Dee Onthult Per Ongeluk Naam Vriend – Lars, de Enzo Knol Zonder Geld

  • By :
  • Category : Dee
Dee
5

Dat de nieuwe vriend van Dee de tennisleraar Lars Gerbrands uit Tiel is weten we onderhand wel. Maar tot nu toe had Dee dit strikt geheim gehouden. Tot vandaag, ook al is dat per ongeluk.

De foto die zij namelijk via Instastories verspreid staat rechtsonder in de hoek zijn Instagram naam @larsgerbrands.

Foto Lars

Eerder had ze een foto van hem waarbij ze de tennisleraar bijna aanrand online gezet nadat KingAlert al met beelden van het verliefde stel was gekomen. Ze was daar nog behoorlijk kwaad over, gezien haar reactie op Twitter.

Blijkbaar denkt Dee haar privacy precies zo te kunnen regelen zoals zij dat wil. Ze schijnt zelfs om haar relatie geheim te houden gebruik te maken van de Volvo van de ouders van Lars. Daar rijdt ze mee naar zijn tennisclub in Dreumel waar Lars met zijn tennisballen oefent. Want niemand mag weten hoe haar nieuwe vriend eruit ziet.

Vreemd

Die klunzig uitgevoerde geheimzinnigheid heeft er alleen maar toe geleid dat ze nu te boek staat als degene die vreemd is gegaan en Enzo in de steek heeft gelaten. En ook bij deze laatste actie wordt dus nu bevestigt dat het Lars is, door kijkers al gedoopt tot ‘Enzo Knol zonder geld’, omdat hij zoveel lijkt op haar bekende ex-vriend.

Maar als Dee door haar Instagram met inmiddels 1.2 miljoen volgers (!) profiteert van haar bekendheid dankzij haar ex Enzo Knol, dan zullen kijkers meer willen zien dan alleen Dee in bikini die haar dikke kont trots aan ons toont.

Mocht ze dat niet willen, dan kan ze het advies van KingAlert opvolgen en haar Instagram op privé zetten. Zie ook: Kijkers zien bevestiging: Dee ging vreemd met Enzo Knol zonder geld. 

Ik volg dit forum nu een jaar of 2 maar vind de artikelen met de dag onnozeler worden. Conclusies en feiten gebaseerd op niks.. wetende dat deze artikelen geschreven worden door een man van boven middelbare leeftijd.. het lijkt wel of je een bepaald vrok hebt zitten ten opzichte van bepaalde influcensers. Zeer matig.

En de titel Enzo Knol zonder geld, slaat ook nergens op. Niemand kan in Lars zijn portomonnee kijken. Dat hij voor zijn leeftijd bovengemiddeld vermogend is, zou wel eens kunnen. Je doet nu voorkomen alsof Enzo miljoenen verdiend per jaar (een paar miljoen wel) maar Enzo is in miljonairs land een heel kleintje.

Afkraken mag altijd het liefst onderbouwd.
Bijna aangerand en dikke kont gaat mij op basis van deze beelden te ver. Ben het wel deels met Dion eens.
Maar op bovenstaande foto, mag ik hopen dat Dee niet haar hele “liefdescarriere” op haar tenen moet lopen. (lol)

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
5
Dee Op Geheime Missie Naar Buitenland! – Relatie Met Enzo Knol Aan Het Ontdooien

Dee is vertrokken naar het buitenland, maar voor wat? Op haar Instagram stories plaatste ze een foto van een medische kaart waar je uit kan begrijpen dat ze is ingeënt. Meestal doe je dat als je naar landen gaat in Afrika waar je ziektes kan oplopen zoals malaria. Eerder had …

Dee
Dee Zenuwachtig Over Aankomende Onthulling KingAlert

Ook nu weer voelt Dee de behoefte – dit keer 1 uur ‘s nachts – om een lang bericht op Instagram te zetten. En ook nu weer na een aflevering van KingAlert. Maar het moet niet zozeer zijn van wat Paul vertelt in de video. Lars agressief? Daarin vertelt KingAlert …

Dee
15
Kijkers Zien Bevestiging: Dee Ging Vreemd Met ‘Enzo Knol Zonder Geld’

Het is maar de vraag of Dee van der Zeeuw nu echt blij wordt van alle reacties op haar laatste Instagram. Daar zie je haar stevig kussend met haar nieuwe vriend. Ook nu mogen we niet van haar weten hoe haar vriend heet. Van mij wel: Lars Gerbrands, tennisleraar woonachtig …