Dee Opvolger Van dj Bram Krikke?

Dee

Dee van der Zeeuw is geregeld te horen op SLAM Radio en doet dat verrassend goed. Zo zeer zelfs dat Bram Krikke vreest voor zijn baan. Tot nog toe schuift ze af en toe aan bij de radioshow, maar het zou zomaar kunnen gebeuren dat ze de hoofdact wordt.

De laatste keer mocht Dee zelfs de besnorde dj in de avond vervangen tijdens zijn vakantie. De bekende dj is hier niet gerust op.

In de video Dee vs Bram vertelt de bekendste dj van SLAM ronduit dat Dee uit is op zijn werk. Hoewel hij dit zegt op zijn eigen ironische manier, die opmerking heeft hij eerder ook in de vlog van Dee gemaakt.

En ook al lijkt het niet snel te gebeuren, de inmiddels succesvolle vlogster Dee is met 1,3 miljoen volgers op Instagram een belangrijke influencer die SLAM misschien wel wil inlijven. En waarom ook niet? Tot nog toe zijn het vooral mannelijke dj’s die de radioshows bevolken. Maar zou Dee dat ook willen?

Overigens, de vlog van Dee (ex van Enzo Knol) waarin ze onthult aangerand te zijn tijdens Koningsnacht gaat al richting de miljoen views!

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
7
Aanranding Dee Meest Gelezen Bericht In De Media

De onthulling van vlogster Dee (ex-vriendin van Enzo Knol) dat ze is aangerand tijdens Koningsnacht in haar laatste vlog heeft volop de aandacht van de media gekregen. Een dag nadat het bericht op De Telegraaf en het AD is geplaatst is het nog steeds het meest gelezen bericht. Bij Het …

Dee
1
Dee Aangerand Tijdens Koningsnacht!

Dee van der Zeeuw (ex van Enzo Knol) verschijnt in haar week vlog #7 huilend voor haar vlogcamera: de blonde vlogster vertelt dat ze tijdens Koningsnacht is ‘aangerand door een jongen die haar billen vastgreep en haar broek omlaag trok. Daarna rende hij weg. Dee werd daar zo kwaad om …

Dee
1
Dee van der Zeeuw Gaat Enzo Knol Achterna / Nu ook Vlogger!

In een verrassende stap heeft Dee besloten om alsnog zelf te gaan vloggen! Eerder had ze vertelt dit niet te willen. Hierop is ze teruggekomen. De afgelopen maanden hebben we via Instagram haar avonturen samen met haar vriend Lars kunnen meekijken, nu ziet ze echter ook de beperkingen daarvan in. …