Deepweb – Ook Voor Je Coke!

Zu5e op Deepweb
Zu5e - Kaj
11

Nee, geen Coca-Cola, maar echte cocaïne kan je bestellen op het DeebWeb, de duistere kant van het internet.

In ieder geval die indruk geven de jongens van Zu5e in hun laatste video. Het kan ook gewoon waspoeder zijn die ze net hebben aangeschaft. Als dat het is zijn ze wel erg duur uit voor hun schone was.

Geen heroïne voor Kaj

Kaj en Rico zijn aan het surfen op een site waar je ook heroïne kan kopen. Kaj weet zeker dat die shit verslavend moet zijn. Dat spul in je aderen spuiten, daar wil hij niet aan.

Rico dacht nog even dat Kaj het over je anus had in plaats van ader (Rico was meteen verkocht!), maar nadat het misverstand uit de weg is geruimd besluiten ze toch cocaïne te kopen. Kaj meent te weten dat dit goedje niet verslavend is.

Cocaïne besteld

De bestel-knop wordt ingedrukt en nu maar afwachten of je het ook krijgt afgeleverd. Wat ze wel 100% zeker weten is dat het 60 US dollars kost en daarvoor krijg je 0,5 gram cocaïne! Mocht het achteraf toch waspoeder zijn dan zijn ze wel erg duur uit voor de bubbeltje uit hun neus.

Dan ben je bij de AH goedkoper uit en krijg je nog Bonus punten erbij ook. Maar ja, die kan je dan weer niet in je neus stoppen. En in het geval van Rico: in z’n reet.

Lees ook: Ruzie tussen Kaj en Milan onthuld  😯
Zu5e opgekocht door RTL  😎

Nog op zoek naar goede coke sos/flakes?
GRATIS testers!!

Werk via verzending.
Maar u krijg eerst altijd één gratis tester opgestuurd

Heb topkwaliteit. 85%-87%
Getest met EZ test cola kleur.
Glimmende brokken fishscale/schubben

snoep, wiet en hasj verkrijgbaar.

Andere dingen kunnen ook geregeld worden maar gaan op bestelling.

Wickr: smokesome1

Je vind mij op
Wickr (te downloaden in play store en app store
Gebruikersnaam: smokesome1

11 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zu5e - Kaj
10
Kaj van der Ree Schokt Door Sekspraat Met Tieners -BNNN/VARA Ontslaat YouTuber

Schokkend nieuws: 3FM dj Kaj van der Ree heeft zich ingelaten met minderjarige meisjes. Via chatgesprekken probeerde de bekende YouTuber deze meisjes te pushen tot het zenden van naaktfoto’s. Update: De ontwikkelingen gaan ineens heel erg snel: BNN/VARA stopt samenwerking met Kaj van der Ree! Dat onthult RTL Boulevard. De …

Zu5e - Kaj
3
3FM-dj Kaj Dronken? Wordt Milan Knol Zijn Sidekick?

3FM-dj en YouTuber Kaj van der Ree was vannacht weer terug op de radio. Die verliep nogal chaotisch. Later in de show zegt hij ook: ‘Ik wil chaos’. En dat lukt. Minutenlang blijft hij aan de praat met iemand die inbelt met pech langs de weg. Muziek lijkt even ondergeschikt …

Enzo Knol
Kaj van der Ree Adviseert Enzo Knol Om Ermee Op te Houden

Kaj van der Ree – tegenwoordig dj van 3FM en mede-lid van het YouTube-kanaal Concentrate – vindt dat de grootste YouTuber van Nederland Enzo Knol maar eens moet stoppen met vloggen! Dat vertelt hij doodleuk in de Metro.  ‘Hij is een goede vriend van mij en wat hij doet is heel …