Kijkers Zien Bevestiging: Dee Ging Vreemd Met ‘Enzo Knol Zonder Geld’

  • By :
  • Category : Dee
Dee
15

Het is maar de vraag of Dee van der Zeeuw nu echt blij wordt van alle reacties op haar laatste Instagram. Daar zie je haar stevig kussend met haar nieuwe vriend. Ook nu mogen we niet van haar weten hoe haar vriend heet.

Van mij wel: Lars Gerbrands, tennisleraar woonachtig in Tiel. Het is duidelijk dat ze zich gedwongen voelde om dit te doen nadat KingAlert beelden had laten zien van Dee en haar blonde vriend.

Dee ging vreemd

Een aantal volgers concludeert dat dit bericht wel bewijst dat Dee vreemd is gegaan, iets wat ze eerder ontkende. Want nu al een nieuwe vriend, terwijl haar relatie met vlogger Enzo Knol officieel eind juni werd beƫindigd. En toen had RTL Boulevard al onthuld dat ze samen kussend met een tennisleraar werd gezien.

En het zijn niet alleen volgers die bevestigd worden in hun vermoeden. Zowel het AD als De Telegraaf valt dit ook op! Het kan niet anders of Enzo moet zijn overvallen door haar nieuwe relatie. Zoals ik eerder al op wees in een vlog van eind mei denkt Enzo nog dat hij en Dee in de zomer motor gaan rijden samen. Enzo Knol zag breuk met Dee niet aankomen!

Dee moet toen echter al verliefd zijn geweest op Lars uit Tiel. En begin juni heeft Enzo haar al ontvolgd, terwijl Dee nog lange tijd haar ‘vriend’ bleef volgen.

Wat ook behoorlijk pijnlijk is voor de social influencer: haar blonde vriend lijkt wel erg veel op Enzo Knol! Kijkers noemen hem dan ook ‘Enzo Knol 2.0’ en ‘Enzo Knol zonder geld’. Want haar vorige vriend is miljonair terwijl deze Lars in een eenvoudige rijtjeshuis woont in Tiel. Hoe lang Dee het uithoudt met deze Enzo zonder Knolpower is dus de grote vraag. Zie ook: Dee ontkent beschuldiging vreemdgaan.

Ik blijf lachen. Als ik jouw tekst ontleed heb jij alleen maar leed. Alle dagen sta jij al achtermij en dat blijft ook zo, zowel in het verleden, het heden (nu) als in de toekomst.

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
5
Dee Op Geheime Missie Naar Buitenland! – Relatie Met Enzo Knol Aan Het Ontdooien

Dee is vertrokken naar het buitenland, maar voor wat? Op haar Instagram stories plaatste ze een foto van een medische kaart waar je uit kan begrijpen dat ze is ingeĆ«nt. Meestal doe je dat als je naar landen gaat in Afrika waar je ziektes kan oplopen zoals malaria. Eerder had …

Dee
Dee Zenuwachtig Over Aankomende Onthulling KingAlert

Ook nu weer voelt Dee de behoefte – dit keer 1 uur ‘s nachts – om een lang bericht op Instagram te zetten. En ook nu weer na een aflevering van KingAlert. Maar het moet niet zozeer zijn van wat Paul vertelt in de video. Lars agressief? Daarin vertelt KingAlert …

Dee
5
Dee Onthult Per Ongeluk Naam Vriend – Lars, de Enzo Knol Zonder Geld

Dat de nieuwe vriend van Dee de tennisleraar Lars Gerbrands uit Tiel is weten we onderhand wel. Maar tot nu toe had Dee dit strikt geheim gehouden. Tot vandaag, ook al is dat per ongeluk. De foto die zij namelijk via Instastories verspreid staat rechtsonder in de hoek zijn Instagram …