig is. Ze wil nog niet zeggen waar het …

Milan Knol
Heeft Milan Knol Nieuwe Vriendin?

Een onbekend persoon duikt ineens op in de vlog van Enzo Knol. In vlog 2536 ‘Ik zet een KP tattoo’ zie je niet alleen de bekende vrienden van Enzo, maar ook. naast zijn broer Milan, een vrouw met donker lang haar op de achtergrond. Ze zijn in een tattoo-shop waar …