Dee Laat Nieuwe Vriend Zien Na Aflevering KingAlert – Enzo Knol 2.0??

  • By :
  • Category : Dee
Dee
6

Dee heeft de afgelopen maanden verstoppertje gespeeld met haar nieuwe vriend omdat ze ineens heel erg op haar privacy is gesteld. Maar nu laat ze eindelijk haar nieuwe vriend Lars zien. Op haar laatste Instagram zien we haar innig zoenend met een blonde jongeman die steels de camera inkijkt. Het lijkt wel alsof hij wel meer van zichzelf wil laten zien, maar Dee daarvoor gaat staan.

KingAlert

De foto publiceert zij direct nadat KingAlert in zijn aflevering eindelijk een beeld laat zien van Dee die haar vriend stevig zoent in een uitgaansgelegenheid. Paul vertelt ook dat hij al sinds de breuk met Enzo Knol dit soort beelden en berichten krijgt doorgespeeld.

Dee geeft niet alles bloot aan haar volgers. Hoewel de jongeman inmiddels allang geïdentificeerd is als Lars de tennisleraar uit Tiel, mogen we van Dee nog steeds niet zijn echte naam weten. De foto is dan ook niet getagd.

Enzo Knol 2.0

Velen feliciteren haar met haar nieuwe vriend die ze dus inmiddels al ruim 3 maanden moet hebben. Sommigen menen dat haar nieuwe geliefde wel heel erg veel lijkt op Enzo Knol! Men heeft het zelfs over Enzo Knol 2.0!

Behalve dat Dee het nu met iemand omgaat die minder dan het modale inkomen verdient. De nieuwe auto die haar ex heeft gekocht, daar moet haar nieuwe liefje minstens 20 jaar voor werken.  Dat geeft niet, want ze zijn verliefd op elkaar. Totdat verliefdheid overgaat in houden van, zo hebben we van haar eerder geleerd. Zie ook: Dee ontkent vreemdgaan beschuldigingen /Alle info over Dee van der Zeeuw

Dee komt vanaf april al in Tiel bij Lars terwijl zij nog samen met Enzo was.Ook komt ze vaak bij de ouders van Lars in de Hilver…straat in Tiel .Om niet op te vallen in haar grijze mini rijdt zij in de auto(Volvo)van Lars zijn vader en zo gaat ze ook naar de tennis vereniging van Lars in Dreumel om eten te brengen…Dee heeft een probleem om waarheden te vertellen..

“Dee heeft een probleem om waarheden te vertellen” hahaha, inderdaad heeft Dee dat. Ja vanaf eind maart begin april hebben ze al meer contact dan alleen praten. Lars gaat nogal rond in het roddelcircuit. Hij zou als 25 jarige een echte vrouwenverslinder zijn en relaties nog niet beeindigd hebben en ondertussen al met de volgende relatie bezig zijn. Ook kak. macho gedrag en te veel air wordt genoemd. Hij vindt zich zelf nogal knap, zo wordt hij omschreven. Maar ja, Dee is passe. Nou ja passe? Kijk naar de video’s van Uberquin en je ziet hem in de keuken zitten bij Dee thuis terwijl zij buiten verjaardagscadeau’s openmaakt en Dee een baby vast houdt! Baby is niet van Dee ofcourse, maar van wie dan wel? Van Lars of verjaardagsbezoek?

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
2
Dee Onthult Waarom Ze Tijdelijk Niet Op Instagram Was

Ineens staat Dee van der Zeeuw op Aruba: ze is daar samen met haar vriend Lars Gerbrands voor een interview met BNR Friday Move. Vlak daarvoor heeft ze nog even op Instagram vertelt dat ze gek werd met de druk die ze voelde als social influencer. Daarom was ze tijdelijk …

Dee
Dee Opvolger Van dj Bram Krikke?

Dee van der Zeeuw is geregeld te horen op SLAM Radio en doet dat verrassend goed. Zo zeer zelfs dat Bram Krikke vreest voor zijn baan. Tot nog toe schuift ze af en toe aan bij de radioshow, maar het zou zomaar kunnen gebeuren dat ze de hoofdact wordt. De …

Dee
7
Aanranding Dee Meest Gelezen Bericht In De Media

De onthulling van vlogster Dee (ex-vriendin van Enzo Knol) dat ze is aangerand tijdens Koningsnacht in haar laatste vlog heeft volop de aandacht van de media gekregen. Een dag nadat het bericht op De Telegraaf en het AD is geplaatst is het nog steeds het meest gelezen bericht. Bij Het …