Dee Gaat Reageren Tegen Beschuldiging ‘Idioot’ Over Vreemdgaan!

  • By :
  • Category : Dee
Dee
12

Dee van der Zeeuw is woedend op de laatste video van de Belgische YouTuber JustNicholas. En dat is nog zachtjes uitgedrukt! Die heeft een beeld weten te schetsen dat Dee al maanden vreemd is gegaan. Maar Dee slaat nu terug!

In haar Instastories veroordeelt ze de conclusies ‘( gebaseerd op 0)’ van de YouTuber, noemt hem zelfs ‘idioot’ en wil ze alles binnenkort rechtzetten in een Q en A op het kanaal van Uberquin. Je kan nu al er vanuit gaan dat dit 1 van de meest bekeken video’s van 2018 gaat worden!

Kussend met tennisleraar

Naar je mag hopen gaat ze dan nu echt in op de beschuldigingen dat ze vreemd is gegaan. Die waren overigens voor het eerst wereldkundig gemaakt door RTL Boulevard van 25 juni. Het tv-programma wist te vertellen dat Dee kussend met een tennisleraar in Tiel werd gezien, terwijl Enzo en Dee voor de kijkers nog bij elkaar waren. KingAlert bevestigde dat hij die informatie al begin juni heeft gekregen.

Geruchten vreemdgaan

Ook werd Enzo in hetzelfde programma een nieuwe vriendin toegedicht. Enzo heeft snel gereageerd en ontkende toen een nieuwe vriendin te hebben. Van Dee hadden we echter meer dan 2 maanden niets gehoord voordat ze hierop reageerde. Dat versterkte de geruchten dat ze vreemd is gegaan. Ook het ontvolgen van Enzo van zijn vriendin begin juni gaf aanleiding om te vermoeden dat de vlogger reden had om kwaad op haar te zijn.

Maar ‘binnenkort’ hopen we dan eindelijk haar eigen verhaal te horen. Nou, dat werd tijd! Alle info over Dee van der Zeeuw

Nee, jij hebt het niet fout. Mijn geheugen liet mij in de steek, hierbij mijn correctie, Bedoelde Don en Dee “AUTO Q&A MET DEE” van 02-09-2018 , waar jij ook op doelde. 🙂

Laatste Nieuws.

Op de instagram JustNicolas staat dat hij een gesprek heeft gevoerd met Dee. Het was een vriendelijk gesprek. Hij komt hier in het weekend op terug. Tot zover de feiten. Mijn idee is nu dat hij en Dee hebben afgesproken dat hij wacht op de uirlegvideo van Quinn en Dee. Deze video kunnen we dus binnen 2 dg verwachten. Dat zijn 2 videos offline blijven zegt volgens mij dat deze vol zitten met onwaarheden en feiten worden opgevoerd die geen feiten zijn. Ook het volstrekte stilzwijgen van KingAlert over dit onderwerp sterkt mij in mijn opvatting dat hier juridisch is ingegrepen of althans de mogelijkheid is geopperd dat verdere berichten aanleiding zou kunnen zijn tot juridisch ingrijpen. Dit is dus mijn conclusies. ik laat het graag aan RH over om met andere conclusies te komen. Ik zou nu kunnen zeggen ik hoor wel van hem, maar dat vind ik een hele foute opmerking in een discussie die geheel schriftelijk word gevoerd.

Ik reageer niet overal op. Ligt eraan of het een toevoeging behoeft en/of ik daar zin in heb. Volgens mij heeft Dee niet zo heel veel nieuws te vertellen. En als het wel zo is, wat dan nog. Ik zie wel. Als je heel goed de video’s van Enzo hebt gevolgd en die van Quin, dan heeft Dee en Quin pas geleden al een Q&A gedaan in een auto. Prompt heeft Enzo toen ook in een auto (uit)gebreid wat over hem zelf verteld. Het was bijna elkaar kopieren.

Beste RH
Jij schrijft Er is geen enkele video verwijderd, nu schrijf je de laatste 2 video s zijn verwijderd. Dus je zou ook kunnen zeggen dat je zelf fout zit. Maar ik zie hier dat je altijd gelijk wil krijgen. Aan wie doet me dat nu denken??? ach laat ook maar JIJ HEB GELIJK RH . Dan kan jij rustig slapen en laten we t oordeel over aan de lezer. Succes joh.

Oh je bent er zo een. Wat Dee ook zegt in die video jij heb je eigen mening al gevormd. Ben je soms een broer van Paul of loop je bij dezelfde dokter voor behandeling van je Narcisme?

Zegt heel veel dat justnicolas alle video s met dee in de titel heeft verwijderd. Zegt nog veel meer dat Kingalert met Geen woord hierover in zijn laatste kingalert rept. Denk dat een heel bekende advocaat een klein briefje aan de heren heeft geschreven.

Het is geen feit. Ze staan er gewoon nog (per vandaag dan). Haar naam komt heel veel voor in zijn titels. Er is ook geen enkele video verwijderd (bron: socialblade.com).

Beste RH de 2 videos van afgelopen zondag en maandag zijn offline sinds gisteren middag de videos waar hij het whatsapp gesprek voert met de mama van een kijker uit Tiel en die dan met de auto door de straat van Lars gaar rijden zijn weg van de site van Justnicolas. Dus sorry RH je levert foute informatie.

Beste Feitengever: Ik citieer je: “Zegt heel veel dat justnicolas alle video s met dee in de titel heeft verwijderd”. Wat jij zegt klopt voor geen fluit. Dat zie je toch op zijn account. Dan had jij ook kunnen schrijven, de laatste 2 YT filmpjes. Dat zou dan wel een feit zijn! Het woord “alle” is dus erg dik opgeklopt, wat niet klopt 🙂

Slaap lekker verder, ik vraag niet om mijn gelijk. Als jij het licht op jouw eigen commentaar en die van mij op dit artikel ziet branden, hoor ik je wel.

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
Dee Eerste ‘Ontmoeting’ Met Myron Koops, de nieuwe Vriendin Van Enzo Knol

“O, ze staan naast elkaar”, zegt Dee van der Zeeuw zeurderig tegen de kijkers als ze zich opmaakt om op de motorkap van Quin te tekenen. Dee (de ex van Enzo Knol) voelt al meteen aan dat de situatie ietwat ongemakkelijk is. In de vlog van Quin wordt ze gevraagd …

Dee
9
Enzo Was Woedend Op Dennis Schouten Over Date Met Dee

Dennis Schouten doet een opmerkelijke onthulling over zijn ‘relatie’ met Dee in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Als zijn collega Jan Roos een sexy foto van Dee bekritiseert vertelt Dennis spontaan dat hij een afspraak had met Dee, terwijl Dee nog een relatie had met Enzo! Hun relatie was toen al behoorlijk …

Dee
1
Enzo Knol en Dee Nog 1 Keer Samen Op TV?

Kans bestaat dat het jaareinde wordt afgesloten met Enzo Knol en Dee samen in een tv-programma! En jij kan dat beslissen! Voor zijn eindejaarsprogramma wil Illusionist Victor Mids van het tv-programma MindF*ck de populairste fragmenten uit zijn tv-serie gebruiken. Kijkers kunnen die kiezen uit 50 fragmenten. Daar staan ook Enzo …