Dee Nu Al Vertrokken Uit Enzo’s Leven – Laat Nieuwe Kamer Zien

Dee
12

Dee heeft vandaag haar nieuwe kamer op Twitter laten zien, 2 dagen nadat de afscheidsvideo online kwam. Daarop valt op te maken dat ze weer terug is in haar ouderlijk huis in Zeist. Na de video waarin Enzo en Dee aan hun kijkers vertelden dat het uit is moet ze daarna de spullen bij elkaar hebben geraapt en teruggekeerd zijn naar het grote huis van haar ouders.

De vlog van vandaag is op vrijdag, gisteren, opgenomen. Dat betekent dat Enzo de donderdag dat ze de afscheidsvideo hebben opgenomen niet heeft gevlogd.

Enzo bedankt kijkers

Enzo bedankt de kijkers in zijn laatste vlog voor hun lieve berichten, terwijl hij in zijn auto zit op weg naar een afspraak. Zijn ogen lijken wel vochtig te zijn.

Aan het einde van de video is hij weer thuis, maar van Dee is geen spoor meer te bekennen. Opmerkelijk; als hij in de keuken is zie je op de achtergrond nog de potten die Dee cadeau heeft gekregen op haar laatste verjaardag 5 september. Ze waren bestemd voor de nieuwe keuken die haar moeder nog had helpen uitzoeken.

Nieuwe keuken

Toen was blijkbaar nog niet de beslissing genomen om de relatie te stoppen. Ze heeft het ook op haar verjaardag over ‘onze keuken’. In de afscheidsvideo heeft Enzo het ook over de nieuwe keuken. Die maakt nog vreemde geluiden tijdens de opname. Enzo wil dan zeggen: ‘We moeten nog wennen aan de nieuwe keuken’.

Maar na ‘we moeten’ kijkt hij Dee even aan en verandert hij de zin in: ‘Ik moet nog wennen aan de nieuwe keuken.

We zullen je missen

Zoals je mag verwachten zal niet alleen Dee niet meer terugkeren in de vlogs van Enzo, maar ook Quin niet. Bumper had zelfs al via Instagram laten weten: ‘We zullen je missen’.

Ook voor de moeder van Dee moet het klappen van de relatie tussen haar dochter en Enzo hard zijn aangekomen. Tot op het laatst toe heeft Enzo haar ‘schoonmoeder’ genoemd. Ook dat is nu verleden tijd. Zie ook: Enzo en Dee uit elkaar – geschokte reacties.

Enzo is maar een gewone jongen uit Drenthe. En Dee het rijkeluismeisje uit Zeist. Dit werd meer en meer duidelijk. Ook zat Enzo flink onder de plak bij familie Vd Zeeuw. Hopelijk vindt hij nu een meisje wat meer bij hem past.

Ja dat kan wel zijn (familie van der Zeeuw heeft een goed inkomen), maar Dee is zeker geen rijkeluismeisje. Enzo heeft in 4 jaar tijd wel tegen de 2,5 miljoen euro bruto verdiend. Daar moet huize van der Zeeuw wel minstens 25 jaar voor werken. Dee heeft mogelijkheden genoeg in de toekomst m.b.t. een baan. Enzo daar in tegen moet nu geld blijven binnen harken. Zijn YouTube “carierre” heeft een bepaalde houdbaarheidsdatum en daarna is het over. Als Enzo niet meer wil werken tot aan zijn dood bij 94 jaar is 70 jaar te gaan. Wanneer hij zichzelf € 30.000 netto dit jaar zou willen toekennen (uitgeven) moet hij met een indexatie van 2% per jaar in totaal € 4,5 miljoen netto binnenharken. Hij heeft netto minstens € 1,5 miljoen euro reeds verdiend dus nog € 3 mijoen te gaan. (grootste uitgaven tot heden: huis € 450.000, verbouwing € 40.000, auto € 220.000) Huis blijft nagenoeg zijn waarde houden. Auto wordt afgeschreven. Hij had nooit zo’n dure auto moeten kopen. Eerst € 4,500K binnenhalen is belangrijker.

