Dee Krijgt Veel Negatieve Reacties Na Vreemdgaan-Verhaal -Slachtoffer Stalking?

  • By :
  • Category : Dee
Dee
8

De YouTuber JustNicolas heeft in zijn laatste filmpje uitleg gegeven over wat er tussen hem en Dee afgelopen dagen is gebeurd. De Belgische KingAlert had in zijn nu offline gehaalde video getuigen aangevoerd, inclusief foto’s, waaruit je zou kunnen afleiden dat Dee vreemd is gegaan. Ze zag haar nieuwe vriend Lars al in april, terwijl Enzo en Dee toen nog een relatie hadden.

Dee slachtoffer stalking?

Dee nam contact op met JustNicolas en zegt dat ze veel negativiteit kreeg hierover. Ook vond ze dat de getuigen, een vrouw en zoon die dit verhaal aan JustNicolas aanleverde, zich schuldig maakten aan stalking: het hinderlijk achtervolgen van iemand.

Daar heeft Dee zeker een punt: de twee hebben meerdere foto’s gemaakt van de auto van Dee in Tiel en je krijgt de indruk Dee ook achtervolgd om te zien waar ze heen ging.

Moeder Lars

De Youtuber vertelde ook nog haar vriend Lars aan de lijn te hebben gehad. Die vertelde dat vooral ook zijn moeder de beschuldigingen van vreemdgaan erg vervelend te vinden.

JustNicolas had zijn video offline gehaald nadat Dee hem op Instastories had uitgemaakt voor ‘idioot’ en ‘gek’. Ze riep haar 1.2 miljoen volgers op hem ook te boycotten. En als dat nog niet genoeg is had ze het ook over ‘smaad’.  Toe maar! Na een paar uur verwijderde ze terecht het bericht, maar ze lijkt geen excuses te hebben aangeboden aan de kleine YouTuber voor haar agressieve gedrag.

In plaatst van haar macht als social influencer te gebruiken om de jonge Belg naar beneden te halen en te intimideren, had ze gewoon contact met hem moeten opzoeken om de zaak uit te leggen.

Q en A met Dee

Dee zal in een Q en A uitleg geven over hoe het werkelijk is gegaan. Althans dat mag je hopen. Onduidelijkheid en het niet reageren de afgelopen maanden van Dee heeft juist de geruchten van vreemdgaan alleen maar erger gemaakt. Zie ook: Dee gaat reageren over beschuldiging vreemdgaan van ‘idioot’. 

Ik vind het laatste tijd steeds sneller opvallen dat je meer je eigen mening verwerkt dan de echte feiten. Dat is jammer om te zien als lezer.

Wat mij ook opvalt is dat Wikker laatste tijd enorm erg aan het focussen is op alleen het gedoe rondom Dee, Enzo ect. Terwijl er veel meer gaande is in YoutubeLand. Misschien moet je je beeld wat meer gaan verbreden net als je vroeger deed.

p.s let aub beetje op de spellingsfouten. Had er in deze post al 3 ontdekt. 😉

De voornaamste reden dat ik zoveel over Dee en Enzo schrijf is omdat dit scoort. Overige onderwerpen zoals over Hanwe of Roy bijvoorbeeld krijgen nauwelijks views.

Het is eigenlijk heel simpel , Dee is vreemd gegaan tijdens haar relatie met Knol. En liegt er nu over. Niet echt wereld nieuws! Dat men zich daar nu zo druk om kan maken, alsof mensen niks beters te doen hebben.

Omgekeerde wereld met deze alinea: “In plaatst van haar macht als social influencer te gebruiken om de jonge Belg naar beneden te halen en te intimideren, had ze gewoon contact met hem moeten opzoeken om de zaak uit te leggen.”

Paul, Nicolas, ze noemen zich dan een roddel / nieuwskanaal, maar ze vergeten even dat ze hier (wellicht onbewust) inderdaad er voor zorgen dat iemand min of meer gestalkt wordt. Als je kijkt naar de definitie van smaad, heeft Dee wel degelijk een punt: Smaad is een vorm van belediging volgens de wetgever. Smaad is namelijk het opzettelijk iemands eer of goede naam aanranden door telastelegging van een bepaald feit, met het doel om daaraan ruchtbaarheid te geven.

Er is maar één persoon die daadwerkelijk weet hoe het zit en dat is Dee, verder zijn het allemaal aannames en vermoedens. Wel denk ik dat het zeker een goed iets is om wat meer duidelijkheid hierover te geven, daarmee drukt ze meteen dit soort acties de grond in.

Dion

Volledig mee eens. Mijn complimenten. Eindelijk eens iemand die het in zijn juiste perspectief zet.

Tendentieus redactioneel stuk, krijg steeds meer de indruk dat RH en de redactie een en dezelfde persoon is. Als je naar de video van Justnicolas van 28 09 kijkt kun je 80 procent van bovenstaande zo in de container smijten. Denk dat RH (de redactie dus ) nog nooit een relatie hebben gehad.

Hoi Feitengever, ik lig in een deuk om wat jij schrijft. Het feit is dat jij nu volledig uit je nek kletst over mij (RH). Ik geef je een tip: verander jouw naam in ikkletsuitmijnnek . Er is maar 1 ietsje pietsje lichtpuntje, inderdaad 80% kan zo de container in. Als jij er bij zou gaan liggen dan is het 100% , daarmee is de container vol en kan deze worden opgehaald voor lediging! Echte feiten zijn pas hard !! Oh ja, en Nicolas had mij niet hoeven te noemen hoor, maar blijkbaar leest hij deze site met regelmaat.

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dee
Dee Eerste ‘Ontmoeting’ Met Myron Koops, de nieuwe Vriendin Van Enzo Knol

“O, ze staan naast elkaar”, zegt Dee van der Zeeuw zeurderig tegen de kijkers als ze zich opmaakt om op de motorkap van Quin te tekenen. Dee (de ex van Enzo Knol) voelt al meteen aan dat de situatie ietwat ongemakkelijk is. In de vlog van Quin wordt ze gevraagd …

Dee
9
Enzo Was Woedend Op Dennis Schouten Over Date Met Dee

Dennis Schouten doet een opmerkelijke onthulling over zijn ‘relatie’ met Dee in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Als zijn collega Jan Roos een sexy foto van Dee bekritiseert vertelt Dennis spontaan dat hij een afspraak had met Dee, terwijl Dee nog een relatie had met Enzo! Hun relatie was toen al behoorlijk …

Dee
1
Enzo Knol en Dee Nog 1 Keer Samen Op TV?

Kans bestaat dat het jaareinde wordt afgesloten met Enzo Knol en Dee samen in een tv-programma! En jij kan dat beslissen! Voor zijn eindejaarsprogramma wil Illusionist Victor Mids van het tv-programma MindF*ck de populairste fragmenten uit zijn tv-serie gebruiken. Kijkers kunnen die kiezen uit 50 fragmenten. Daar staan ook Enzo …