Dee Onthult Waarom Ze Tijdelijk Niet Op Instagram Was

Dee
2

Ineens staat Dee van der Zeeuw op Aruba: ze is daar samen met haar vriend Lars Gerbrands voor een interview met BNR Friday Move.

Vlak daarvoor heeft ze nog even op Instagram vertelt dat ze gek werd met de druk die ze voelde als social influencer. Daarom was ze tijdelijk afwezig geweest op de fotosite.

Ze maakte zich druk om vragen als ‘Is deze foto wel insta waardig? ‘Haalt dit wel genoeg likes?’ En ze besluit met ‘alleen nog maar foto’s die ik leuk vind‘ te maken.

Als je naar haar foto’s kijkt dan is het ook allemaal wel heel erg vrolijk en ontbreken spontaan gemaakte kiekjes.

Dus dat was allemaal onecht? 2 maanden geleden zat ze nog huilend voor de camera omdat ze zich aangerand voelde tijdens Koningsdag, op haar Instagram merk je er echter niets van.

Het interview met Wilfred Genee op het zonnige eiland gaat vooral ook om dat incident en hoe ze er als social influencer ermee omgaat. Het heeft haar in ieder geval een mooi gesponsord reisje naar Aruba opgeleverd en inmiddels meer dan 1.3 miljoen volgers.

Inmiddels is ze al een paar maanden ook aan het weekvloggen geslagen omdat Dee, zo vertelt ze de interviewer, meer van zichzelf kwijt kan in vlogs, meer dan alleen de foto’s op Instagram. De titel van haar laatste vlog: ‘De tip voor een natural glow’.

Een van de wolfjes (hij heeft meer naampjes, maar voor de komende dagen is hij het “wolfje zeikwijf’ op Twitter) loopt te veel links in de roedel en zal binnenkort worden gecorrigeerd. Nu de schemering invalt ploetert Alpha wolf richting het open veld met in zijn kielzog zijn onderdanige wolfjes.

Een trouwe lezer van deze site ’t.w. @ChristiaanElmar, vindt het nodig zijn ongenoegen over dit artikel te melden op Twitter. Op zich is het vreemd dat hij een site die hij meerdere malen dood heeft verklaard toch bezoekt. Maar we hadden al vastgesteld dat hij er vreemde hobby’s op na houdt.
Als redacteur van KingAlert heeft hijnu de taak van de exvriend van de maker overgenomen. Zijn taak is nu om zich tijdens streams belachelijk te laten maken. Want humor kent Paultje alleen ten kosten van andere.
Die exvriend wordt nu per Twitter en streams belachelijk gemaakt waarin Elmar een auditie doet om bij de volgende aflevering van de Passion de rol van Judas te bemachtigen.
Om je hoofd kaal te knippen om in een goed boekje te komen bij je ytvriendje grenst haast aan een vorm van……….

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dee
Dee Eerste ‘Ontmoeting’ Met Myron Koops, de nieuwe Vriendin Van Enzo Knol

“O, ze staan naast elkaar”, zegt Dee van der Zeeuw zeurderig tegen de kijkers als ze zich opmaakt om op de motorkap van Quin te tekenen. Dee (de ex van Enzo Knol) voelt al meteen aan dat de situatie ietwat ongemakkelijk is. In de vlog van Quin wordt ze gevraagd …

Dee
9
Enzo Was Woedend Op Dennis Schouten Over Date Met Dee

Dennis Schouten doet een opmerkelijke onthulling over zijn ‘relatie’ met Dee in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Als zijn collega Jan Roos een sexy foto van Dee bekritiseert vertelt Dennis spontaan dat hij een afspraak had met Dee, terwijl Dee nog een relatie had met Enzo! Hun relatie was toen al behoorlijk …

Dee
1
Enzo Knol en Dee Nog 1 Keer Samen Op TV?

Kans bestaat dat het jaareinde wordt afgesloten met Enzo Knol en Dee samen in een tv-programma! En jij kan dat beslissen! Voor zijn eindejaarsprogramma wil Illusionist Victor Mids van het tv-programma MindF*ck de populairste fragmenten uit zijn tv-serie gebruiken. Kijkers kunnen die kiezen uit 50 fragmenten. Daar staan ook Enzo …