Dee’s Nummer ‘Holding On’ Komt Uit

Dee

Dee van der zeeuw

Dee heeft via Twitter gemeld dat 5 september haar nieuwste nummer ‘Holding On’ uitkomt! Een klein stukje is alvast via Instagram te beluisteren. Daar zie je dat ze zingt met Julien Schenk, een vriend uit Assen die zichzelf op Twitter ‘crazy pianist’ noemt. Het nummer zal zowel op iTunes als op Spotify beschikbaar zijn.

Update: Dee  brengt Holding on uit.

Thuis is ze druk bezig om het nummer op te nemen samen met Sonny die als haar producer optreed: Dee schrijft: “ Niks relaxter dan muziek opnemen in je eigen huis met je beste vriend & in je pyjamabroek.”

Nummer 1 op iTunes

Sonny dook ook op bij de 2 eerdere nummers die de vriendin van Enzo had opgenomen: This Christmas en You! Het nummer You! was haar eerste nummer die ze in 2015 uitbracht en meerdere weken op nummer 1 op iTunes heeft gestaan.

De videoclip die daarvan is gemaakt en op Enzo’s kanaal staat behoort tot 1 van de meest bekeken video’s van de vlogger. Mocht van haar nieuwe nummer Holding On ook een clip worden gemaakt dan zal die op haar eigen YouTube-kanaal verschijnen.

Haar muzikale kwaliteiten zijn ook geprezen door Giel Beelen die haar liedjes vaker heeft gepromoot in zijn ochtendprogramma.

De releasedatum is niet toevallig gekozen. Op 5 september is Dee ook jarig. Foto: Twitter.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
Dee Eerste ‘Ontmoeting’ Met Myron Koops, de nieuwe Vriendin Van Enzo Knol

“O, ze staan naast elkaar”, zegt Dee van der Zeeuw zeurderig tegen de kijkers als ze zich opmaakt om op de motorkap van Quin te tekenen. Dee (de ex van Enzo Knol) voelt al meteen aan dat de situatie ietwat ongemakkelijk is. In de vlog van Quin wordt ze gevraagd …

Dee
9
Enzo Was Woedend Op Dennis Schouten Over Date Met Dee

Dennis Schouten doet een opmerkelijke onthulling over zijn ‘relatie’ met Dee in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Als zijn collega Jan Roos een sexy foto van Dee bekritiseert vertelt Dennis spontaan dat hij een afspraak had met Dee, terwijl Dee nog een relatie had met Enzo! Hun relatie was toen al behoorlijk …

Dee
1
Enzo Knol en Dee Nog 1 Keer Samen Op TV?

Kans bestaat dat het jaareinde wordt afgesloten met Enzo Knol en Dee samen in een tv-programma! En jij kan dat beslissen! Voor zijn eindejaarsprogramma wil Illusionist Victor Mids van het tv-programma MindF*ck de populairste fragmenten uit zijn tv-serie gebruiken. Kijkers kunnen die kiezen uit 50 fragmenten. Daar staan ook Enzo …