Een tijd geleden was Dee ook al 10 dagen niet in de vlogs te zien. Eerste kleine breuk was toen al zichtbaar.
Dee zal wel in de anonimiteit verdwijnen, wat haar ouders zeker niet erg vinden.
Opleiding was voor haar veel belangrijker dan voor enzo.

De dommigheid van hem irriteerde haar mateloos.
Enzo houdt zijn views wel. Die kleine kinderen klikken toch elke dag wel zijn video’s aan. Paar domme grappen en alle kids vinden het allang goed.

Ik kwam Dee tegen op Tinder vandaag, zou het een echt profiel van haar zijn? Zou enzo ook op Tinder gaan?
Hoe post ik de screenshot?

Wat denk je zelf? Of Dee nu opzoek is naar een date? Dat jij hunkert op Tinder naar een meisje is jouw probleem.

Dee heeft ook al vaker aangegeven dat ze niet op Tinder zit, maar dat het fake profielen zijn. Overigens zie ik in Dee ook niet iemand die haar geluk zoekt op Tinder.

Ja klopt. Tijd zal het leren. Socialblade hou ik altijd scherp in de gaten… hahaha 🙂 Enzo is er niet op uit om van de breuk met Dee financieel gewin uit te halen. Die hoogstens een paar € K oplevert. Een liefdesrelatie is niet uit te drukken in geld. Ik heb wel een idee hoe de breuk tot stand is gekomen. Zal binnenkort wel een stukje schrijven hier.

Een relatie breken voor de euro’s lijkt mij ook niet. Maar op dit moment legt het hem geen windeieren, maar dat zal uiteraard nooit zijn motivatie zijn geweest 😉

Uiteindelijk blijft het voor buitenstaanders toch gissen en proberen al dan niet aanwijzingen uit vlogs te halen.

Er zijn aanwijzingen genoeg zoals ook eerder door mij geschreven. Kijk ook in de vlog 1507 van een week terug dat ze op de bank zitten tegen over elkaar wanneer zij eten bij de Opa en Oma van Dee. Na de kwinkslag die Dee maakt naar Enzo 10.18 t/m 10.38 (op 10.37 is het wel duideijk hoe dodelijk Enzo (voor ons niet te zien) naar Dee kijkt), Zie ook in de genoemde vlog 1513 (9.29) en Milan wist van hun perikelen want die keek meteen op een “oeps manier” naar Dee dat hoe zij reageert naar Enzo niet goed zou vallen bij hem. Op13.49 roept Dee naar Enzo sukkel. Dat Enzo met regelmaat in zijn vlogs Dee als onhandig omschreef, valt natuurlijk in het niets bij de iets wat dommige Enzo.

Enzo is zakelijk bezig. Logisch als YouTube zijn inkomstenbron is. Dat gaat hem boven alles.

De vele reacties onder de video “het is voorbij” laat duidelijk zien hoe jong zijn publiek is. Reacties als “jullie blijven toch wel in één huis wonen” geeft aan dat zijn jongste kijkertjes geen besef hebben hoe relaties werken. De kijkertjes die schrijven “bij wie blijft Bumper” zijn geen echte Enzo fans, halve kijkers of kunnen geen verbanden leggen. Net als “wat gaat er met hun appartement gebeuren”. Enzo heeft deze cash gekocht. Het appartement is dus van hem. Dat familie van der Zeeuw daar deels aan mee heeft gefinancieerd lijkt klein, maar toch ook weer niet. Wanneer Enzo vlogt op 01-03-2016 (vlog 939 op 03-03-2016) , na bij de notaris geweest te zijn, en Dee met de sleutel officieel de deur van “hun” appartement van Enzo mag openen zijn de Opa en Oma van Dee daarbij aanwezig. Zij hebben een boot, hadden een huis in Spanje en een appartement in Nederland. Maar goed na 1,5 jaar zal hij het mogelijk financieel bijspringen al hebben terugbetaald, (zie ook het recentelijke mee eten bij hun (i.v.m. de verbouwing van de keuken).
In vlog 1498 met de titel “omdat ik van jou hou” is blijkbaar achteraf gezien relatie reparatie door bloemen te geven aan Dee. Maar Dee kennende is dat niet meer voldoende geweest om hun relatie voor de langere termijn te redden. Dee deed in uren meer werk inclusief haar studie dan de uren die Enzo maakte. Dee mistte voldoende support van Enzo.

