Dee Opvolger Van dj Bram Krikke?

Dee

Dee van der Zeeuw is geregeld te horen op SLAM Radio en doet dat verrassend goed. Zo zeer zelfs dat Bram Krikke vreest voor zijn baan. Tot nog toe schuift ze af en toe aan bij de radioshow, maar het zou zomaar kunnen gebeuren dat ze de hoofdact wordt.

De laatste keer mocht Dee zelfs de besnorde dj in de avond vervangen tijdens zijn vakantie. De bekende dj is hier niet gerust op.

In de video Dee vs Bram vertelt de bekendste dj van SLAM ronduit dat Dee uit is op zijn werk. Hoewel hij dit zegt op zijn eigen ironische manier, die opmerking heeft hij eerder ook in de vlog van Dee gemaakt.

En ook al lijkt het niet snel te gebeuren, de inmiddels succesvolle vlogster Dee is met 1,3 miljoen volgers op Instagram een belangrijke influencer die SLAM misschien wel wil inlijven. En waarom ook niet? Tot nog toe zijn het vooral mannelijke dj’s die de radioshows bevolken. Maar zou Dee dat ook willen?

Overigens, de vlog van Dee (ex van Enzo Knol) waarin ze onthult aangerand te zijn tijdens Koningsnacht gaat al richting de miljoen views!

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
7
Dee, Ex van Enzo Knol, Woedend Over Titel Ex Van Enzo Knol

Dee is behoorlijk kwaad op Shownieuws. Die heeft het gewaagd om in een titel boven een artikel over de social influencer haar de ‘ex van Enzo Knol‘ te noemen. Update van dit aretikel! Haar klacht heeft gewerkt want de titel is later aangepast en leest nu als Dee bestookt met …

Dee
2
Dee Onthult Waarom Ze Tijdelijk Niet Op Instagram Was

Ineens staat Dee van der Zeeuw op Aruba: ze is daar samen met haar vriend Lars Gerbrands voor een interview met BNR Friday Move. Vlak daarvoor heeft ze nog even op Instagram vertelt dat ze gek werd met de druk die ze voelde als social influencer. Daarom was ze tijdelijk …

Dee
7
Aanranding Dee Meest Gelezen Bericht In De Media

De onthulling van vlogster Dee (ex-vriendin van Enzo Knol) dat ze is aangerand tijdens Koningsnacht in haar laatste vlog heeft volop de aandacht van de media gekregen. Een dag nadat het bericht op De Telegraaf en het AD is geplaatst is het nog steeds het meest gelezen bericht. Bij Het …