Dee Terug In De Vlog Van Enzo Knol – Moeder Dee Brengt YouTube-stel Weer Bij Elkaar!

Enzo Knol
2

In de laatste vlog ‘Dit was een goed idee’ van Enzo Knol zien we voor het eerst weer Dee terug! Enzo is samen met Dee afgereisd naar Spanje. Ook Quin en de rest van de familie Van der Zeeuw zijn meegereisd.

Enzo moet hier natuurlijk wel iets over zeggen naar zijn kijkers toe. Sinds zijn breuk met Dee heeft hij er in zijn vlogs niets meer over zijn ex gezegd. Want wat betekent het nu dat hij weer naast Dee in een hotelkamer in Spanje zit?

Moeder Dee brengt twee bij elkaar

Reden: de moeder van Dee is 50 geworden en omdat ze dol is op Enzo heeft de familie besloten ook de vlogger mee te nemen. Dat klopt zonder meer. Toen ze (Enzo en Dee) het uit maakten was niet alleen Bumper heel erg verdrietig, maar ook de moeder van Dee. Die noemde Enzo zelfs nog tot het laatst toe (toen de relatie al was gestopt) zijn ‘schoonmoeder’. Als het aan de ouders van Dee hadden gelegen waren de twee getrouwd, hadden kinderen gekregen en waren samen oud geworden.

Zo was ook het beeld dat Enzo en Dee naar buiten toe lieten blijken. Tot die video ‘Het is voorbij’ als donderslag bij heldere hemel uit de lucht kwam vallen.

Misschien een beetje teleurstellend, die verklaring van Enzo dat hij alleen door de verjaardag van zijn ex-schoonmoeder weer samen met Dee is? Hadden wij als kijkers niet gehoopt dat dit Het Bewijs was dat de twee weer dichter bij elkaar waren gekomen? Ja, misschien wel weer een stel waren geworden?

Het was eerder al duidelijk dat die twee het wel erg goed konden vinden, zeker voor een koppel dat het nauwelijks 2 maanden eerder definitief uit hadden gemaakt. Normaal is dat je na de breuk dan ook elk je eigen weg gaat.

Eigen weg – of toch niet?

Zo is door Dee op haar Instagram bij de breuk eind september ook letterlijk geschreven: ‘Nu kiezen we allebei voor onze eigen weg’, als een soort van laatste afscheidsgroet naar Enzo toe.

En zelfs de hond Bumper had afscheid genomen van de vlogger. Enzo’s naam werd vervolgens verwijderd als 1 van de baasjes van de hond. Geen vergissing mogelijk: hoewel ze elkaar nog mochten, ze hadden nu echt een punt achter hun relatie gezet;

Maar niet voor lang, zo werd al gauw duidelijk, want de Porsche van Enzo is al weer waargenomen aan de Dalweg in Zeist waar Dee woont. En Quin heeft afgelopen week Enzo daar nog gefilmt toen hij er wegreed in zijn sportwagen.

KingAlert weet het

YouTube-watchers als KingAlert (Paul Goudsmit) kijken hier heel kritisch naar. In zijn laatste KingAlert speculeert hij zelfs dat alles nep is en een puur commerciële achtergrond heeft. Maar zoals Paul beredeneert kan ik het ook: wie zegt dat KingAlert echt is en niet een pratende pop van StukTV en zijn werkgever RTL? Is het soms dat Paul Goudsmit die de vlogger probeert kapot te maken in opdracht van zijn machtige werkgever? Enzo zit immers bij Divimove en StukTV bij RTL MCN!

Enzo en Dee samen in 1 bed

Natuurlijk zijn Enzo en Dee echt letterlijk (!) dichter bij elkaar gekropen sinds hun breuk. Enzo en Dee zitten in de vlog naast elkaar op het hotelbed waar ze natuurlijk samen in slapen. En wellicht heeft Enzo ook eerder bij Dee in Zeist geslapen, nadat ze het uit hadden gemaakt. Het lijkt erop dat de twee meer zijn dan slechts goede vrienden, maar dat is toch echt wat Enzo en Dee zelf naar buiten moeten brengen.

Of het echt helemaal goed komt tussen die twee?  Gewoon blijven kijken naar Enzo’s vlogs en dan komt het vast allemaal weer goed! Alle informatie over Dee van der Zeeuw.

Nu geen tijd maar kom deze week terug op de zeer domme kleuterachtige Paul Goudsmit. Paul is rijp voor het Pieterbaan Centrum. Dat hij zich wederom verzuipt in kerstpak of niet maakt ook niet uit. Paul’s schreeuwerige stelligheid hoort thuis in de Efteling.Daar geloven zij namelijk in sprookjes. Paultje maakt inderdaad bewust een blok en stampt door huize Goudsmit voor nog meer “fame” Paultje wil geld en telt zijn briefjes van vijf euro. Verder dan dat komt hij voorlopig nog niet. Waar Enzo en Milan en StukTV stapeltjes maken met briefjes van 500 euro. En zijn kindertjes maar verplicht mee moeten zwaaien in zijn absurde kerstliedje.Paul is (on)bewust dommer dan een ezel. Morgen wellicht meer tijd om e.e.a. uit een te zetten hoe het nu daadwerkelijk zit met Enzo en Dee.

Waar ze natuurlijk samen in slapen? Wat is dat voor bullshit. In een hotel zijn meer kamers, This een beetje moeilijk schreeuwen uit 2 verschillende kamers…
Keep on dreaming… en niet zo speculeren. Ik kon met mijn ex ook naar x aantal jaar verkering toen het uit was gegaan ook prima door een deur en sliep daar ook nog regelmatig.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Wat Doet Jade (ex- van Gio) Bij Enzo Knol?

Jade Anna die onlangs nog haar breuk met Gio Latooy heeft bevestigd, duikt verrassend op in de vlog van Enzo Knol! De sportieve Jade is daar om met Myron een fitness video op te nemen. Verder in de vlog zitten Enzo en Jade samen in haar auto en onthult Enzo …

Enzo Knol
Enzo Knol Neemt Acid Mee Op Sportvakantie!

Verrassend! Enzo Knol had eerder in zijn vlog zijn kijkers uitgedaagd om te raden wie met hem meeging op wintersport. Toch werd onder de comments meteen raak gegokt. Het was niemand minder dan Nathan Vandergunst, Acid, de rebelse Belgische YouTuber. Die was eerder 1 keer in zijn vlogs voorgekomen toen …

Enzo Knol
Enzo Knol Ziek Door Gehoorschade – Vlogs In Gevaar?

Enzo Knol heeft in zijn laatste vlog aangegeven veel last te hebben van tinnitus: een storende piep in zijn oren. De vlogger heeft de hele nacht niet kunnen slapen. Enzo is eerder hiervoor naar de huisarts geweest en die suggereerde dat stress de oorzaak hiervan is. Afgelopen week heeft Enzo …