Dee Is Kwaad – Verwijdert Middelvinger Foto

Dee op Instagram
Dee

Dee op Instagram

Dee zette een foto op Instagram waarop ze te zien is met een welgemeende middelvinger omhoog. Die foto is inmiddels weer verwijderd. De vriendin van Enzo Knol is behoorlijk kwaad op jongens die bij een foto van haar woorden als ‘hoer’ gebruiken.

Ook heeft ze genoeg van verwijzingen naar zogenaamde naaktfoto’s die bij haar Instagram door reageerders worden gezet. Zie boven.

Die bestaan niet, maar toch wordt er vaak naar verwezen in reacties. Op Twitter gaat ze ook in op een suggestie van Domien Verschuur (dj van 3FM)  dat ze je beter je schouders er over op kan halen.”Joh, weet wie het zegt. Da’s alles. Toch?”

Dee in bikkini

Het kalmeert Dee niet. Het zijn vooral de foto’s waarin je bij Dee een stukje van haar borsten kan zien: “Nee, op ‘t strand mag je wel in bikini maar op Instagram niet want dan ben je een hoer die om aandacht vraagt.”

Vorig jaar was ze ook woedend geworden toen commentaren bezwaar ertegen maakte dat ze alcohol dronk. Foto: Instagram. Zie: Moeder en vader van Dee – Zo zien ze eruit! Foto: Instagram.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
Dee Eerste ‘Ontmoeting’ Met Myron Koops, de nieuwe Vriendin Van Enzo Knol

“O, ze staan naast elkaar”, zegt Dee van der Zeeuw zeurderig tegen de kijkers als ze zich opmaakt om op de motorkap van Quin te tekenen. Dee (de ex van Enzo Knol) voelt al meteen aan dat de situatie ietwat ongemakkelijk is. In de vlog van Quin wordt ze gevraagd …

Dee
9
Enzo Was Woedend Op Dennis Schouten Over Date Met Dee

Dennis Schouten doet een opmerkelijke onthulling over zijn ‘relatie’ met Dee in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Als zijn collega Jan Roos een sexy foto van Dee bekritiseert vertelt Dennis spontaan dat hij een afspraak had met Dee, terwijl Dee nog een relatie had met Enzo! Hun relatie was toen al behoorlijk …

Dee
1
Enzo Knol en Dee Nog 1 Keer Samen Op TV?

Kans bestaat dat het jaareinde wordt afgesloten met Enzo Knol en Dee samen in een tv-programma! En jij kan dat beslissen! Voor zijn eindejaarsprogramma wil Illusionist Victor Mids van het tv-programma MindF*ck de populairste fragmenten uit zijn tv-serie gebruiken. Kijkers kunnen die kiezen uit 50 fragmenten. Daar staan ook Enzo …