Dee van der Zeeuw – Ex-Vriendin Enzo Knol

Dee
34

Dee van der Zeeuw (echte naam: Demira) is geboren op 5 september 1997. Ze heeft een tweelingzus Nieka en broertje Quin. Haar vriend sinds medio 2018 is tennisleraar Lars Gerbrands.

De blonde studente dankt haar bekendheid en grote aanhang op Instagram (1.2 miljoen volgers) door haar vorige relatie met vlogger Enzo Knol.

De break-up video ‘Het is voorbij’ uit 2017 waarin Enzo en Dee bekent maakten dat hun relatie ten einde was kwam voor kijkers van de vlogs als een complete verrassing. Eind van dat jaar kwamen ze toch weer bij elkaar. In 2018 gingen ze echter definitief uit elkaar.

In april 2019 is ze begonnen met wekelijkse vlogs op haar YouTube-kanaal Dee. Haar weekvlog ‘Blijf gewoon van mensen af’ bereikt de nieuwsmedia. Daarin onthult Dee huilend tijdens Koningsdag door een jongen in haar billen te zijn geknepen die vervolgens haar broek omlaag trok.  Dee aangerand tijdens Koningsnacht

Dee en Enzo Knol

De relatie met Enzo Knol eindigde op 27 juni 2018 toen ze op Instagram bekendmaakte dat zij en Enzo uit elkaar gingen. De bekende vlogger kwam tezelfdertijd met een vrijwel gelijkluidende verklaring. Enzo Knol en Dee nu definitief uit elkaar

Hun gezamenlijke verklaring over de reden van de breuk wekt alom verbazing: ze hielden niet meer van elkaar maar het was overgegaan in ‘houden van’. Is dat niet altijd zo in een relatie? Sommige volgers vermoeden dat er meer aan de hand moet zijn dan de twee naar buiten willen brengen. Het gerucht: Dee zou zijn vreemd gegaan.

De Telegraaf: Enzo Knol en Dee opnieuw uit elkaar.
RTL Boulevard: ‘Het is niet meer verliefd zijn maar houden van’

Dee vreemd gegaan met tennisleraar?

In 2017 was hun relatie al twee maanden uit geweest waarna ze weer bij elkaar kwamen. Dit keer lijkt het een definitieve breuk nadat RTL Boulevard met de onthulling kwam dat Dee kussend was gezien met een tennisleraar in Tiel. Ook werd door het tv-programma gesuggereerd dat de vlogger met een onbekende vrouw die in de weerspiegeling van zijn zonnebril te zien zou zijn naar Zuid-Frankrijk was afgereisd. Enzo voelde zich nog gedwongen om via Instagram dit te ontkennen.

Dee reageerde pas veel later op het verhaal van haar ‘vreemdgaan’ met de tennisleraar, ook via Instagram: Dee ontkent vreemd gaan. Ze geeft in de geschreven verklaring aan veel last van deze beschuldiging te hebben en vraagt om rust omtrent haar privéleven.

Video RTL Boulevard: Dee ging vreemd met tennisleraar.

Waar is Dee?

Eerder verbaasden kijkers van de vlogs van Enzo Knol dat Dee al wekenlang niet meer gezien was samen met de populaire YouTuber. Op 2 juni kwam ze achteraf bezien voor het laatst terug in de vlog (1760) waarbij ze beweerde te druk te hebben met haar studie.

Bij Enzo kreeg ze te weinig rust om te studeren en was daarom tijdelijk terug naar haar ouders. Dit leek dus een leugentje om eigen bestwil te zijn. Waarom de twee niet toen al verteld hadden dat de relatie ten einde was is vooralsnog een goed bewaard geheim. Het lijkt erop dat de onthulling van RTL Boulevard hen heeft gedwongen eerder dan de bedoeling was naar buiten te komen met de ware reden waarom Dee niet meer bij Enzo te zien was.

Of Enzo wist dat Dee al een ander had toen ze het uitmaakten weet de kijker ook niet. Enzo heeft op Insta verteld bij de mededeling dat hij en zijn ex-vriendin uit elkaar zijn het enige is wat hij hierover wil zeggen. Ook in zijn vlogs is de YouTuber hier niet meer op teruggekomen. Wel is duidelijk dat Enzo het erg moeilijk heeft met de scheiding (soms komt Enzo met betraande ogen in beeld of komen zijn vlogs veel later dan we gewend zijn online).

Dee lijkt hier geen last van te hebben: die plaatste vrij snel na het publiek worden van hun break-up een foto op Instastories met een hartje en een bos bloemen die ze van iemand heeft gekregen. Het lijkt wel alsof ze eerder is opgelucht dat de periode met de vlogger ten einde is.

