Dee Opvolger Van dj Bram Krikke?

Dee

Dee van der Zeeuw is geregeld te horen op SLAM Radio en doet dat verrassend goed. Zo zeer zelfs dat Bram Krikke vreest voor zijn baan. Tot nog toe schuift ze af en toe aan bij de radioshow, maar het zou zomaar kunnen gebeuren dat ze de hoofdact wordt.

De laatste keer mocht Dee zelfs de besnorde dj in de avond vervangen tijdens zijn vakantie. De bekende dj is hier niet gerust op.

In de video Dee vs Bram vertelt de bekendste dj van SLAM ronduit dat Dee uit is op zijn werk. Hoewel hij dit zegt op zijn eigen ironische manier, die opmerking heeft hij eerder ook in de vlog van Dee gemaakt.

En ook al lijkt het niet snel te gebeuren, de inmiddels succesvolle vlogster Dee is met 1,3 miljoen volgers op Instagram een belangrijke influencer die SLAM misschien wel wil inlijven. En waarom ook niet? Tot nog toe zijn het vooral mannelijke dj’s die de radioshows bevolken. Maar zou Dee dat ook willen?

Overigens, de vlog van Dee (ex van Enzo Knol) waarin ze onthult aangerand te zijn tijdens Koningsnacht gaat al richting de miljoen views!

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
Dee Eerste ‘Ontmoeting’ Met Myron Koops, de nieuwe Vriendin Van Enzo Knol

“O, ze staan naast elkaar”, zegt Dee van der Zeeuw zeurderig tegen de kijkers als ze zich opmaakt om op de motorkap van Quin te tekenen. Dee (de ex van Enzo Knol) voelt al meteen aan dat de situatie ietwat ongemakkelijk is. In de vlog van Quin wordt ze gevraagd …

Dee
9
Enzo Was Woedend Op Dennis Schouten Over Date Met Dee

Dennis Schouten doet een opmerkelijke onthulling over zijn ‘relatie’ met Dee in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Als zijn collega Jan Roos een sexy foto van Dee bekritiseert vertelt Dennis spontaan dat hij een afspraak had met Dee, terwijl Dee nog een relatie had met Enzo! Hun relatie was toen al behoorlijk …

Dee
1
Enzo Knol en Dee Nog 1 Keer Samen Op TV?

Kans bestaat dat het jaareinde wordt afgesloten met Enzo Knol en Dee samen in een tv-programma! En jij kan dat beslissen! Voor zijn eindejaarsprogramma wil Illusionist Victor Mids van het tv-programma MindF*ck de populairste fragmenten uit zijn tv-serie gebruiken. Kijkers kunnen die kiezen uit 50 fragmenten. Daar staan ook Enzo …