Dee Ontkent Beschuldiging Vreemdgaan – Wordt Gestoord Van Roddels – Vraagt Om Rust!!!

Enzo en Dee 2013
Dee
3

Eindelijk reageert Dee van der Zeeuw op geruchten al zou ze vreemd zijn gegaan met een tennisleraar uit Tiel

Vreemd gaan

Op Instagram schrijft de ex van Enzo Knol: ‘Ik wordt helemaal gestoord van de vreemd gaan beschuldigingen. Enzo en ik zijn uit elkaar gegaan omdat jeugd liefdes nou eenmaal niet altijd uitlopen op een perfect huwelijk, hoe graag je ook zou willen. Dit hebben we later naar buiten gebracht omdat het de vorige keer voor heftige commotie zorgde en dat is zwaar. ‘

Het bericht gaat nog verder waarin ze aangeeft niet alles meer uit haar privé-leven met ons te willen delen. Ze moet hier verwijzen naar het feit dat ze, ruim 2 maanden nadat ze uit de vlogs van Enzo verdween, nog steeds geen foto heeft willen plaatsen van haar nieuwe vriend.

Dee privé

Verder voegt ze aan toe: ‘Dus nee, er is geen sprake van drama, gossip of leugens. We zijn transparant geweest naar jullie maar ik kies er nu voor om mijn privé-leven op de achtergrond te houden.’

En ze eindigt haar Instastories met: ‘Het zou mij enorm helpen om rustig mn leven te leiden ipv steeds op mijn hoede te zijn voor speculaties of beschuldigingen.’

Relatieproblemen

Geruchten over hun relatieproblemen staken de kop op nadat Dee ineens niet meer in de vlogs verscheen. Opvallend was dat Enzo ook zijn vriendin niet meer volgde op Instagram nog voordat dus de kijkers iets van hun problemen wisten. Andersom overigens volgt Dee de YouTuber nog steeds.

Zoenend

Beschuldigingen dat ze vreemd ging werden de wereld ingeholpen door het bericht van RTL Boulevard op 25 juni. Ze hadden een tipgever die Dee zoenend met de tennisleraar uit Tiel had gezien. Eerder had KingAlert al informatie hierover gekregen maar wilde dat toen nog niet naar buiten brengen.

Opmerkelijk: vlak voordat RTL met dit bericht kwam plaatsten Enzo en Dee het bericht op Insta dat hun relatie over was. In werkelijkheid hadden ze dus hun relatie al veel eerder uitgemaakt, waarschijnlijk eind mei. Vlak nadat de twee van hun Griekenland vakantie terug waren gekomen verdween Dee dagenlang uit de vlogs.

‘Transparant’ zoals Dee het noemt, eerlijk en open naar de kijker toe, is ze dus niet helemaal geweest. Ze had voor de kijker nog een relatie met Enzo toen Dee al met de tennisleraar werd gezien, kussend nog wel. Logisch dat sommigen menen dat ze vreemd is gegaan achter de rug om van haar bekende vriend.

Vlogs zonder Dee

Op 2 juni kwam ze voor het laatst eventjes terug in de vlog om te zeggen dat ze minder in de video’s van Enzo te zien was vanwege haar studie en daarom ook terug was zijn gegaan naar het huis van haar ouders. Transparant?

Sindsdien heeft Enzo het ook geen enkele keer meer over haar gehad. Wat kijkers ook wel verward is dat Enzo sinds ze het hebben uitgemaakt al een paar keer langs is geweest bij het ouderlijke huis van Dee, zoals je in zijn vlogs kunt zien.

De YouTuber kan nog steeds uitstekend opschieten met  de broer van Dee, Quin, en zelfs met haar moeder. Maar de naam van Dee zal je Enzo niet horen zeggen. De hond Bumper wordt bijvoorbeeld in zijn vlog ‘de hond van Quin’ genoemd. Ook al zou Dee dit graag snel achter zich laten, de break-up met haar ex-vriend zal haar nog lang achtervolgen.  Zie ook: Enzo Knol zag breuk met Dee niet aankomen?! 

“I just call to say I love (not) you”. (Stevie Wonder) Ze hadden beter wel e.e.a. kunnen zeggen in een aparte video. Maar ja, daar kozen Enzo en Dee niet voor. Dan blijven geruchten en roddels rondgaan. Beschuldigen gaat wel erg ver. Is ook niet aan de kijkertjes.

Omdat Enzo sinda 2 juni (werkelijke datum eind mei 2018) Dee niet in de mond neemt, doet mij denken dat Enzo witheet is op Dee. Alleen als hij zo witheet is, waarom zou je dan nog naar haar ouderlijk huis gaan? Dat verzacht de ‘pijn’ toch niet? Maar nee, Enzo jumpt enthousiast en met een grijns in het zwembad van de familie van der Zeeuw. Maar wel als Dee er niet is.

Wie werd enkele jaren geleden door Enzo eerder doodgezwegen? Inderdaad Koolein! (zijn kanaal gaat trouwens superslecht). Als Koolein geen vieze dingetjes had gedaan met jonge meisjes (fan girls) via social media, was het aannemerlijk geweest dat zijn kanaal fors groter was geweest.

Wie wordt het volgende “slachtoffer” van het strakke regime van EnzoKnol en zijn management?

Ja dus? Wat boeit het wat ze doet, al gaat ze vreemd? Dat maakt jullie toch geen moer uit? Wat een dramaqueen’s/kings zijn jullie zeg. Get a life.

Helemaal ontkennen doet ze het niet. Ze zegt enkel dat ze gestoord werd van de beschuldigingen. Of die beschuldigingen op waarheid berusten zegt Dee niet. We weten dus nog steeds niets.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
1
Dee van der Zeeuw Gaat Enzo Knol Achterna / Nu ook Vlogger!

In een verrassende stap heeft Dee besloten om alsnog zelf te gaan vloggen! Eerder had ze vertelt dit niet te willen. Hierop is ze teruggekomen. De afgelopen maanden hebben we via Instagram haar avonturen samen met haar vriend Lars kunnen meekijken, nu ziet ze echter ook de beperkingen daarvan in. …

Dee
13
Dee Casht: 20.000 Euro Voor Campagne!

Dee van der Zeeuw weet aardig te cashen met haar invloed als social influencer zoals dat heet. Voor een samenwerking met een sponsor kreeg ze 20.000 euro! Dat onthult de ex van Enzo Knol in een aflevering van het YouTube-kanaal Supergaande. Ook de reis naar Zanzibar was volledig gesponsord. Waarschijnlijk …

Dee
9
Dee Kan Naam Enzo Knol Niet Over Haar Lippen Krijgen

Dee gaf een interview aan radio 538 waarin zij moest aangeven welke muziek zij leuk vindt. Daarin had het radio-programma heel slim de vraag tussen gemonteerd: wat werkte niet in je vorige relatie? Antwoord van Dee: Het werkte niet met de vlogger omdat ‘hij heel veel tijd voor zichzelf nodig …