Eerste keer in vlog

In vlog 920 van Enzo kondigde de vlogger aan dat hij en zijn vriendin gaan samenwonen, na 2,5 jaar verkering die op 14 september 2013 begon. Vlog 37 is de allereerste keer dat ze in het vlogleven van Enzo voorkomt.

In 2017 wint zij de ‘Spuiten en Slikken sekstest‘. Dit is tevens de eerste keer dat ze zonder Enzo op tv komt. In het eerste nummer van 2018 staat Dee op de cover van magazine GIRLZ. In vlog 1585 van haar vriend zie je de fotoshoot voor het meisjesblad.

Het is voorbij

De eerste keer dat Enzo en Dee uit elkaar gingen werd nationaal nieuws.  Op donderdag 28 september 2017 maken ze bekend in de break-up video ‘Het is voorbij‘ dat ze na een relatie van 4 jaar uit elkaar gaan.

De break-up video is binnen een week ruim 3 miljoen keer bekeken en is door alle grote mediawebsites en columnisten van alle grote kranten becommentarieerd. Zelfs RTL Late Night en komiek Arjan Lubach besteden er aandacht aan. Sommige experts loven het YouTube-stel hoe ze de relatie hebben uitgemaakt. Op NOS: Hét YouTube-stel uit elkaar.

Vlog 1514 is de eerste vlog van Enzo waarin Dee niet meer in voorkomt. 2 dagen na de afscheidsvideo laat ze via Twitter een filmpje zien van haar nieuwe slaapkamer: ze is weer ingetrokken bij haar ouders die in dezelfde dorp, Zeist, wonen als Enzo. Enzo en Dee uit elkaar!

Verkering

Bijna 2 maanden nadat ze het uitmaakten kwam Dee toch weer terug in de vlogs toen ze beiden naar Spanje op vakantie gingen. Dat kreeg meteen veel media-aandacht. Hoe zat het nu? Ze waren toch uit elkaar? Enzo vertelt in de eerste vlog uit Spanje dat hij is uitgenodigd door de moeder van Dee die haar 50ste verjaardag daar viert.

De ouders van zijn toen nog ex-vriendin hadden altijd een goede band met de vlogger. Vandaar. Maar niet lang na de vakantie kwam dan toch de video waar zijn kijkers zo op hadden gehoopt.

Op 5 december maken ze bekend in vlog ‘We hebben verkering’  dat ze weer verliefd op elkaar zijn. Zie: Enzo en Dee hebben weer verkering! Twee maanden nadat ze het hebben uitgemaakt zijn de twee weer bij elkaar!

Geruchten breuk

Eerder waren er geruchten dat het stel na de breuk elkaar toch weer zagen, hoewel daar niets van terug te vinden was in de video’s van de blonde YouTuber. Sommigen beweren zelfs dat de breuk nep is en slechts bedoeld voor de views.

In een Q & A gaat het YouTube-stel in op deze geruchten. Ze maken duidelijk dat de breuk echt was. Enzo: ‘Ik zou zoiets nooit durven doen, puur en alleen maar voor de views.’  En: ‘We waren even goed klaar met elkaar’. Zie YouTube-video: Q & A met Enzo en Dee  RTL Boulevard en andere media besteden hier ook aandacht aan:  Enzo Knol en Dee maken korte metten met geruchten.

Verkering Enzo

Dee komt voor het eerst voor in vlog 37 ‘Salto achterover + verjaardag’ uit 2013. Dan weten de kijkers nog niet dat Dee en Enzo verkering hebben.

Op haar 18de verjaardag is ze haar YouTube-kanaal begonnen. Dee vertelt in haar eerste video dat  ze het kanaal wil gebruiken om covers van bekende liedjes te uploaden. Binnen een maand had ze al 100.000 abonnees. Haar muziekvideo You! (die op het kanaal van Enzo staat) is ondertussen ruim 2 miljoen keer bekeken.

Dee werd gepest

Dee is op 19 september 2015 voor het eerst als gast in het tv-programma ZappLive uitgenodigd samen met Enzo. Opmerkelijk: in het programma vertelt ze  het begin van haar relatie met de YouTuber te zijn gepest door vriendinnen. Ze vonden die jongen uit Assen maar een beetje raar. Toen hij ook op tv verscheen is het pesten gestopt.

Later die dag heeft ze een hersenschudding opgelopen. Ze wilde leuk doen voor de vlog en is met haar hoofd tegen een draaideur gestoten. De vlog 777 Blijf bij me waarin je opnames ziet vlak na het incident is met ruim 4,5 miljoen views de meest bekeken video van Enzo.

Quin

Haar broertje Quin is succesvol met een eigen Youtube kanaal en kwam geregeld voor in de vlogs van Enzo. Opmerkelijk: sinds de breuk tussen Dee en Enzo is Quin nog paar keer voorgekomen in de vlogs van de populaire YouTuber. Ook heeft hij op Instagram Enzo zijn ‘broer’ genoemd.

