Dee Vergeet Enzo Knol Te Bedanken – 1 Miljoen Volgers Op Instagram

Dee
1

Dee van der Zeeuw heeft maar liefst 1 miljoen volgers behaald op Instagram! De student rechten uit Zeist verzwijgt echter aan wie ze dit te danken heeft.

Dee wordt voor deze mijlpaal door heel veel mensen gefeliciteerd. Maar zou haar ex haar ook feliciteren? Jawel! Een paar uur na het Instagram bericht zet Enzo Knol onder het bericht: ‘Welcome in the million club’. En sluit af met een hartje.

Dee bedankt volgers, maar niet Enzo

In haar bedankberichtje onder de foto waarop ze met een speciale gemaakte cake staat schrijft ze onder andere: ‘Afgelopen 4 jaar zijn jullie me massaal gaan volgen en liken en daar wil ik jullie heel veel dikke knuffels voor geven!’

Ze vergeet echter die ene persoon te noemen die de oorzaak ervan is dat ze zoveel volgers heeft op Instagram! De reageerders onder haar bericht zijn dat echter niet!  In veel reacties wordt haar erop gewezen dat het Enzo is die haar deze mijlpaal bezorgd heeft. Ze vragen zich af waarom er geen bedankje aan het adres van de vlogger van af kan.

Zonder Enzo was Dee onbekend

Daar hebben ze zeker een punt. Hoe knap Dee er ook uit ziet, zonder haar relatie met de bekendste YouTuber van Nederland had ze hooguit een paar honderd volgers gehad. Buitenstanders die dat niet weten moeten met ongeloof kijken naar het aantal volgers dat ze heeft. Gelukkig is er Google die de onwetenden op het juiste spoor zetten, maar van Dee zal je het niet horen.

Het ongelooflijke aantal van 1 miljoen geeft wel aan hoe populair ze nog steeds is. Haar foto’s worden tienduizenden keren geliked, meestal nog meer dan die van haar ex-vriend!
Alle info over Dee van der Zeeuw. Zie ook: Heeft Dee nieuwe vriend?

Kansloos artikel weer, haha. Wat verwacht je dan? “Oh Enzo, ex van me, wat ben ik jou dankbaar voor de volgers”. Tuurlijk niet.

Net als dat artikel, dat ze er 2 kussens heeft liggen. Goh, het is een tweepersoonsbed – niemand heeft een tweepersoonsbed met maar een kussen.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
5
Dee Bij Wie Is De Mol? Vriendin Enzo Knol Al 9 Dagen Spoorloos!

Dee is al even niet in de vlogs van Enzo Knol verschenen. Zou haar plotseling verdwijning iets te maken hebben met haar mogelijke deelname aan Wie Is De Mol? Dat gerucht werd verspreidt door KingAlert in zijn laatste aflevering. Dee geen tijd voor Enzo Zelf heeft Dee in vlog 1760 …

Dee
3
Waar Was Dee? Vriendin Enzo Knol Dagenlang Weg Uit Vlog!

Afgelopen dagen viel het kijkers van de vlogs van Enzo Knol op dat zijn vriendin Dee nergens te bekennen was. Hadden ze misschien weer ruzie? Enzo was afgelopen week met zijn goede vriend Bas naar Kreta geweest terwijl hij een week daarvoor nog met Dee op vakantie was. Maar afgelopen …

Dee
Dee Onverwachts Bij Kaj 3FM En Waar Was Milan Knol Vorige Week?

Onverwachts duikt Dee van der Zeeuw – vriendin van Enzo Knol – op in het radioprogramma van Kaj van der Ree bij 3FM. Ze blijkt mee te zijn met haar vriendinnen Melanie en Lisa Kolster die als YouTubers zijn uitgenodigd door Kaj van der Ree, de ‘ex’ van YouTube-kanaal Zu5e. Kaj …