Dee Onthult Per Ongeluk Naam Vriend – Lars, de Enzo Knol Zonder Geld

  • By :
  • Category : Dee
Dee
5

Dat de nieuwe vriend van Dee de tennisleraar Lars Gerbrands uit Tiel is weten we onderhand wel. Maar tot nu toe had Dee dit strikt geheim gehouden. Tot vandaag, ook al is dat per ongeluk.

Vriend Dee afgebrand door kijkers

De foto die zij namelijk via Instastories verspreid staat rechtsonder in de hoek zijn Instagram naam @larsgerbrands.

Foto Lars

Eerder had ze een foto van hem waarbij ze de tennisleraar bijna aanrand online gezet nadat KingAlert al met beelden van het verliefde stel was gekomen. Ze was daar nog behoorlijk kwaad over, gezien haar reactie op Twitter.

Blijkbaar denkt Dee haar privacy precies zo te kunnen regelen zoals zij dat wil. Ze schijnt zelfs om haar relatie geheim te houden gebruik te maken van de Volvo van de ouders van Lars. Daar rijdt ze mee naar zijn tennisclub in Dreumel waar Lars met zijn tennisballen oefent. Want niemand mag weten hoe haar nieuwe vriend eruit ziet.

Vreemd

Die klunzig uitgevoerde geheimzinnigheid heeft er alleen maar toe geleid dat ze nu te boek staat als degene die vreemd is gegaan en Enzo in de steek heeft gelaten. En ook bij deze laatste actie wordt dus nu bevestigt dat het Lars is, door kijkers al gedoopt tot ‘Enzo Knol zonder geld’, omdat hij zoveel lijkt op haar bekende ex-vriend.

Maar als Dee door haar Instagram met inmiddels 1.2 miljoen volgers (!) profiteert van haar bekendheid dankzij haar ex Enzo Knol, dan zullen kijkers meer willen zien dan alleen Dee in bikini die haar dikke kont trots aan ons toont.

Mocht ze dat niet willen, dan kan ze het advies van KingAlert opvolgen en haar Instagram op privé zetten. Zie ook: Kijkers zien bevestiging: Dee ging vreemd met Enzo Knol zonder geld. 

Ik volg dit forum nu een jaar of 2 maar vind de artikelen met de dag onnozeler worden. Conclusies en feiten gebaseerd op niks.. wetende dat deze artikelen geschreven worden door een man van boven middelbare leeftijd.. het lijkt wel of je een bepaald vrok hebt zitten ten opzichte van bepaalde influcensers. Zeer matig.

En de titel Enzo Knol zonder geld, slaat ook nergens op. Niemand kan in Lars zijn portomonnee kijken. Dat hij voor zijn leeftijd bovengemiddeld vermogend is, zou wel eens kunnen. Je doet nu voorkomen alsof Enzo miljoenen verdiend per jaar (een paar miljoen wel) maar Enzo is in miljonairs land een heel kleintje.

Afkraken mag altijd het liefst onderbouwd.
Bijna aangerand en dikke kont gaat mij op basis van deze beelden te ver. Ben het wel deels met Dion eens.
Maar op bovenstaande foto, mag ik hopen dat Dee niet haar hele “liefdescarriere” op haar tenen moet lopen. (lol)

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
7
Dee, Ex van Enzo Knol, Woedend Over Titel Ex Van Enzo Knol

Dee is behoorlijk kwaad op Shownieuws. Die heeft het gewaagd om in een titel boven een artikel over de social influencer haar de ‘ex van Enzo Knol‘ te noemen. Update van dit aretikel! Haar klacht heeft gewerkt want de titel is later aangepast en leest nu als Dee bestookt met …

Dee
2
Dee Onthult Waarom Ze Tijdelijk Niet Op Instagram Was

Ineens staat Dee van der Zeeuw op Aruba: ze is daar samen met haar vriend Lars Gerbrands voor een interview met BNR Friday Move. Vlak daarvoor heeft ze nog even op Instagram vertelt dat ze gek werd met de druk die ze voelde als social influencer. Daarom was ze tijdelijk …

Dee
Dee Opvolger Van dj Bram Krikke?

Dee van der Zeeuw is geregeld te horen op SLAM Radio en doet dat verrassend goed. Zo zeer zelfs dat Bram Krikke vreest voor zijn baan. Tot nog toe schuift ze af en toe aan bij de radioshow, maar het zou zomaar kunnen gebeuren dat ze de hoofdact wordt. De …