Nieuwe DHD T-shirt En Milan Knol Naar DYTG?

T-shirt DagelijksHaaDee
Milan Knol
3

T-shirt DagelijksHaaDee

Dat zal me wat zijn! Milan Knol laat op Instagram doorschemeren dat hij heel misschien aanwezig zal zijn tijdens de Dutch YouTube Gathering (DYTG). Dit vertelt hij bij een foto van een nieuwe DagelijksHaaDee T-shirt, binnenkort te verkrijgen in de webshop van Milan. Maar je kan hem al eerder kopen, namelijk op de DYTG eind april.

En als uitsmijter bij die aankondiging geeft hij aan dat de YouTuber eraan denkt om zelf ook te verschijnen. Dit is wat hij hierover tussen haakjes schrijft: “Ik kom heel mischien naar de DYTG! Pls ga er niet vanuit want wil niemand teleurstellen.”

Vorig jaar niet op DYTG

Vorig jaar was hij ook niet aanwezig.  Eigenlijk is het ontmoeten van Milan Knol de laatste tijd alleen mogelijk als je hem toevallig in de stad tegenkomt of een prijsvraag wint om hem te ontmoeten.

Anders dan zijn broer lijkt de eigenaar van het YouTube-kanaal DagelijksHaaDee niet echt enthousiast te maken voor dit soort evenementen.

Enzo Knol komt vooralsnog niet naar het YouTube-event. Die organiseer zijn eigen fanmeetings sinds die van vorig jaar op de DYTG voor sommigen op een teleurstelling uitliepen. Omdat er teveel Knolpower fans waren toegelaten kon hij niet met iedereen op de foto.

Zie ook: Milan Knol koopt mieren

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
Milan Knol Maakt Nieuwe Vriendin Bekend

Milan Knol heeft op Instagram foto’s gedeeld van zijn nieuwe vriendin Elisabeth. Bij de vorige foto waarop hij op zijn bed stond te springen in een bananenpak (!) konden we al een glimp opvangen van wat dus Elisabeth blijkt te zijn. Veel meer zullen we waarschijnlijk niet van haar te …

Milan Knol
Heeft Milan Knol Nieuwe Vriendin?

Milan Knol wekt alom verbazing over een foto die hij op zijn Instagram plaatst. Je ziet hem op zijn nieuwe bed springen. Op zich niks bijzonders, maar wel wat er achter hem zichtbaar is. Daar steekt een hoofd van een blonde vrouw net boven de lakens uit. Milan geeft in …

Milan Knol
Malino de Hond Ter Adoptie Aangeboden! Doet Milan Knol Zijn Huisdier Weg?!

Waar is Malino de hond gebleven? Al wekenlang is Malino weg van zijn baasje Milan Knol. Soms zie je via het Instagram account van Malino de hond nog filmpjes voorbij komen die duidelijk niet zijn opgenomen vanuit het huis van Milan. Je ziet dan Malino spelen met andere honden. Alsof …