Dee van der Zeeuw Gaat Enzo Knol Achterna / Nu ook Vlogger!

Dee
1

In een verrassende stap heeft Dee besloten om alsnog zelf te gaan vloggen! Eerder had ze vertelt dit niet te willen. Hierop is ze teruggekomen.

De afgelopen maanden hebben we via Instagram haar avonturen samen met haar vriend Lars kunnen meekijken, nu ziet ze echter ook de beperkingen daarvan in. De filmpjes die ze op Instagram TV plaatste waren moeilijk terug te vinden. En ze begint meteen ook op YouTube met een video van bijna 30 minuten!

Sinds de break up met Enzo Knol vorig jaar heeft ze zich ontwikkelt als een echte social influencer en publiceert ze geregeld via Instagram. Ook kan je haar geregeld op Slam Radio horen.

In de vlog zie je ook dat ze dj Bram Krikke mag vervangen omdat hij met vakantie is. En nu dan keert ze weer terug op YouTube waar we via de vlogs van Enzo haar allemaal van kennen.

Zoals verwacht zullen haar vlogs goed worden bekeken. Binnen 24 uur is haar eerste vlog zo´n 160.000 keer bekeken. Iedere week wil ze een nieuwe vlog online zetten. Benieuwd hoe dat zich de komende maanden gaat ontwikkelen.

Dee ruikt geld. Ik dacht dat ze druk was met haar studie, haar kleine onderneming en Lars plezieren. Socializen vond ze toch belangrijker dan vloggen? Hoewel ze over een paar jaar liever voor dan achter een camera staat aldus Dee in interviews in de herfst van 2018. Voorkeuren van mensen zijn net zo veranderlijk als het weer.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
2
Dee Onthult Waarom Ze Tijdelijk Niet Op Instagram Was

Ineens staat Dee van der Zeeuw op Aruba: ze is daar samen met haar vriend Lars Gerbrands voor een interview met BNR Friday Move. Vlak daarvoor heeft ze nog even op Instagram vertelt dat ze gek werd met de druk die ze voelde als social influencer. Daarom was ze tijdelijk …

Dee
Dee Opvolger Van dj Bram Krikke?

Dee van der Zeeuw is geregeld te horen op SLAM Radio en doet dat verrassend goed. Zo zeer zelfs dat Bram Krikke vreest voor zijn baan. Tot nog toe schuift ze af en toe aan bij de radioshow, maar het zou zomaar kunnen gebeuren dat ze de hoofdact wordt. De …

Dee
7
Aanranding Dee Meest Gelezen Bericht In De Media

De onthulling van vlogster Dee (ex-vriendin van Enzo Knol) dat ze is aangerand tijdens Koningsnacht in haar laatste vlog heeft volop de aandacht van de media gekregen. Een dag nadat het bericht op De Telegraaf en het AD is geplaatst is het nog steeds het meest gelezen bericht. Bij Het …