Dee Onthult Per Ongeluk Naam Vriend – Lars, de Enzo Knol Zonder Geld

  • By :
  • Category : Dee
Dee
5

Dat de nieuwe vriend van Dee de tennisleraar Lars Gerbrands uit Tiel is weten we onderhand wel. Maar tot nu toe had Dee dit strikt geheim gehouden. Tot vandaag, ook al is dat per ongeluk.

Vriend Dee afgebrand door kijkers

De foto die zij namelijk via Instastories verspreid staat rechtsonder in de hoek zijn Instagram naam @larsgerbrands.

Foto Lars

Eerder had ze een foto van hem waarbij ze de tennisleraar bijna aanrand online gezet nadat KingAlert al met beelden van het verliefde stel was gekomen. Ze was daar nog behoorlijk kwaad over, gezien haar reactie op Twitter.

Blijkbaar denkt Dee haar privacy precies zo te kunnen regelen zoals zij dat wil. Ze schijnt zelfs om haar relatie geheim te houden gebruik te maken van de Volvo van de ouders van Lars. Daar rijdt ze mee naar zijn tennisclub in Dreumel waar Lars met zijn tennisballen oefent. Want niemand mag weten hoe haar nieuwe vriend eruit ziet.

Vreemd

Die klunzig uitgevoerde geheimzinnigheid heeft er alleen maar toe geleid dat ze nu te boek staat als degene die vreemd is gegaan en Enzo in de steek heeft gelaten. En ook bij deze laatste actie wordt dus nu bevestigt dat het Lars is, door kijkers al gedoopt tot ‘Enzo Knol zonder geld’, omdat hij zoveel lijkt op haar bekende ex-vriend.

Maar als Dee door haar Instagram met inmiddels 1.2 miljoen volgers (!) profiteert van haar bekendheid dankzij haar ex Enzo Knol, dan zullen kijkers meer willen zien dan alleen Dee in bikini die haar dikke kont trots aan ons toont.

Mocht ze dat niet willen, dan kan ze het advies van KingAlert opvolgen en haar Instagram op privé zetten. Zie ook: Kijkers zien bevestiging: Dee ging vreemd met Enzo Knol zonder geld. 

Ik volg dit forum nu een jaar of 2 maar vind de artikelen met de dag onnozeler worden. Conclusies en feiten gebaseerd op niks.. wetende dat deze artikelen geschreven worden door een man van boven middelbare leeftijd.. het lijkt wel of je een bepaald vrok hebt zitten ten opzichte van bepaalde influcensers. Zeer matig.

En de titel Enzo Knol zonder geld, slaat ook nergens op. Niemand kan in Lars zijn portomonnee kijken. Dat hij voor zijn leeftijd bovengemiddeld vermogend is, zou wel eens kunnen. Je doet nu voorkomen alsof Enzo miljoenen verdiend per jaar (een paar miljoen wel) maar Enzo is in miljonairs land een heel kleintje.

Afkraken mag altijd het liefst onderbouwd.
Bijna aangerand en dikke kont gaat mij op basis van deze beelden te ver. Ben het wel deels met Dion eens.
Maar op bovenstaande foto, mag ik hopen dat Dee niet haar hele “liefdescarriere” op haar tenen moet lopen. (lol)

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
13
Dee Casht: 20.000 Euro Voor Campagne!

Dee van der Zeeuw weet aardig te cashen met haar invloed als social influencer zoals dat heet. Voor een samenwerking met een sponsor kreeg ze 20.000 euro! Dat onthult de ex van Enzo Knol in een aflevering van het YouTube-kanaal Supergaande. Ook de reis naar Zanzibar was volledig gesponsord. Waarschijnlijk …

Dee
9
Dee Kan Naam Enzo Knol Niet Over Haar Lippen Krijgen

Dee gaf een interview aan radio 538 waarin zij moest aangeven welke muziek zij leuk vindt. Daarin had het radio-programma heel slim de vraag tussen gemonteerd: wat werkte niet in je vorige relatie? Antwoord van Dee: Het werkte niet met de vlogger omdat ‘hij heel veel tijd voor zichzelf nodig …

Dee
3
Vriend Dee Afgebrand Door Kijkers- Lars Doet Alsof Hij Dee Wil Slaan

Lars Gerbrands – de nieuwe vriend van Dee – is er niet goed afgekomen in de video ‘Is Dee vreemd gegaan?’ De tennisleraar uit Tiel komt nogal simpel over met weinig inhoud. Verder horen we in de video die op Quin’s kanaal is geüpload een voorspelbare reactie van Dee op …