Kijkers Zien Bevestiging: Dee Ging Vreemd Met ‘Enzo Knol Zonder Geld’

  • By :
  • Category : Dee
Dee
15

Het is maar de vraag of Dee van der Zeeuw nu echt blij wordt van alle reacties op haar laatste Instagram. Daar zie je haar stevig kussend met haar nieuwe vriend. Ook nu mogen we niet van haar weten hoe haar vriend heet.

Van mij wel: Lars Gerbrands, tennisleraar woonachtig in Tiel. Het is duidelijk dat ze zich gedwongen voelde om dit te doen nadat KingAlert beelden had laten zien van Dee en haar blonde vriend.

Dee ging vreemd

Een aantal volgers concludeert dat dit bericht wel bewijst dat Dee vreemd is gegaan, iets wat ze eerder ontkende. Want nu al een nieuwe vriend, terwijl haar relatie met vlogger Enzo Knol officieel eind juni werd beëindigd. En toen had RTL Boulevard al onthuld dat ze samen kussend met een tennisleraar werd gezien.

En het zijn niet alleen volgers die bevestigd worden in hun vermoeden. Zowel het AD als De Telegraaf valt dit ook op! Het kan niet anders of Enzo moet zijn overvallen door haar nieuwe relatie. Zoals ik eerder al op wees in een vlog van eind mei denkt Enzo nog dat hij en Dee in de zomer motor gaan rijden samen. Enzo Knol zag breuk met Dee niet aankomen!

Dee moet toen echter al verliefd zijn geweest op Lars uit Tiel. En begin juni heeft Enzo haar al ontvolgd, terwijl Dee nog lange tijd haar ‘vriend’ bleef volgen.

Wat ook behoorlijk pijnlijk is voor de social influencer: haar blonde vriend lijkt wel erg veel op Enzo Knol! Kijkers noemen hem dan ook ‘Enzo Knol 2.0’ en ‘Enzo Knol zonder geld’. Want haar vorige vriend is miljonair terwijl deze Lars in een eenvoudige rijtjeshuis woont in Tiel. Hoe lang Dee het uithoudt met deze Enzo zonder Knolpower is dus de grote vraag. Zie ook: Dee ontkent beschuldiging vreemdgaan.

Nog minder dan een paar uur en Enzo heeft 2 miljoen subscribers. 6 weken sneller dan in febuari voorgecalculeerd. Blijkbaar doet de tweede breuk met Dee niets met de kijkers en zijn subscribers. En Enzo blijft Enzo.

Volgens mij was jij RH die ooit een comment had geplaatst met dat de Fam van der Zeeuw een familie hypotheek had genomen om Dee haar deel van de hypotheek aan de Lageweg te kunnen bekostigen…. beetje raar dat je dat nu een stelligheid noemt !!

RH moet toch beter leren lezen , haar moeder heeft een Investment buro , niet Dee . Maar er is zeker handel tussen ma van der Zeeuw en mr Knol. En daarbij moet misschien de fin. zaken m.b.t de Lageweg nog geregeld worden…

Denk R.H. Als enzo investeringsadvies nodig heeft die wel haalt bij Mevr. Van Zeeuw die daar een een eigen bureau in heeft. Trouwens vreemd dat jullie nooit eens onderzoek doen naar t adres van de familie. Je zult tot de ontdekking komen dat Dee daar een juridisch advies buro heeft. Quinn een eigen bv. Relationeel zullen Dee en Enzo gescheiden zijn maar financieel lopen er nog banden. Onderzoek maar eens.

Dee is inderdaad ingeschreven bij de kamer van koophandel te Zeist “ Recht door Dee” is company’s name. Maar of het bedrijf al actief is, blijft de vraag…

In de artikelen en dat waren er 6 over de periode 02-02-2016 tot en met 04-03-2016 heb ik 4 comments gegeven op het appartement van Enzo (en Dee) en die gingen niet over financiering. Wel heb ik daarna geschreven dat waarschijnlijk de Opa en Oma van Dee bij hebben gesprongen bij het financieren van zijn appartement. Ook heb ik daarbij de ouders van Dee zijdelings aangetikt. Dit is 2,5 jaar geleden. In deze 2,5 jaar heeft Enzo minstens 2,5 miljoen euro verdiend. De waarschijnlijkheid die ik toen noemde is geen stelligheid. Dat verschil dringt niet bij je door. Dit kan evenzo niet gebeurd zijn en/of Enzo heeft hun deel (lees, “Dee’s” deel) reeds terugbetaald (lees: afgelost).

Daarnaast heb ik de author reeds eerder gevraagd om afscheid te nemen van Bertje. De redenen heb ik duidelijk aangegeven. Blijkbaar ziet de author hier geen belang van in. Nu ga jij Bertje met privacy normen wederom uit de bocht om de straatnaam waar Enzo woont te noemen. Je mag vinden wat je wilt van mensen en ook hierover schrijven. En velen zullen ook vast wel weten waar Enzo woont, maar dit lijkt mij overbodig. Sommige privacy aangelegenheden ook al weet iemand dit in detail, hou je voor je. Dat gevoel ontbreekt bij je.

