Dee Op Geheime Missie Naar Buitenland! – Relatie Met Enzo Knol Aan Het Ontdooien

  • By :
  • Category : Dee
Dee
5

Dee is vertrokken naar het buitenland, maar voor wat? Op haar Instagram stories plaatste ze een foto van een medische kaart waar je uit kan begrijpen dat ze is ingeënt. Meestal doe je dat als je naar landen gaat in Afrika waar je ziektes kan oplopen zoals malaria.

Eerder had de ex van Enzo Knol in een interview met het Jeugdjournaal vertelt dat ze met 1 groot project bezig was, maar kon daar nog niets over zeggen. Iets voor een tv-programma? Gokje: als ambassadeur van het Rode Kruis?

Enzo en Dee

En het lijkt erop dat Enzo en Dee weer iets nader tot elkaar zijn gekomen. Dee likete een Instagram foto van Enzo waar hij viert dat hij de 2 miljoen abonnees heeft bereikt. Dat is de eerste keer sinds Dee 3 maanden geleden Enzo verliet. En Enzo heeft voor de allereerste keer weer de naam Dee gebruikt in zijn laatste vlog 1870.

Daarin haalt hij een speciaal voor hem gemaakte taart op. Enzo vertelt de kijkers dat hij eerder met Dee ook zo’n speciale taart heeft opgehaald.

Nieuwe liefde?

Tot nog toe vermeed Enzo op een wel heel opvallende manier de naam van Dee te noemen. Als het ging om Bumper, dan was dat de hond van Quin geworden. En ook ‘de moeder van Quin’. Wat dit te betekenen heeft? Wellicht dat Enzo ondertussen over de breuk heen is nadat Dee hem had verlaten voor een tennisleraar uit Tiel. Tijd voor een nieuwe liefde? Zie ook: Dee zenuwachtig over aankomende onthulling KingAlert

Dik stof kan aardig lang blijven dwarrelen. 🙂
Je laten inenten voor malaria bestaat nog steeds niet. Zijn ze wel mee bezig om een vacin te ontwikkelen. Om geen malaria te krijgen slik je van die “rot” tabletten. Inentingen zijn voor veel landen nodig (hepatitus, rabies, gele koorts enz.) en niet specifiek voor Afrika !

Er is weer een stukje interactie en de naam van Dee wordt niet ineens ontweken. Nader tot elkaar is niet de juiste omschrijving, maar het dikste stof is tussen hen wellicht wel iets neergedaald.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
9
Dee Kan Naam Enzo Knol Niet Over Haar Lippen Krijgen

Dee gaf een interview aan radio 538 waarin zij moest aangeven welke muziek zij leuk vindt. Daarin had het radio-programma heel slim de vraag tussen gemonteerd: wat werkte niet in je vorige relatie? Antwoord van Dee: Het werkte niet met de vlogger omdat ‘hij heel veel tijd voor zichzelf nodig …

Dee
3
Vriend Dee Afgebrand Door Kijkers- Lars Doet Alsof Hij Dee Wil Slaan

Lars Gerbrands – de nieuwe vriend van Dee – is er niet goed afgekomen in de video ‘Is Dee vreemd gegaan?’ De tennisleraar uit Tiel komt nogal simpel over met weinig inhoud. Verder horen we in de video die op Quin’s kanaal is geüpload een voorspelbare reactie van Dee op …

Dee
8
Dee Krijgt Veel Negatieve Reacties Na Vreemdgaan-Verhaal -Slachtoffer Stalking?

De YouTuber JustNicolas heeft in zijn laatste filmpje uitleg gegeven over wat er tussen hem en Dee afgelopen dagen is gebeurd. De Belgische KingAlert had in zijn nu offline gehaalde video getuigen aangevoerd, inclusief foto’s, waaruit je zou kunnen afleiden dat Dee vreemd is gegaan. Ze zag haar nieuwe vriend …