In Enzo’s vlog 1515 komt hij wel heel stoer over in zijn geblokte overhemd (met korte mouw). Vanaf bijna de eerste seconde wordt een één 2tje gemaakt met zijn broer Milan om “hoe is de stand van zaken te bespreken”. Wel een kots waardig moment in Enzo’s vlog. (1.07 t/m 1.13). Vervolgens probeert Enzo zijn kijkertjes (inkomstenbron) vast te houden. Zijn vlog was verder niet indrukwekkend.

Het zal mij benieuwen hoe lang Enzo dit gaat volhouden.

Dee redt zich wel. Haar filmpje van haar nieuwe slaapkamer (was haar nieuwe slaapkamer die zo goed als af was, welke haar ouders hadden verbouwd, toen ze besloot bij Enzo te gaan wonen?). Volgens mij is de getoonde openkast waar haar kleding in ligt afkomstig uit de slaapkamer van Enzo.

Voor diegene die Dee mist. Ze kwam voorbij in de spiegel van haar kamer bij het filmen.

Zal nog wel wat Enzo nieuws komen de komende weken.

RH,

Dee haar oude kamer was boven in het huis, daar zit Quin nu. De kamer die ze nu heeft, is de kamer die ze daarvoor had.

Verder zie je in het huis bij de vlog van vandaag (1515) ook nog de piano, gitaar e.d. van Dee staan. Dus het lijkt er op dat nog niet alles van haar ook daadwerkelijk bij haar is.

De “Het is voorbij” video staat al een aantal dagen trending en heeft 2,5+ miljoen views, dus een mooie inkomstenbron voor Enzo ook deze breek.

Wat mijn nieuwsgierigheid vooral wekt is hoe de breuk en de snelheid van de breuk tot stand is gekomen. Immers, de dagen voor de breuk waren er van Dee haar zijde de nodige positieve posts nog op Twitter / Instagram. Met de vlogs, de “Het is voorbij” video en de posts, krijg ik toch het idee dat Enzo de breuk en de snelheid bepaald heeft.

Doordat Dee al vrij vroeg in zijn vlog periode in beeld kwam, vraag ik me ook af hoe dit op de lange termijn gaat. Volgens SocialBlade de nodige abonnees erbij de afgelopen 3 dagen, maar benieuwd wanneer het keerpunt is en ook de views dalen.

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo Knol Ziek Door Gehoorschade – Vlogs In Gevaar?

Enzo Knol heeft in zijn laatste vlog aangegeven veel last te hebben van tinnitus: een storende piep in zijn oren. De vlogger heeft de hele nacht niet kunnen slapen. Enzo is eerder hiervoor naar de huisarts geweest en die suggereerde dat stress de oorzaak hiervan is. Afgelopen week heeft Enzo …

Enzo Knol
Enzo Knol Ontmoet Zijn Grote Idool Tijdens Amstel Live

Zijn goede vriend Nicky Romero heeft Enzo Knol meegenomen naar Amstel Live. Eerst dacht Enzo dat het niks voor hem was maar tijdens het concert draait hij helemaal bij. En wat hem verrast: hij mag backstage komen waar de artiesten zijn. Daar loopt hij Ronnie Flex tegen het lijf en …

Enzo Knol
Enzo Knol Op Spotify Met Nieuw Nummer!

Het nieuwe intro nummer van Enzo Knol voor zijn vlogs is te beluisteren op Spotify vanaf 1 februari.Dit laat hij via Instastories weten. Ook krijgen we een klein stukje van de tekst te horen: “Vloggen tot mijn kist.. welkom in de vlog van Enzo, we gaan met z’n allen zo …