Dee Onthult Per Ongeluk Naam Vriend – Lars, de Enzo Knol Zonder Geld

  • By :
  • Category : Dee
Dee
5

Dat de nieuwe vriend van Dee de tennisleraar Lars Gerbrands uit Tiel is weten we onderhand wel. Maar tot nu toe had Dee dit strikt geheim gehouden. Tot vandaag, ook al is dat per ongeluk.

Vriend Dee afgebrand door kijkers

De foto die zij namelijk via Instastories verspreid staat rechtsonder in de hoek zijn Instagram naam @larsgerbrands.

Foto Lars

Eerder had ze een foto van hem waarbij ze de tennisleraar bijna aanrand online gezet nadat KingAlert al met beelden van het verliefde stel was gekomen. Ze was daar nog behoorlijk kwaad over, gezien haar reactie op Twitter.

Blijkbaar denkt Dee haar privacy precies zo te kunnen regelen zoals zij dat wil. Ze schijnt zelfs om haar relatie geheim te houden gebruik te maken van de Volvo van de ouders van Lars. Daar rijdt ze mee naar zijn tennisclub in Dreumel waar Lars met zijn tennisballen oefent. Want niemand mag weten hoe haar nieuwe vriend eruit ziet.

Vreemd

Die klunzig uitgevoerde geheimzinnigheid heeft er alleen maar toe geleid dat ze nu te boek staat als degene die vreemd is gegaan en Enzo in de steek heeft gelaten. En ook bij deze laatste actie wordt dus nu bevestigt dat het Lars is, door kijkers al gedoopt tot ‘Enzo Knol zonder geld’, omdat hij zoveel lijkt op haar bekende ex-vriend.

Maar als Dee door haar Instagram met inmiddels 1.2 miljoen volgers (!) profiteert van haar bekendheid dankzij haar ex Enzo Knol, dan zullen kijkers meer willen zien dan alleen Dee in bikini die haar dikke kont trots aan ons toont.

Mocht ze dat niet willen, dan kan ze het advies van KingAlert opvolgen en haar Instagram op privé zetten. Zie ook: Kijkers zien bevestiging: Dee ging vreemd met Enzo Knol zonder geld. 

Ik volg dit forum nu een jaar of 2 maar vind de artikelen met de dag onnozeler worden. Conclusies en feiten gebaseerd op niks.. wetende dat deze artikelen geschreven worden door een man van boven middelbare leeftijd.. het lijkt wel of je een bepaald vrok hebt zitten ten opzichte van bepaalde influcensers. Zeer matig.

En de titel Enzo Knol zonder geld, slaat ook nergens op. Niemand kan in Lars zijn portomonnee kijken. Dat hij voor zijn leeftijd bovengemiddeld vermogend is, zou wel eens kunnen. Je doet nu voorkomen alsof Enzo miljoenen verdiend per jaar (een paar miljoen wel) maar Enzo is in miljonairs land een heel kleintje.

Afkraken mag altijd het liefst onderbouwd.
Bijna aangerand en dikke kont gaat mij op basis van deze beelden te ver. Ben het wel deels met Dion eens.
Maar op bovenstaande foto, mag ik hopen dat Dee niet haar hele “liefdescarriere” op haar tenen moet lopen. (lol)

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dee
Dee Eerste ‘Ontmoeting’ Met Myron Koops, de nieuwe Vriendin Van Enzo Knol

“O, ze staan naast elkaar”, zegt Dee van der Zeeuw zeurderig tegen de kijkers als ze zich opmaakt om op de motorkap van Quin te tekenen. Dee (de ex van Enzo Knol) voelt al meteen aan dat de situatie ietwat ongemakkelijk is. In de vlog van Quin wordt ze gevraagd …

Dee
9
Enzo Was Woedend Op Dennis Schouten Over Date Met Dee

Dennis Schouten doet een opmerkelijke onthulling over zijn ‘relatie’ met Dee in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Als zijn collega Jan Roos een sexy foto van Dee bekritiseert vertelt Dennis spontaan dat hij een afspraak had met Dee, terwijl Dee nog een relatie had met Enzo! Hun relatie was toen al behoorlijk …

Dee
1
Enzo Knol en Dee Nog 1 Keer Samen Op TV?

Kans bestaat dat het jaareinde wordt afgesloten met Enzo Knol en Dee samen in een tv-programma! En jij kan dat beslissen! Voor zijn eindejaarsprogramma wil Illusionist Victor Mids van het tv-programma MindF*ck de populairste fragmenten uit zijn tv-serie gebruiken. Kijkers kunnen die kiezen uit 50 fragmenten. Daar staan ook Enzo …