Dee Als Vlogger Populair – Fans Onder De Indruk

Dee aan het vloggen
Dee

Dee aan het vloggen

Wordt 2016 het jaar waarin Dee uit de schaduw van Enzo stapt? Als vlogger dan! De video van gisteren waarin Dee ook een stukje vlogt wordt erg goed ontvangen. Binnen 24 uur heeft het filmpje al rond de 20.000 duimpjes omhoog gekregen.

Dee is ook erg blij met de positieve reacties van kijkers. Ze laat op Twitter een reactie zien van ene Joeri Manders die onder de vlog schreef: “Ik vind het best tof als Dee ook stukjes gaat vloggen vanaf nu! Like als je dit ook vindt 🙂 ”

Dat is dan ook massaal gedaan: op dit moment staat de teller op 692 DUIMPJES omhoog! Normaal gesproken zijn het alleen bekende YouTubers die met een opmerking onder de video zoveel likes kunnen halen. Dit keer is het gewoon een spontane actie van een kijker die dit teweegbrengt.

Dee blij met complimenten

Dee twittert vrolijk: “ Zo ontzettend tof om dit te zien onder de volg vandaag.” En ze sluit af met een hartje.

Dat is Enzo ongetwijfeld ook opgevallen. Die houdt nauwlettend de commentaren onder zijn vlogs in de gaten. Het zal me daarom niet verbazen als we in de toekomst vaker een duo vlog gaan zien.

En Dee was al in haar nopjes, omdat Dee’s muziekvideo van You! inmiddels maar liefst 2 miljoen keer is bekeken. Gaat lekker zo, met Enzo en met Dee!

Zie ook: Pers over Enzo Knol in Eindhoven – Als rockster onthaald!
Alle berichten over Dee van der Zeeuw

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
Dee Eerste ‘Ontmoeting’ Met Myron Koops, de nieuwe Vriendin Van Enzo Knol

“O, ze staan naast elkaar”, zegt Dee van der Zeeuw zeurderig tegen de kijkers als ze zich opmaakt om op de motorkap van Quin te tekenen. Dee (de ex van Enzo Knol) voelt al meteen aan dat de situatie ietwat ongemakkelijk is. In de vlog van Quin wordt ze gevraagd …

Dee
9
Enzo Was Woedend Op Dennis Schouten Over Date Met Dee

Dennis Schouten doet een opmerkelijke onthulling over zijn ‘relatie’ met Dee in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Als zijn collega Jan Roos een sexy foto van Dee bekritiseert vertelt Dennis spontaan dat hij een afspraak had met Dee, terwijl Dee nog een relatie had met Enzo! Hun relatie was toen al behoorlijk …

Dee
1
Enzo Knol en Dee Nog 1 Keer Samen Op TV?

Kans bestaat dat het jaareinde wordt afgesloten met Enzo Knol en Dee samen in een tv-programma! En jij kan dat beslissen! Voor zijn eindejaarsprogramma wil Illusionist Victor Mids van het tv-programma MindF*ck de populairste fragmenten uit zijn tv-serie gebruiken. Kijkers kunnen die kiezen uit 50 fragmenten. Daar staan ook Enzo …