Dee Ging ‘Maandenlang Vreemd’ – JustNicholas Haalt Video Met ‘Bewijs’ Offline

  • By :
  • Category : Dee
Dee
2

YouTuber JustNicholas heeft zijn laatste video offline gehaald waarop je het volgend kan concluderen: Dee is al vanaf april vreemd gegaan met de tennisleraar Lars uit Tiel. Althans, dat lijken de beelden en getuigen te bevestigen die de Belgische YouTuber aan zijn kijkers laat zien.

Biedt Dee excuses aan ‘idioot’ JustNicholas aan? En vriend Lars schrikt van reacties?

Daarin zien we onder andere een foto waarop Dee in een Volvo zit die naar verluidt van de ouders van Lars is.

Waarom deed ze dat? Je zou zeggen: om niet ontdekt te worden dat ze vreemd ging en Enzo daarachter zou komen! Haar eigen auto, een grijze mini, is te bekend bij kijkers.

Enzo wist van niks

Begin juni is Dee pas uit de video’s van Enzo verdwenen en volgde de vlogger zijn ex niet meer op Instagram. Vlog 1755 van eind mei levert bewijs op dat Enzo niet veel eerder geweten moet hebben van haar nieuwe vriend. Daarop is te zien dat Enzo meent dat Dee nog met hem mee zou gaan op zijn motor in de zomer. Zie: Enzo zag breuk met Dee niet aankomen!

Nog een pijnlijk moment. De foto boven is op 16 mei geschoten toen de twee op vakantie waren in Griekenland.¬† De foto staat op Enzo’s Insta en eronder staat zijn verliefde tekst: ‘Vandaag kennen wij elkaar 5 jaar, i love you to the moon and back.’ Dee lijkt ook verliefd naar Enzo te kijken maar was dat ook zo?

Op dat moment kende Dee Lars al maanden, zo lijkt het als je de video van JustNicholas hebt gezien. Volgens een getuige die de YouTuber aanhaalt is ze in april meerdere keren met Lars bij Van der Valk in Tiel gezien!

Update: Dee komt met antwoord

Update: JustNicolas heeft inmiddels de video offline gehaald nadat Dee hierop woedend heeft gereageerd via Instastories. Het artikel hierboven heb ik aangepast, in afwachting van een antwoord van Dee: Zie: Dee gaat reageren op beschuldinging¬† ‘idioot’ over vreemdgaan.¬†

Volwassen reactie van iemand die iets te kort komt in zijn leven. RH . Je wilt t niet ,maar ik voel slechts medelijden voor je.

Deetje komt met antwoord. Arme Enzo krijgt te horen dat hij dacht dat alles koek en ei was en vervolgens lag Dee tijdens hun relatie met haar mondje open en de benen wijd bij een ander. Of komt ze met een k*t smoes?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
7
Dee, Ex van Enzo Knol, Woedend Over Titel Ex Van Enzo Knol

Dee is behoorlijk kwaad op Shownieuws. Die heeft het gewaagd om in een titel boven een artikel over de social influencer haar de ‘ex van Enzo Knol‘ te noemen. Update van dit aretikel! Haar klacht heeft gewerkt want de titel is later aangepast en leest nu als Dee bestookt met …

Dee
2
Dee Onthult Waarom Ze Tijdelijk Niet Op Instagram Was

Ineens staat Dee van der Zeeuw op Aruba: ze is daar samen met haar vriend Lars Gerbrands voor een interview met BNR Friday Move. Vlak daarvoor heeft ze nog even op Instagram vertelt dat ze gek werd met de druk die ze voelde als social influencer. Daarom was ze tijdelijk …

Dee
Dee Opvolger Van dj Bram Krikke?

Dee van der Zeeuw is geregeld te horen op SLAM Radio en doet dat verrassend goed. Zo zeer zelfs dat Bram Krikke vreest voor zijn baan. Tot nog toe schuift ze af en toe aan bij de radioshow, maar het zou zomaar kunnen gebeuren dat ze de hoofdact wordt. De …