Dee Ging ‘Maandenlang Vreemd’ – JustNicholas Haalt Video Met ‘Bewijs’ Offline

  • By :
  • Category : Dee
Dee
2

YouTuber JustNicholas heeft zijn laatste video offline gehaald waarop je het volgend kan concluderen: Dee is al vanaf april vreemd gegaan met de tennisleraar Lars uit Tiel. Althans, dat lijken de beelden en getuigen te bevestigen die de Belgische YouTuber aan zijn kijkers laat zien.

Biedt Dee excuses aan ‘idioot’ JustNicholas aan? En vriend Lars schrikt van reacties?

Daarin zien we onder andere een foto waarop Dee in een Volvo zit die naar verluidt van de ouders van Lars is.

Waarom deed ze dat? Je zou zeggen: om niet ontdekt te worden dat ze vreemd ging en Enzo daarachter zou komen! Haar eigen auto, een grijze mini, is te bekend bij kijkers.

Enzo wist van niks

Begin juni is Dee pas uit de video’s van Enzo verdwenen en volgde de vlogger zijn ex niet meer op Instagram. Vlog 1755 van eind mei levert bewijs op dat Enzo niet veel eerder geweten moet hebben van haar nieuwe vriend. Daarop is te zien dat Enzo meent dat Dee nog met hem mee zou gaan op zijn motor in de zomer. Zie: Enzo zag breuk met Dee niet aankomen!

Nog een pijnlijk moment. De foto boven is op 16 mei geschoten toen de twee op vakantie waren in Griekenland.¬† De foto staat op Enzo’s Insta en eronder staat zijn verliefde tekst: ‘Vandaag kennen wij elkaar 5 jaar, i love you to the moon and back.’ Dee lijkt ook verliefd naar Enzo te kijken maar was dat ook zo?

Op dat moment kende Dee Lars al maanden, zo lijkt het als je de video van JustNicholas hebt gezien. Volgens een getuige die de YouTuber aanhaalt is ze in april meerdere keren met Lars bij Van der Valk in Tiel gezien!

Update: Dee komt met antwoord

Update: JustNicolas heeft inmiddels de video offline gehaald nadat Dee hierop woedend heeft gereageerd via Instastories. Het artikel hierboven heb ik aangepast, in afwachting van een antwoord van Dee: Zie: Dee gaat reageren op beschuldinging¬† ‘idioot’ over vreemdgaan.¬†

Volwassen reactie van iemand die iets te kort komt in zijn leven. RH . Je wilt t niet ,maar ik voel slechts medelijden voor je.

Deetje komt met antwoord. Arme Enzo krijgt te horen dat hij dacht dat alles koek en ei was en vervolgens lag Dee tijdens hun relatie met haar mondje open en de benen wijd bij een ander. Of komt ze met een k*t smoes?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
Dee Eerste ‘Ontmoeting’ Met Myron Koops, de nieuwe Vriendin Van Enzo Knol

“O, ze staan naast elkaar”, zegt Dee van der Zeeuw zeurderig tegen de kijkers als ze zich opmaakt om op de motorkap van Quin te tekenen. Dee (de ex van Enzo Knol) voelt al meteen aan dat de situatie ietwat ongemakkelijk is. In de vlog van Quin wordt ze gevraagd …

Dee
9
Enzo Was Woedend Op Dennis Schouten Over Date Met Dee

Dennis Schouten doet een opmerkelijke onthulling over zijn ‘relatie’ met Dee in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Als zijn collega Jan Roos een sexy foto van Dee bekritiseert vertelt Dennis spontaan dat hij een afspraak had met Dee, terwijl Dee nog een relatie had met Enzo! Hun relatie was toen al behoorlijk …

Dee
1
Enzo Knol en Dee Nog 1 Keer Samen Op TV?

Kans bestaat dat het jaareinde wordt afgesloten met Enzo Knol en Dee samen in een tv-programma! En jij kan dat beslissen! Voor zijn eindejaarsprogramma wil Illusionist Victor Mids van het tv-programma MindF*ck de populairste fragmenten uit zijn tv-serie gebruiken. Kijkers kunnen die kiezen uit 50 fragmenten. Daar staan ook Enzo …