Hoge School

Dee studeerde aan het Herman Jordan Collega in Zeist. Ze is gezakt voor haar eindexamen en volgde daarna 9 uur per week volwassen onderwijs waar ze in juli 2016 alsnog slaagde. Hierna is ze rechten gaan studeren aan de Hoge School in Utrecht.  Ze is fan van Ajaxied Klaas-Jan Huntelaar (heeft hem al twee keer ontmoet) en bespeelt gitaar en piano.

De moeder van Dee met Enzo. Foto: YouTube.
De moeder van Dee met Enzo. Foto: YouTube.

YOU! op iTunes

Dee eerste eigen geschreven liedje You! is te beluisteren of te downloaden op iTunes. En inmiddels ook op Spotify. In december 2015 heeft ze This Christmas uitgebracht. Binnen een week stond het nummer op 2 in de iTunes.

Tijdens de Dutch YouTube Gathering van 2015 (DYTG) heeft ze You! voor het eerst ten gehore gebracht.

Er staan op het YouTube-kanaal van haar vriend Enzo een aantal muziekvideo’s waarin ze covers zingt van bekende liedjes. Toch heeft ze eerder aangegeven niet de ambitie te hebben om met talentenjachten mee te doen. Haar laatste nummer Holding on is op 5 september 2016 uitgekomen, de dag van haar verjaardag! Daarna heeft ze niets meer met het kanaal gedaan.

Dee ontdekte Enzo op Twitter

In september 2014 vertelt ze in de vlog dat zij en Enzo een jaar lang verkering hebben. Hun eerste date heeft eind augustus 2013 plaatsgevonden. Maar hoe hebben ze elkaar voor het eerst gevonden? Enzo woonde toen in Assen en Dee in Zeist, een behoorlijke afstand. En een toevallige ontmoeting tussen de toen 19-jarige werkloze Drent en de 15-jarige havo-scholiere was zeer onwaarschijnlijk.

Dat onderwerp werd tot nog toe gemeden. Dee schaamde zich ervoor hoe dat is gegaan. Het was niet via een persoonlijke ontmoeting, maar via Twitter. Toen Enzo tijdelijk bij zijn broer Milan in Hilversum logeerde hebben ze uiteindelijk een afspraak gemaakt.

Meerdere keren geeft ze op Twitter aan dat ze trots is op haar vriend. Het Youtube leven heeft haar veel vrienden opgeleverd. Ook het aantal volgers op haar Instagram pagina is flink gestegen. Begin 2015 was dat nog 700, nu zit ze al op ruim 1 miljoen! Ontegenzeggelijk is ze een belangrijk onderdeel geworden van Enzo’s vlogs.

Zie de laatste berichten over Dee van der Zeeuw
Hoe hebben Dee en Enzo elkaar ontmoet?
Enzo’s eerste date met Dee
“Er is geen dag geweest dat ik niet aan je dacht.” Dit twitterde Enzo in maart 2012 en het was niet bestemd voor Dee. Meer over de vriendinnen van Enzo Knol.
Dee rijdt auto zonder rijbewijs.
Opmerkelijk: Aan Quin wordt wel eens gevraagd of hij het kind (!) is van Dee en Enzo. Meer over Quin
Wat? Moeder van Dee valt Enzo Aan!
Vorige vriendjes van Dee
Dee op Twitter, Instagram

34 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dee
Dee Eerste ‘Ontmoeting’ Met Myron Koops, de nieuwe Vriendin Van Enzo Knol

“O, ze staan naast elkaar”, zegt Dee van der Zeeuw zeurderig tegen de kijkers als ze zich opmaakt om op de motorkap van Quin te tekenen. Dee (de ex van Enzo Knol) voelt al meteen aan dat de situatie ietwat ongemakkelijk is. In de vlog van Quin wordt ze gevraagd …

Dee
9
Enzo Was Woedend Op Dennis Schouten Over Date Met Dee

Dennis Schouten doet een opmerkelijke onthulling over zijn ‘relatie’ met Dee in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Als zijn collega Jan Roos een sexy foto van Dee bekritiseert vertelt Dennis spontaan dat hij een afspraak had met Dee, terwijl Dee nog een relatie had met Enzo! Hun relatie was toen al behoorlijk …

Dee
1
Enzo Knol en Dee Nog 1 Keer Samen Op TV?

Kans bestaat dat het jaareinde wordt afgesloten met Enzo Knol en Dee samen in een tv-programma! En jij kan dat beslissen! Voor zijn eindejaarsprogramma wil Illusionist Victor Mids van het tv-programma MindF*ck de populairste fragmenten uit zijn tv-serie gebruiken. Kijkers kunnen die kiezen uit 50 fragmenten. Daar staan ook Enzo …