Dee Zingt You! Bij 3FM

Youtube
2

Dinsdagochtendvroeg was het zover! Om iets over half acht mocht Dee live haar nummer You! zingen bij Giel’s ochtendshow. Giel’s commentaar op de site van 3FM: “Zingen kan ze zeker en wat een mooi liedje ook!”

Op een klein kuchje na ging het perfect en de reacties die Giel daarna oplas waren alleen maar positief.

Daarvoor had ze al binnengekomen vragen van luisteraars beantwoord. Aan de radio-DJ vertelde ze dat het nummer voor haar eindexamen was geschreven. Ze kreeg er een 8 voor. Welke artiest bewonderd ze zelf eigenlijk? Ed Sheeran was het antwoord.  En: Dee heeft de smaak te pakken.

Want na aandringen van Giel zei ze zeker nog een nummer te gaan schrijven. Lijkt me dat het succes van haar eersteling ook andere muzikanten wakker maakt die wellicht met haar willen samenwerken. Aan Enzo Knol – die er uiteraard ook bij was – werden geen vragen gesteld. Het was echt de dag van Dee.

Na afloop twitterde Enzo: “Ik ben zo supertrots op mijn schatje.”

Voordat ze hondsvroeg naar 3FM gingen had Dee nog een kort filmpje op haar Twitter gezet. Enzo komt nauwelijks uit zijn woorden omdat hij de hele nacht heeft doorgewerkt.

Dee bij 538

Maar het was niet de eerste keer dat ze haar nummmer You! live op de radio ten gehore bracht. Eerder vannacht om 1.00 had ze ook nog een live optreden bij De Show Zonder Naam op 538.

Detail: Bij beide optredens overigens zong ze live, maar de pianogeluid was eerder opgenomen. Op Twitter verklapte ze dat ze slechts 3 uur had geslapen tussen de 2 optredens door. Enzo Knol had helemaal niet geslapen, want hij moest nog video’s bewerken. You! op iTunes. Inmiddels is de muziekvideo van haar nummer ook op het YouTube-kanaal van Enzo te horen.

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …