Dee Op Geheime Missie Naar Buitenland! – Relatie Met Enzo Knol Aan Het Ontdooien

  • By :
  • Category : Dee
Dee
5

Dee is vertrokken naar het buitenland, maar voor wat? Op haar Instagram stories plaatste ze een foto van een medische kaart waar je uit kan begrijpen dat ze is ingeënt. Meestal doe je dat als je naar landen gaat in Afrika waar je ziektes kan oplopen zoals malaria.

Eerder had de ex van Enzo Knol in een interview met het Jeugdjournaal vertelt dat ze met 1 groot project bezig was, maar kon daar nog niets over zeggen. Iets voor een tv-programma? Gokje: als ambassadeur van het Rode Kruis?

Enzo en Dee

En het lijkt erop dat Enzo en Dee weer iets nader tot elkaar zijn gekomen. Dee likete een Instagram foto van Enzo waar hij viert dat hij de 2 miljoen abonnees heeft bereikt. Dat is de eerste keer sinds Dee 3 maanden geleden Enzo verliet. En Enzo heeft voor de allereerste keer weer de naam Dee gebruikt in zijn laatste vlog 1870.

Daarin haalt hij een speciaal voor hem gemaakte taart op. Enzo vertelt de kijkers dat hij eerder met Dee ook zo’n speciale taart heeft opgehaald.

Nieuwe liefde?

Tot nog toe vermeed Enzo op een wel heel opvallende manier de naam van Dee te noemen. Als het ging om Bumper, dan was dat de hond van Quin geworden. En ook ‘de moeder van Quin’. Wat dit te betekenen heeft? Wellicht dat Enzo ondertussen over de breuk heen is nadat Dee hem had verlaten voor een tennisleraar uit Tiel. Tijd voor een nieuwe liefde? Zie ook: Dee zenuwachtig over aankomende onthulling KingAlert

Dik stof kan aardig lang blijven dwarrelen. 🙂
Je laten inenten voor malaria bestaat nog steeds niet. Zijn ze wel mee bezig om een vacin te ontwikkelen. Om geen malaria te krijgen slik je van die “rot” tabletten. Inentingen zijn voor veel landen nodig (hepatitus, rabies, gele koorts enz.) en niet specifiek voor Afrika !

Er is weer een stukje interactie en de naam van Dee wordt niet ineens ontweken. Nader tot elkaar is niet de juiste omschrijving, maar het dikste stof is tussen hen wellicht wel iets neergedaald.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
Dee Eerste ‘Ontmoeting’ Met Myron Koops, de nieuwe Vriendin Van Enzo Knol

“O, ze staan naast elkaar”, zegt Dee van der Zeeuw zeurderig tegen de kijkers als ze zich opmaakt om op de motorkap van Quin te tekenen. Dee (de ex van Enzo Knol) voelt al meteen aan dat de situatie ietwat ongemakkelijk is. In de vlog van Quin wordt ze gevraagd …

Dee
9
Enzo Was Woedend Op Dennis Schouten Over Date Met Dee

Dennis Schouten doet een opmerkelijke onthulling over zijn ‘relatie’ met Dee in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Als zijn collega Jan Roos een sexy foto van Dee bekritiseert vertelt Dennis spontaan dat hij een afspraak had met Dee, terwijl Dee nog een relatie had met Enzo! Hun relatie was toen al behoorlijk …

Dee
1
Enzo Knol en Dee Nog 1 Keer Samen Op TV?

Kans bestaat dat het jaareinde wordt afgesloten met Enzo Knol en Dee samen in een tv-programma! En jij kan dat beslissen! Voor zijn eindejaarsprogramma wil Illusionist Victor Mids van het tv-programma MindF*ck de populairste fragmenten uit zijn tv-serie gebruiken. Kijkers kunnen die kiezen uit 50 fragmenten. Daar staan ook Enzo …