Dee van der Zeeuw Gaat Enzo Knol Achterna / Nu ook Vlogger!

Dee
1

In een verrassende stap heeft Dee besloten om alsnog zelf te gaan vloggen! Eerder had ze vertelt dit niet te willen. Hierop is ze teruggekomen.

De afgelopen maanden hebben we via Instagram haar avonturen samen met haar vriend Lars kunnen meekijken, nu ziet ze echter ook de beperkingen daarvan in. De filmpjes die ze op Instagram TV plaatste waren moeilijk terug te vinden. En ze begint meteen ook op YouTube met een video van bijna 30 minuten!

Sinds de break up met Enzo Knol vorig jaar heeft ze zich ontwikkelt als een echte social influencer en publiceert ze geregeld via Instagram. Ook kan je haar geregeld op Slam Radio horen.

In de vlog zie je ook dat ze dj Bram Krikke mag vervangen omdat hij met vakantie is. En nu dan keert ze weer terug op YouTube waar we via de vlogs van Enzo haar allemaal van kennen.

Zoals verwacht zullen haar vlogs goed worden bekeken. Binnen 24 uur is haar eerste vlog zo´n 160.000 keer bekeken. Iedere week wil ze een nieuwe vlog online zetten. Benieuwd hoe dat zich de komende maanden gaat ontwikkelen.

Dee ruikt geld. Ik dacht dat ze druk was met haar studie, haar kleine onderneming en Lars plezieren. Socializen vond ze toch belangrijker dan vloggen? Hoewel ze over een paar jaar liever voor dan achter een camera staat aldus Dee in interviews in de herfst van 2018. Voorkeuren van mensen zijn net zo veranderlijk als het weer.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dee
Dee Eerste ‘Ontmoeting’ Met Myron Koops, de nieuwe Vriendin Van Enzo Knol

“O, ze staan naast elkaar”, zegt Dee van der Zeeuw zeurderig tegen de kijkers als ze zich opmaakt om op de motorkap van Quin te tekenen. Dee (de ex van Enzo Knol) voelt al meteen aan dat de situatie ietwat ongemakkelijk is. In de vlog van Quin wordt ze gevraagd …

Dee
9
Enzo Was Woedend Op Dennis Schouten Over Date Met Dee

Dennis Schouten doet een opmerkelijke onthulling over zijn ‘relatie’ met Dee in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Als zijn collega Jan Roos een sexy foto van Dee bekritiseert vertelt Dennis spontaan dat hij een afspraak had met Dee, terwijl Dee nog een relatie had met Enzo! Hun relatie was toen al behoorlijk …

Dee
1
Enzo Knol en Dee Nog 1 Keer Samen Op TV?

Kans bestaat dat het jaareinde wordt afgesloten met Enzo Knol en Dee samen in een tv-programma! En jij kan dat beslissen! Voor zijn eindejaarsprogramma wil Illusionist Victor Mids van het tv-programma MindF*ck de populairste fragmenten uit zijn tv-serie gebruiken. Kijkers kunnen die kiezen uit 50 fragmenten. Daar staan ook Enzo …