Kijkers Zien Bevestiging: Dee Ging Vreemd Met ‘Enzo Knol Zonder Geld’

  • By :
  • Category : Dee
Dee
15

Het is maar de vraag of Dee van der Zeeuw nu echt blij wordt van alle reacties op haar laatste Instagram. Daar zie je haar stevig kussend met haar nieuwe vriend. Ook nu mogen we niet van haar weten hoe haar vriend heet.

Van mij wel: Lars Gerbrands, tennisleraar woonachtig in Tiel. Het is duidelijk dat ze zich gedwongen voelde om dit te doen nadat KingAlert beelden had laten zien van Dee en haar blonde vriend.

Dee ging vreemd

Een aantal volgers concludeert dat dit bericht wel bewijst dat Dee vreemd is gegaan, iets wat ze eerder ontkende. Want nu al een nieuwe vriend, terwijl haar relatie met vlogger Enzo Knol officieel eind juni werd beƫindigd. En toen had RTL Boulevard al onthuld dat ze samen kussend met een tennisleraar werd gezien.

En het zijn niet alleen volgers die bevestigd worden in hun vermoeden. Zowel het AD als De Telegraaf valt dit ook op! Het kan niet anders of Enzo moet zijn overvallen door haar nieuwe relatie. Zoals ik eerder al op wees in een vlog van eind mei denkt Enzo nog dat hij en Dee in de zomer motor gaan rijden samen. Enzo Knol zag breuk met Dee niet aankomen!

Dee moet toen echter al verliefd zijn geweest op Lars uit Tiel. En begin juni heeft Enzo haar al ontvolgd, terwijl Dee nog lange tijd haar ‘vriend’ bleef volgen.

Wat ook behoorlijk pijnlijk is voor de social influencer: haar blonde vriend lijkt wel erg veel op Enzo Knol! Kijkers noemen hem dan ook ‘Enzo Knol 2.0’ en ‘Enzo Knol zonder geld’. Want haar vorige vriend is miljonair terwijl deze Lars in een eenvoudige rijtjeshuis woont in Tiel. Hoe lang Dee het uithoudt met deze Enzo zonder Knolpower is dus de grote vraag. Zie ook: Dee ontkent beschuldiging vreemdgaan.

Ik blijf lachen. Als ik jouw tekst ontleed heb jij alleen maar leed. Alle dagen sta jij al achtermij en dat blijft ook zo, zowel in het verleden, het heden (nu) als in de toekomst.

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
13
Dee Casht: 20.000 Euro Voor Campagne!

Dee van der Zeeuw weet aardig te cashen met haar invloed als social influencer zoals dat heet. Voor een samenwerking met een sponsor kreeg ze 20.000 euro! Dat onthult de ex van Enzo Knol in een aflevering van het YouTube-kanaal Supergaande. Ook de reis naar Zanzibar was volledig gesponsord. Waarschijnlijk …

Dee
9
Dee Kan Naam Enzo Knol Niet Over Haar Lippen Krijgen

Dee gaf een interview aan radio 538 waarin zij moest aangeven welke muziek zij leuk vindt. Daarin had het radio-programma heel slim de vraag tussen gemonteerd: wat werkte niet in je vorige relatie? Antwoord van Dee: Het werkte niet met de vlogger omdat ‘hij heel veel tijd voor zichzelf nodig …

Dee
3
Vriend Dee Afgebrand Door Kijkers- Lars Doet Alsof Hij Dee Wil Slaan

Lars Gerbrands – de nieuwe vriend van Dee – is er niet goed afgekomen in de video ‘Is Dee vreemd gegaan?’ De tennisleraar uit Tiel komt nogal simpel over met weinig inhoud. Verder horen we in de video die op Quin’s kanaal is geĆ¼pload een voorspelbare reactie van Dee op …