Liefde heeft niets met geld te maken.
Dat Enzo 2.0 een armoedzaaier zou zijn is onzin. Beter is te kappen met deze onzin.verhalen.
Dat Dee klaar was met Enzo en twijfelde over hun relatie (ze was immers pas 20 jaar) was al langer duidelijk. Zij probeerde via Enzo 2.0 (Lars Gerbrands) die ze ergens ontmoette, te kijken hoe dit zou ontwikkelen. Dit gebeurde natuurlijk stiekem en uiteindelijk wilde Dee met hem een relatie. Dat ze daarbij vreemd is gegaan, is meer dan duidelijk. Dit gebeurt dagelijks op deze wereld. Dat Enzo daar niet over praat en Dee volledig wegpoetst heeft te maken met zijn KnolPower strategie. Alleen maar positief voor de views en de euro’s. Enzo was blijkbaar een beetje naief. Hij leefde en leeft duidelijk in zijn eigen wereldje. Tevens is Enzo zeker niet de slimste (daar had Dee veel last van) en maakt op zijn manier gebruik van deze wereld (cashen via YouTube). Daar is ook niets mis mee. Alleen zijn houdbaarheidsdatum is beperkt en wat daarna? Tussen aankomende vrijdag en maandag (zo als het er nu naar uitziet) tikt Enzo de 2 miljoen subscribers aan. Dat is wel een prestige in Nederlandse begrippen. Ook al heeft Enzo een paar miljoen euro op zijn bankrekening, ik had nooit in deze fase van zijn leven zulke hoge bedragen uitgegeven aan auto’s. Zijn appartement is daar in tegen een goede investering.

Johan, Dee doet niet aan investments. Zij heeft een juridisch bureautje. Dit is al 2 jaar bekend en heeft ze zelf ook kenbaar gemaakt in die tijd in een van Enzo’s vlogs waar zij samen naar de KVK (mag geen Kamer van Koophandel meer zeggen, naam is gewijzigd, maar dat ter zijde) gingen, om Dee in te schrijven. Ook van Quin is al lang en breed bekend dat hij bij de KVK staat ingeschreven. Dit moet ook wel als je YouTube money wil ontvangen en aan merchandise doet. En er lopen geen financiele banden tussen Enzo en Dee of Enzo en Quin. Vergeleken met Enzo zijn Dee en Quin “penny’s” (tot nu toe dan).

Dat is iets wat jij niet weet , ik geef ook alleen maar aan dat het misschien mogelijk is dat er nog fin. dingen , zijn die afgehandeld moeten worden , en het kan ook zijn Enzo wel degelijk zijn fin. zaakjes via de moeder van Dee heeft lopen , weten we verder ook niet…Ohh je moet je gelijk niet zo aangevallen voelen RH , ik geef alleen maar aan , wat jij destijds in een comment hebt gezegd! Kan zijn dat je dat vergeten bent..

Enzo Knol zijn adres is inmiddels ruim bekend bij velen , en makkelijk op het net te achterhalen, zou me daar niet zo druk over maken, hetzelfde kunnen we van jou roddel zeggen , haar groot ouders bij jou roddels betrekken , tevens moet niet zo arrogant zijn, want er zal een dag komen dat ik voor je sta ….. verder geen kwaad woord over je .

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
Dee Eerste ‘Ontmoeting’ Met Myron Koops, de nieuwe Vriendin Van Enzo Knol

“O, ze staan naast elkaar”, zegt Dee van der Zeeuw zeurderig tegen de kijkers als ze zich opmaakt om op de motorkap van Quin te tekenen. Dee (de ex van Enzo Knol) voelt al meteen aan dat de situatie ietwat ongemakkelijk is. In de vlog van Quin wordt ze gevraagd …

Dee
9
Enzo Was Woedend Op Dennis Schouten Over Date Met Dee

Dennis Schouten doet een opmerkelijke onthulling over zijn ‘relatie’ met Dee in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Als zijn collega Jan Roos een sexy foto van Dee bekritiseert vertelt Dennis spontaan dat hij een afspraak had met Dee, terwijl Dee nog een relatie had met Enzo! Hun relatie was toen al behoorlijk …

Dee
1
Enzo Knol en Dee Nog 1 Keer Samen Op TV?

Kans bestaat dat het jaareinde wordt afgesloten met Enzo Knol en Dee samen in een tv-programma! En jij kan dat beslissen! Voor zijn eindejaarsprogramma wil Illusionist Victor Mids van het tv-programma MindF*ck de populairste fragmenten uit zijn tv-serie gebruiken. Kijkers kunnen die kiezen uit 50 fragmenten. Daar staan ook Enzo …