Dee Op Geheime Missie Naar Buitenland! – Relatie Met Enzo Knol Aan Het Ontdooien

  • By :
  • Category : Dee
Dee
5

Dee is vertrokken naar het buitenland, maar voor wat? Op haar Instagram stories plaatste ze een foto van een medische kaart waar je uit kan begrijpen dat ze is ingeënt. Meestal doe je dat als je naar landen gaat in Afrika waar je ziektes kan oplopen zoals malaria.

Eerder had de ex van Enzo Knol in een interview met het Jeugdjournaal vertelt dat ze met 1 groot project bezig was, maar kon daar nog niets over zeggen. Iets voor een tv-programma? Gokje: als ambassadeur van het Rode Kruis?

Enzo en Dee

En het lijkt erop dat Enzo en Dee weer iets nader tot elkaar zijn gekomen. Dee likete een Instagram foto van Enzo waar hij viert dat hij de 2 miljoen abonnees heeft bereikt. Dat is de eerste keer sinds Dee 3 maanden geleden Enzo verliet. En Enzo heeft voor de allereerste keer weer de naam Dee gebruikt in zijn laatste vlog 1870.

Daarin haalt hij een speciaal voor hem gemaakte taart op. Enzo vertelt de kijkers dat hij eerder met Dee ook zo’n speciale taart heeft opgehaald.

Nieuwe liefde?

Tot nog toe vermeed Enzo op een wel heel opvallende manier de naam van Dee te noemen. Als het ging om Bumper, dan was dat de hond van Quin geworden. En ook ‘de moeder van Quin’. Wat dit te betekenen heeft? Wellicht dat Enzo ondertussen over de breuk heen is nadat Dee hem had verlaten voor een tennisleraar uit Tiel. Tijd voor een nieuwe liefde? Zie ook: Dee zenuwachtig over aankomende onthulling KingAlert

Dik stof kan aardig lang blijven dwarrelen. 🙂
Je laten inenten voor malaria bestaat nog steeds niet. Zijn ze wel mee bezig om een vacin te ontwikkelen. Om geen malaria te krijgen slik je van die “rot” tabletten. Inentingen zijn voor veel landen nodig (hepatitus, rabies, gele koorts enz.) en niet specifiek voor Afrika !

Er is weer een stukje interactie en de naam van Dee wordt niet ineens ontweken. Nader tot elkaar is niet de juiste omschrijving, maar het dikste stof is tussen hen wellicht wel iets neergedaald.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
1
Dee van der Zeeuw Gaat Enzo Knol Achterna / Nu ook Vlogger!

In een verrassende stap heeft Dee besloten om alsnog zelf te gaan vloggen! Eerder had ze vertelt dit niet te willen. Hierop is ze teruggekomen. De afgelopen maanden hebben we via Instagram haar avonturen samen met haar vriend Lars kunnen meekijken, nu ziet ze echter ook de beperkingen daarvan in. …

Dee
13
Dee Casht: 20.000 Euro Voor Campagne!

Dee van der Zeeuw weet aardig te cashen met haar invloed als social influencer zoals dat heet. Voor een samenwerking met een sponsor kreeg ze 20.000 euro! Dat onthult de ex van Enzo Knol in een aflevering van het YouTube-kanaal Supergaande. Ook de reis naar Zanzibar was volledig gesponsord. Waarschijnlijk …

Dee
9
Dee Kan Naam Enzo Knol Niet Over Haar Lippen Krijgen

Dee gaf een interview aan radio 538 waarin zij moest aangeven welke muziek zij leuk vindt. Daarin had het radio-programma heel slim de vraag tussen gemonteerd: wat werkte niet in je vorige relatie? Antwoord van Dee: Het werkte niet met de vlogger omdat ‘hij heel veel tijd voor zichzelf nodig …