Dee Kan Naam Enzo Knol Niet Over Haar Lippen Krijgen

  • By :
  • Category : Dee
Dee
9

Dee gaf een interview aan radio 538 waarin zij moest aangeven welke muziek zij leuk vindt. Daarin had het radio-programma heel slim de vraag tussen gemonteerd: wat werkte niet in je vorige relatie?

Antwoord van Dee: Het werkte niet met de vlogger omdat ‘hij heel veel tijd voor zichzelf nodig heeft.’ En: ‘Op een bepaald moment kom je er achter dat het niet meer werkt.’

Dit verhaal is opgepikt door De Telegraaf site en is op dit moment het meest gelezen artikel: Dee doet boekje open over relatie met Enzo Knol!

Wat opvalt is dat ze bij deze vraag de naam van ENZO KNOL niet gebruikt. Ook in eerdere interviews vermeed ze zijn naam te noemen. Waarom eigenlijk? Is het zo pijnlijk? Het lijkt wel de naam van Voldemort uit de Harry Potter boeken; de naam die niet genoemd mag worden.

Hoewel Dee iedere gelegenheid aangrijpt om te worden geïnterviewd (eerder stond ze al in het blad Vrouw, bijlage van De Telegraaf), maar elke keer als het over haar vorige relatie gaat komt de naam Enzo niet over haar lippen.

Enzo Knol zelf vermijdt zo veel mogelijk interviews. Laatst nog wilde tv en radio hem graag over de INBRAAK in zijn huis voor de camera krijgen. Enzo weigerde echter en liet via Instagram weten op geen enkel mediaverzoek in te gaan. Daarbij vermijdt Enzo dat hij op vragen antwoord moet geven waar hij absoluut geen zin in heeft. Zoals over zijn vorige relatie.

Ander nieuws wordt nauwelijks gelezen. Als ik het heb over Enzo of Dee dan gaan de bezoekersaantallen als een raket omhoog.

Ik volg wikker al jaren en u bent niet de echte Feitengever en gebruikt mijn naam om mij in diskrediet te brengen.
U had laatst nog commentaar op RH en nu ik wil hier toch gezegd hebben dat ik dit niet was.

Ik vind het juist fijn om hier informatie te lezen en vooral over Enzo.

Aangezien de auteur ook de eigenaar is ,ziet hij ook dat u onder mijn schuilnaam reageer. Want hij kent n l de i.p. adressen. Overigens zou ik nooit om verwijdering vragen van welke reactie dan ook. Ik prijs me gelukkig dat ik in een land woon,waarin dat kan. Dat ik het niet eens ben met sommige reacties dat is duidelijk.
Ik denk zelfs te weten wie mijn schuilnaam gebruikt. Het staat u overigens vrij die te gebruiken. Is alleen jammer dat je dat doet om iemand in diskrediet te brengen en geen argumenten aandraagt waarom je mijn mening je zo irriteert.
Groetjes,
Ps voor de auteur. Weer een enzo feitje he.

Ach ja, zij/hun zijn nog jong. (Dee, Lars en Enzo).

Gut niet meer dan 5 uur per dag zijn Dee en Lars niet bij elkaar. Dat zijn exact haar studietijden. Dat deed Dee bij Enzo ook, dat maakt dus geen verschil. De ware gevoelens delen dat kon Dee met Enzo niet goed maar blijkbaar ook niet andersom. Enzo zal meer gesloten zijn geweest.

Dat Dee vreemd ging (ook dat hoort erbij helaas) blijft als een paal boven water staan. En ja in april 2018 waren er al veel geruchten over het vreemdgaan van Dee.

Hier een van de opmerkingen van een kijker. “een paar **** als piepje gebruikt)

14 uur geleden
Wat een **** **** wijf die snol Dee.Vertel nu maar de waarheid over het vreemdgaan met Lars.
Je komt er niet onderuit!!!Je ging in september 2017 al vreemd met Lars.Je bent al detijds betrapt bij de vereniging van de tennis dat je daar stond te vrijen met Lars terwijl je met Enzo liep.Ben je vergeten dat je bij van de Valk in Tiel was in de periode met Enzo!!!Dat je in de auto van de vader van Lars reed om niet op te vallen terwijl je auto achter stond.Zelfs de mensen in de Hilversumstraat schijten op je als je er bent..Grootste deel woon je samen met Lars je BEDONDERD d3 boel met jou vieze smerige leugens..Arrogante **** je denkt dat je heel wat bent met je **** lijf en **** bek en je nep haar … **** wijf..Ach meisje …Je hebt alleen jonge meisjes van 10 a12 jaar op je Instagram maar geen ene volwassen iemand zal jou volgen..Je bent groot geworden door Enzo en wat je nu doet komt als ex van Enzo want ..Je hebt nog nooit gewerkt voor je geld..Hopelijk zijn hard lopers DOOD lopers…Vieze fantast je bent een leugenaar en een vreemdganger en dat je daar over zwijgt…de mensen uit de Hilversumstraat in Tiel weten en zien genoeg nu dat ze de koppen bij elkaar steken maar ook andere mensen die hun mond open trekken over de leugenaar Dee..

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
13
Dee Casht: 20.000 Euro Voor Campagne!

Dee van der Zeeuw weet aardig te cashen met haar invloed als social influencer zoals dat heet. Voor een samenwerking met een sponsor kreeg ze 20.000 euro! Dat onthult de ex van Enzo Knol in een aflevering van het YouTube-kanaal Supergaande. Ook de reis naar Zanzibar was volledig gesponsord. Waarschijnlijk …

Dee
3
Vriend Dee Afgebrand Door Kijkers- Lars Doet Alsof Hij Dee Wil Slaan

Lars Gerbrands – de nieuwe vriend van Dee – is er niet goed afgekomen in de video ‘Is Dee vreemd gegaan?’ De tennisleraar uit Tiel komt nogal simpel over met weinig inhoud. Verder horen we in de video die op Quin’s kanaal is geüpload een voorspelbare reactie van Dee op …

Dee
8
Dee Krijgt Veel Negatieve Reacties Na Vreemdgaan-Verhaal -Slachtoffer Stalking?

De YouTuber JustNicolas heeft in zijn laatste filmpje uitleg gegeven over wat er tussen hem en Dee afgelopen dagen is gebeurd. De Belgische KingAlert had in zijn nu offline gehaalde video getuigen aangevoerd, inclusief foto’s, waaruit je zou kunnen afleiden dat Dee vreemd is gegaan. Ze zag haar nieuwe vriend …