Dee is Zwanger!

Dee
4

Lees hier het laatste nieuws (februari 2018) over dit onderwerp: Is Dee zwanger of niet?

Het volgende artikel is uit oktober 2015. Vervolg: Dat wist ik niet, maar er zwerft een hardnekkige roddel op het internet dat Dee zwanger is. En er is maar 1 manier waarop ze die roddel uit de wereld kan helpen.

Dee twittert ineens: Waarom zijn er nog steeds mensen die de “Dee is zwanger” roddel keer op keer geloven?

Lijkt me een beetje overdreven gesteld. Als je de roddel 1 keer geloofd, hoe kan je hem dan keer op keer geloven? Op een gegeven moment ben je er wel klaar mee.

Maar zanger Lucas reageert verheugd: Krijgen jullie een kindje? Wat leuk!

Dee antwoord grappend: Ja we starten dan ook meteen een nieuw YouTube-kanaal: “18 and pregnant.”

Nu begint ook Link (Linktijger) ermee te bemoeien. Pesterig zet hij daaronder: Ben je zwanger?

En Ronald Vledder gaat zich er vervolgens mee bemoeien. Als Dee aan Link vraagt of hij dan ook zwanger is antwoord Ronald voor hem: Ja, van Link. Over een paar maanden mogen we het een naam geven.”

Lijkt me dat deze tweets alleen al voor zorgen dat de gewraakte roddel nog vaak genoeg blijft opduiken. Maar er een oplossing voor Dee om dit eens en voor altijd uit de wereld te helpen: Dee moet zwanger worden. Binnen 9 maanden heeft ze hier geen last meer van.

Dan zijn die roddels meteen afgelopen en kan ze direct aan de slag met haar nieuwe YouTube-kanaal. xD

Enzo probeerde zijn moeder een keer in de maling te nemen door via de telefoon te zeggen: Dee is zwanger(ze as toen nog 16!). Later sms’te hij: Het is een grapje, maar zijn moeder geloofde dat niet.(Heeft Enzo bij RTL Late Night verteld.)

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dee
Dee Eerste ‘Ontmoeting’ Met Myron Koops, de nieuwe Vriendin Van Enzo Knol

“O, ze staan naast elkaar”, zegt Dee van der Zeeuw zeurderig tegen de kijkers als ze zich opmaakt om op de motorkap van Quin te tekenen. Dee (de ex van Enzo Knol) voelt al meteen aan dat de situatie ietwat ongemakkelijk is. In de vlog van Quin wordt ze gevraagd …

Dee
9
Enzo Was Woedend Op Dennis Schouten Over Date Met Dee

Dennis Schouten doet een opmerkelijke onthulling over zijn ‘relatie’ met Dee in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Als zijn collega Jan Roos een sexy foto van Dee bekritiseert vertelt Dennis spontaan dat hij een afspraak had met Dee, terwijl Dee nog een relatie had met Enzo! Hun relatie was toen al behoorlijk …

Dee
1
Enzo Knol en Dee Nog 1 Keer Samen Op TV?

Kans bestaat dat het jaareinde wordt afgesloten met Enzo Knol en Dee samen in een tv-programma! En jij kan dat beslissen! Voor zijn eindejaarsprogramma wil Illusionist Victor Mids van het tv-programma MindF*ck de populairste fragmenten uit zijn tv-serie gebruiken. Kijkers kunnen die kiezen uit 50 fragmenten. Daar staan ook Enzo …