Kijkers Zien Bevestiging: Dee Ging Vreemd Met ‘Enzo Knol Zonder Geld’

  • By :
  • Category : Dee
Dee
15

Het is maar de vraag of Dee van der Zeeuw nu echt blij wordt van alle reacties op haar laatste Instagram. Daar zie je haar stevig kussend met haar nieuwe vriend. Ook nu mogen we niet van haar weten hoe haar vriend heet.

Van mij wel: Lars Gerbrands, tennisleraar woonachtig in Tiel. Het is duidelijk dat ze zich gedwongen voelde om dit te doen nadat KingAlert beelden had laten zien van Dee en haar blonde vriend.

Dee ging vreemd

Een aantal volgers concludeert dat dit bericht wel bewijst dat Dee vreemd is gegaan, iets wat ze eerder ontkende. Want nu al een nieuwe vriend, terwijl haar relatie met vlogger Enzo Knol officieel eind juni werd beƫindigd. En toen had RTL Boulevard al onthuld dat ze samen kussend met een tennisleraar werd gezien.

En het zijn niet alleen volgers die bevestigd worden in hun vermoeden. Zowel het AD als De Telegraaf valt dit ook op! Het kan niet anders of Enzo moet zijn overvallen door haar nieuwe relatie. Zoals ik eerder al op wees in een vlog van eind mei denkt Enzo nog dat hij en Dee in de zomer motor gaan rijden samen. Enzo Knol zag breuk met Dee niet aankomen!

Dee moet toen echter al verliefd zijn geweest op Lars uit Tiel. En begin juni heeft Enzo haar al ontvolgd, terwijl Dee nog lange tijd haar ‘vriend’ bleef volgen.

Wat ook behoorlijk pijnlijk is voor de social influencer: haar blonde vriend lijkt wel erg veel op Enzo Knol! Kijkers noemen hem dan ook ‘Enzo Knol 2.0’ en ‘Enzo Knol zonder geld’. Want haar vorige vriend is miljonair terwijl deze Lars in een eenvoudige rijtjeshuis woont in Tiel. Hoe lang Dee het uithoudt met deze Enzo zonder Knolpower is dus de grote vraag. Zie ook: Dee ontkent beschuldiging vreemdgaan.

Ik blijf lachen. Als ik jouw tekst ontleed heb jij alleen maar leed. Alle dagen sta jij al achtermij en dat blijft ook zo, zowel in het verleden, het heden (nu) als in de toekomst.

15 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dee
Dee Eerste ‘Ontmoeting’ Met Myron Koops, de nieuwe Vriendin Van Enzo Knol

“O, ze staan naast elkaar”, zegt Dee van der Zeeuw zeurderig tegen de kijkers als ze zich opmaakt om op de motorkap van Quin te tekenen. Dee (de ex van Enzo Knol) voelt al meteen aan dat de situatie ietwat ongemakkelijk is. In de vlog van Quin wordt ze gevraagd …

Dee
9
Enzo Was Woedend Op Dennis Schouten Over Date Met Dee

Dennis Schouten doet een opmerkelijke onthulling over zijn ‘relatie’ met Dee in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Als zijn collega Jan Roos een sexy foto van Dee bekritiseert vertelt Dennis spontaan dat hij een afspraak had met Dee, terwijl Dee nog een relatie had met Enzo! Hun relatie was toen al behoorlijk …

Dee
1
Enzo Knol en Dee Nog 1 Keer Samen Op TV?

Kans bestaat dat het jaareinde wordt afgesloten met Enzo Knol en Dee samen in een tv-programma! En jij kan dat beslissen! Voor zijn eindejaarsprogramma wil Illusionist Victor Mids van het tv-programma MindF*ck de populairste fragmenten uit zijn tv-serie gebruiken. Kijkers kunnen die kiezen uit 50 fragmenten. Daar staan ook Enzo …