Dee Vlogt – Gemist Kans

De eerste keer dat Dee vlogt is jammer genoeg mislukt. Het is kort, er komt geen Enzo Knol in voor en Dee zien we alleen aan het begin en einde van de vlog eventjes in beeld.

Haar eerste vlog. Dee gaat met haar neef Chris naar een voetbalwedstrijd. Foto: Youtube.
Haar eerste vlog. Dee gaat met haar neef Chris naar een voetbalwedstrijd. Foto: Youtube.

Natuurlijk, leuk dat het Dee eindelijk is gelukt om de camera uit de handen van Enzo los te wrikken. Ja, wat mooi zou het zijn geweest om nu eens vanuit haar EIGEN ogen een dag uit het leven van Enzo en Dee te zien. Nu zou ZIJ bepalen wanneer de camera aangaat en wat er precies in beeld komt.

Stel je voor: Enzo bemerkt dat de camera ineens op hem gericht is op een moment dat hij dat niet verwacht. Dat had leuke ongemakkelijke momenten kunnen opleveren. We hadden misschien zelfs nog een bijzondere kant van Dee of Enzo kunnen zien.

Verrassing

Zelfs na meer dan 500 Enzo vlogs moet het nog steeds mogelijk zijn om de kijker te verrassen. Ik had dat in ieder geval gedacht toen ik las dat ze zelf een keer ging vloggen.

Maar ze maakt er geen echte vlog van. Ze filmt de wedstrijd Ajax-Feyenoord dat met 0-0 eindigt. En meer dan wat schokkerige beelden uit het voetbalstadion krijgen we niet te zien. Alleen nog even een afkondiging.

Dee trouwt met Huntelaar

Dee vond de wedstrijd niks en ze wil trouwen met Klaas-Jan Huntelaar. Maar we wisten al dat Enzo slechts een figurant was op weg naar haar einddoel. Het leek wel alsof haar vriend haar ook niet helemaal vertrouwde om de vlog over te nemen.

Zijn eigen vlog verscheen gewoon stipt om 16.00 op Youtube. Haar videoverslag was als extraatje gepland. Nou, kom op Dee. We willen een echte vlog zien. Je moet een herkansing krijgen.

Enzo vlogt door

Ondertussen bij Enzo. De Youtuber had zijn eigen vlogcamera eventjes afgestaan aan Dee toen ze naar de voetbalwedstrijd ging. Terwijl zij weg was nam Enzo zijn vlog op met de smartphone.

Dat maakte hem wat ongemakkelijk, want de beeldkwaliteit is duidelijk minder dan dat we van de vlogger gewend zijn. Meerdere keren zegt hij ook tegen de kijker dat het voor hem wel even wennen is om met zijn telefoon te filmen.

Hij is maar wat blij als Dee weer is teruggekeerd met zijn camera. Het laatste deel van de vlog kan hij dan ook weer normaal filmen.

Vlog van Enzo op de dag dat Dee met zijn eigen camera weg was.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …