Nieuwe DHD T-shirt En Milan Knol Naar DYTG?

T-shirt DagelijksHaaDee
Milan Knol
3

T-shirt DagelijksHaaDee

Dat zal me wat zijn! Milan Knol laat op Instagram doorschemeren dat hij heel misschien aanwezig zal zijn tijdens de Dutch YouTube Gathering (DYTG). Dit vertelt hij bij een foto van een nieuwe DagelijksHaaDee T-shirt, binnenkort te verkrijgen in de webshop van Milan. Maar je kan hem al eerder kopen, namelijk op de DYTG eind april.

En als uitsmijter bij die aankondiging geeft hij aan dat de YouTuber eraan denkt om zelf ook te verschijnen. Dit is wat hij hierover tussen haakjes schrijft: “Ik kom heel mischien naar de DYTG! Pls ga er niet vanuit want wil niemand teleurstellen.”

Vorig jaar niet op DYTG

Vorig jaar was hij ook niet aanwezig.  Eigenlijk is het ontmoeten van Milan Knol de laatste tijd alleen mogelijk als je hem toevallig in de stad tegenkomt of een prijsvraag wint om hem te ontmoeten.

Anders dan zijn broer lijkt de eigenaar van het YouTube-kanaal DagelijksHaaDee niet echt enthousiast te maken voor dit soort evenementen.

Enzo Knol komt vooralsnog niet naar het YouTube-event. Die organiseer zijn eigen fanmeetings sinds die van vorig jaar op de DYTG voor sommigen op een teleurstelling uitliepen. Omdat er teveel Knolpower fans waren toegelaten kon hij niet met iedereen op de foto.

Zie ook: Milan Knol koopt mieren

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Milan Knol
Enzo Knol Troost Emotionele Milan Over Verlies Malino de Hond

Milan Knol heeft veel steunbetuigingen gekregen na het verschijnen van de video “Waar is Malino de hond?” Milan vertelt met betraande ogen dat Malino niet meer bij hem kon blijven omdat de hond agressief en onbetrouwbaar was geworden. De kans dat de viervoeter kinderen wat zou aandoen was voor hem …

Milan Knol
Malino Werd Een Gevaar Voor Kleine Kinderen – Milan Knol In Tranen

“Ik zal Malino nooit vergeten!” Een zwaar aangeslagen Milan Knol heeft eindelijk uitleg gegeven wat er met Malino de hond is gebeurd. Malino zal niet meer terugkeren in huize Knol en is inmiddels ondergebracht bij een dierenvriend waar de hond het goed heeft. Bij de uitleg die we te horen …

Milan Knol
Malino de Hond Gevonden! Gedumpt Bij Autodealer?

Update: Milan Knol vertelt de waarheid over Malino. Schokkend bericht! Is Malino de hond gevonden? Op filmbeelden op Instagram is te zien dat de hond die sterk doet lijken op Malino wordt vastgehouden in een betralied hok bij Mercedes -Benz dealer Stern in Nijkerk! En volgers de tipgever van deze blog …