Dee Onverwachts Bij Kaj 3FM En Waar Was Milan Knol Vorige Week?

Dee

Onverwachts duikt Dee van der Zeeuw – vriendin van Enzo Knol – op in het radioprogramma van Kaj van der Ree bij 3FM. Ze blijkt mee te zijn met haar vriendinnen Melanie en Lisa Kolster die als YouTubers zijn uitgenodigd door Kaj van der Ree, de ‘ex’ van YouTube-kanaal Zu5e.┬áKaj presenteert iedere vrijdag- en zaterdagnacht van 12.00 tot 2.00 op 3FM zijn gelijknamige radioprogramma samen met sidekick Milan Knol.

Dee moet zich ook introduceren hoewel ze niet de gast is van het 3FM programma. Ze vertelt dat ze geen ambitie heeft zelf een YouTube-kanaal te beginnen, ook al heeft ze ruim 1 miljoen volgers op Instagram en is ze daarmee een machtige influencer.

Dee vergeet YouTube-kanaal

Opmerkelijk, Dee is blijkbaar vergeten dat ze wel degelijk een gelijknamige YouTube-kanaal heeft met ruim 250.000 abonnees waarop een aantal muziekvideo’s staan. Haar laatste video is een jaar geleden erop gezet en heet ‘Holding on’. Het kanaal heeft inmiddels 7 miljoen views behaald.

Waar was Milan?

Sidekick Milan Knol mocht zich overigens live ook nog verantwoorden waarom hij ineens vorige week niet opdook en zijn vriend in de steek liet. Milan bleek een familieweekend te hebben met zijn moeder en broertje Sjen die hij voor geen goud wilde missen.

Vreemd dat hij Kaj hiervan niet op de hoogte had gebracht. Milan en Kaj wonen in hetzelfde villa in Soesterberg die Milan onlangs voor een half miljoen gekocht heeft. Kaj huurt een kamer bij zijn vriend Knol.

Vorige weekendnacht tijdens de uitzending leek Kaj geen idee te hebben waar Milan uithing, hoewel hij ongetwijfeld het telefoonnummer had van zijn vriend. Ook de volgende nachtuitzending op zaterdag bleef Milan zonder reden gewoon weg.

Beluister de 3FM radio-uitzending van Kaj van zaterdag 17 maart j.l. met onder andere Dee.

Zie ook: Kaj van der Ree niet populair bij collega dj’s.
Foto: Instagramstories

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
Dee Eerste ‘Ontmoeting’ Met Myron Koops, de nieuwe Vriendin Van Enzo Knol

“O, ze staan naast elkaar”, zegt Dee van der Zeeuw zeurderig tegen de kijkers als ze zich opmaakt om op de motorkap van Quin te tekenen. Dee (de ex van Enzo Knol) voelt al meteen aan dat de situatie ietwat ongemakkelijk is. In de vlog van Quin wordt ze gevraagd …

Dee
9
Enzo Was Woedend Op Dennis Schouten Over Date Met Dee

Dennis Schouten doet een opmerkelijke onthulling over zijn ‘relatie’ met Dee in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Als zijn collega Jan Roos een sexy foto van Dee bekritiseert vertelt Dennis spontaan dat hij een afspraak had met Dee, terwijl Dee nog een relatie had met Enzo! Hun relatie was toen al behoorlijk …

Kaj steek middelvinger op
Kaj van der Ree
16
Reageert Kaj van der Ree Voor Het Eerst Op Seksrel?Komt Terug “waar ik gestopt ben”.

Heeft de wegens seksueel overschrijdend gedrag in ongenade gevallen YouTuber Kaj van der Ree voor het eerst weer iets van zich laten horen? En wel onder een artikel van deze blog over Dylan Haegens. Die had in de podcast van Ruud de Wild vertelt te ‘walgen’ van het gedrag van …