Dee’ s You! – Nummer 1 in iTunes

Youtube
Dee zing You! bij Q-music. Enzo kijkt verliefd  toe. Foto: Twitter/Q-music.
Dee zing You! bij Q-music. Enzo kijkt verliefd toe. Foto: Twitter/Q-music.

Nieuws: In de ochtendshow van Giel Beelen (3FM) heeft Dee haar lied live gezongen. Zie: Dee live bij Giel Beelen.

Het nummer van Dee (vriendin van YouTube-ster Enzo Knol)  is binnen 1 dag doorgestoten naar de eerste plaats in de iTunes hitlijst. Het was nog maar net beschikbaar gekomen op iTunes of Dee werd al gebeld door Q-music. En na een korte interview werd ze dan ook gedraaid. Op de vraag wie die You! was in haar nummer aarzelde ze geen moment. Het was natuurlijk bestemd voor Enzo Knol. (Nummer You! nu ook op Spotify.)

Ze verklapte ook dat ze You! had geschreven als een opdracht voor haar eindexamenvak Muziek. Toen ze daar mee bezig was besloot ze het dan maar meteen goed aan te pakken met dit als eindresultaat.

Eerder waren Dee en Enzo al bij Q-music te gast geweest. Dee had daar een stukje van You! gezongen. De DJ vertelde nu dat het beeld hem nog was bijgebleven waarbij Enzo haar verliefd aankeek, terwijl Dee haar nummer zong.

De volgende dag werd You! bij 3FM gedraaid. Giel Beelen had expres niet haar liedje van te voren aangekondigd. Pas erna verklapte hij dat het gezongen was door Dee.

Giel vertelde dat ze al eerder in zijn eigen vlog al had verteld over haar eigen gecomponeerde liedje, maar ze wist toen nog niet wanneer het beschikbaar zou komen. Eerst had ze nog haar eindexamen.

Dee bedankt haar fans voor  de nummer 1 positie van You! op iTunes. Foto: Instagram.
Dee bedankt haar fans voor de nummer 1 positie van You! op iTunes. Foto: Instagram.

De bekende DJ vond het een goed nummer en verwachtte dat het de komende weken nog wel hoog in de hitlijsten zou staan. En hij hoopte dat ze ook bij hem langs zou komen (in de radiostudio dan) om You! live te zingen.

Enzo had aangekondigd dat er een speciale video op zijn YouTube-kanaal zou komen met haar nummer. Die kan je nu hier bekijken.

You! is opgenomen in de Wisseloord studio’s in Hilversum met behulp van een vriend van Enzo. You! op iTunes.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …