Dee Kan Naam Enzo Knol Niet Over Haar Lippen Krijgen

  • By :
  • Category : Dee
Dee
9

Dee gaf een interview aan radio 538 waarin zij moest aangeven welke muziek zij leuk vindt. Daarin had het radio-programma heel slim de vraag tussen gemonteerd: wat werkte niet in je vorige relatie?

Antwoord van Dee: Het werkte niet met de vlogger omdat ‘hij heel veel tijd voor zichzelf nodig heeft.’ En: ‘Op een bepaald moment kom je er achter dat het niet meer werkt.’

Dit verhaal is opgepikt door De Telegraaf site en is op dit moment het meest gelezen artikel: Dee doet boekje open over relatie met Enzo Knol!

Wat opvalt is dat ze bij deze vraag de naam van ENZO KNOL niet gebruikt. Ook in eerdere interviews vermeed ze zijn naam te noemen. Waarom eigenlijk? Is het zo pijnlijk? Het lijkt wel de naam van Voldemort uit de Harry Potter boeken; de naam die niet genoemd mag worden.

Hoewel Dee iedere gelegenheid aangrijpt om te worden geïnterviewd (eerder stond ze al in het blad Vrouw, bijlage van De Telegraaf), maar elke keer als het over haar vorige relatie gaat komt de naam Enzo niet over haar lippen.

Enzo Knol zelf vermijdt zo veel mogelijk interviews. Laatst nog wilde tv en radio hem graag over de INBRAAK in zijn huis voor de camera krijgen. Enzo weigerde echter en liet via Instagram weten op geen enkel mediaverzoek in te gaan. Daarbij vermijdt Enzo dat hij op vragen antwoord moet geven waar hij absoluut geen zin in heeft. Zoals over zijn vorige relatie.

Ander nieuws wordt nauwelijks gelezen. Als ik het heb over Enzo of Dee dan gaan de bezoekersaantallen als een raket omhoog.

Ik volg wikker al jaren en u bent niet de echte Feitengever en gebruikt mijn naam om mij in diskrediet te brengen.
U had laatst nog commentaar op RH en nu ik wil hier toch gezegd hebben dat ik dit niet was.

Ik vind het juist fijn om hier informatie te lezen en vooral over Enzo.

Aangezien de auteur ook de eigenaar is ,ziet hij ook dat u onder mijn schuilnaam reageer. Want hij kent n l de i.p. adressen. Overigens zou ik nooit om verwijdering vragen van welke reactie dan ook. Ik prijs me gelukkig dat ik in een land woon,waarin dat kan. Dat ik het niet eens ben met sommige reacties dat is duidelijk.
Ik denk zelfs te weten wie mijn schuilnaam gebruikt. Het staat u overigens vrij die te gebruiken. Is alleen jammer dat je dat doet om iemand in diskrediet te brengen en geen argumenten aandraagt waarom je mijn mening je zo irriteert.
Groetjes,
Ps voor de auteur. Weer een enzo feitje he.

Ach ja, zij/hun zijn nog jong. (Dee, Lars en Enzo).

Gut niet meer dan 5 uur per dag zijn Dee en Lars niet bij elkaar. Dat zijn exact haar studietijden. Dat deed Dee bij Enzo ook, dat maakt dus geen verschil. De ware gevoelens delen dat kon Dee met Enzo niet goed maar blijkbaar ook niet andersom. Enzo zal meer gesloten zijn geweest.

Dat Dee vreemd ging (ook dat hoort erbij helaas) blijft als een paal boven water staan. En ja in april 2018 waren er al veel geruchten over het vreemdgaan van Dee.

Hier een van de opmerkingen van een kijker. “een paar **** als piepje gebruikt)

14 uur geleden
Wat een **** **** wijf die snol Dee.Vertel nu maar de waarheid over het vreemdgaan met Lars.
Je komt er niet onderuit!!!Je ging in september 2017 al vreemd met Lars.Je bent al detijds betrapt bij de vereniging van de tennis dat je daar stond te vrijen met Lars terwijl je met Enzo liep.Ben je vergeten dat je bij van de Valk in Tiel was in de periode met Enzo!!!Dat je in de auto van de vader van Lars reed om niet op te vallen terwijl je auto achter stond.Zelfs de mensen in de Hilversumstraat schijten op je als je er bent..Grootste deel woon je samen met Lars je BEDONDERD d3 boel met jou vieze smerige leugens..Arrogante **** je denkt dat je heel wat bent met je **** lijf en **** bek en je nep haar … **** wijf..Ach meisje …Je hebt alleen jonge meisjes van 10 a12 jaar op je Instagram maar geen ene volwassen iemand zal jou volgen..Je bent groot geworden door Enzo en wat je nu doet komt als ex van Enzo want ..Je hebt nog nooit gewerkt voor je geld..Hopelijk zijn hard lopers DOOD lopers…Vieze fantast je bent een leugenaar en een vreemdganger en dat je daar over zwijgt…de mensen uit de Hilversumstraat in Tiel weten en zien genoeg nu dat ze de koppen bij elkaar steken maar ook andere mensen die hun mond open trekken over de leugenaar Dee..´╗┐

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dee
Dee Eerste ‘Ontmoeting’ Met Myron Koops, de nieuwe Vriendin Van Enzo Knol

“O, ze staan naast elkaar”, zegt Dee van der Zeeuw zeurderig tegen de kijkers als ze zich opmaakt om op de motorkap van Quin te tekenen. Dee (de ex van Enzo Knol) voelt al meteen aan dat de situatie ietwat ongemakkelijk is. In de vlog van Quin wordt ze gevraagd …

Dee
9
Enzo Was Woedend Op Dennis Schouten Over Date Met Dee

Dennis Schouten doet een opmerkelijke onthulling over zijn ‘relatie’ met Dee in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Als zijn collega Jan Roos een sexy foto van Dee bekritiseert vertelt Dennis spontaan dat hij een afspraak had met Dee, terwijl Dee nog een relatie had met Enzo! Hun relatie was toen al behoorlijk …

Dee
1
Enzo Knol en Dee Nog 1 Keer Samen Op TV?

Kans bestaat dat het jaareinde wordt afgesloten met Enzo Knol en Dee samen in een tv-programma! En jij kan dat beslissen! Voor zijn eindejaarsprogramma wil Illusionist Victor Mids van het tv-programma MindF*ck de populairste fragmenten uit zijn tv-serie gebruiken. Kijkers kunnen die kiezen uit 50 fragmenten. Daar staan ook Enzo …