Dee, Ex van Enzo Knol, Woedend Over Titel Ex Van Enzo Knol

Dee
7

Dee is behoorlijk kwaad op Shownieuws. Die heeft het gewaagd om in een titel boven een artikel over de social influencer haar de ‘ex van Enzo Knol‘ te noemen.

Update van dit aretikel! Haar klacht heeft gewerkt want de titel is later aangepast en leest nu als Dee bestookt met vragen over zwangerschap.

In het artikel zelf wordt ze wel overigens Dee van der Zeeuw genoemd, maar daar neemt deze ex geen genoegen mee! Natuurlijk heeft Shownieuws de naam van Enzo genoemd omdat dat blijkbaar beter scoort dan Dee die minder bekendheid geniet.

Ze schrijft bozig op Twitter: @ShownieuwsSBS “de ex van” heeft een naam. Als je het nodig vindt om dit soort ongein een artikel te schrijven, kom dan ook met een betere titel. Echt, ik begrijp dat de breuk voor jullie nog vers is, maar dit is me toch een partijtje simpel.”

In haar recente vlog wilde ze de kijker ook al duidelijk maken dat social influencer zijn best wel veel werk is. Al die gesprekken met sponsoren! Wij moeten echt niet denken dat het allemaal zo makkelijk is.

Dee van der Zeeuw (de ex van Enzo Knol) is al vaker kwaad geworden op reageerders die haar er op willen wijzen dat ze haar bekendheid en die van haar broertje Quin alleen maar te danken heeft aan Enzo Knol.

Feitelijk klopt dat ook en is verder niets om je er over druk te maken. Tenzij je Dee heet, de ex van Enzo Knol.

Eikeltjes als jij die constant van gebruiksnaam wisselt, moet ik daar nu op reageren? De inhoud van dit artkel boeit mij niet. Er gebeuren veel boeierendere zaken die momenteel aandacht behoeven.

Alpha Wolf is heden nacht compleet van zijn padje gegaan. Bij daglicht is hij ook al van het padje, dus eigenlijk niets nieuws. Hoe geloofwaardig is zijn verhaal dat iemand iets in zijn drankje heeft gestopt? Zijn lage hersenactiviteiten nemen complottheorieen waar met doelgerichte acties. Of is Paultje al zo ver heen dat hij het verschil niet meer weet wanneer hij moet boksen binnen of buiten de ring. Komt snel een vervolg denk ik.

Uiteraard wordt dat huilie huilie in een van zijn KingAlert afleveringen. Geel mutsje kan het niet zijn geweest, dat valt te veel op. Enige wolfjes uit zijn roedel die de bewuste avond en nacht om hem heen dribbelde zullen het wel niet zijn geweest. Armoo komt hiervoor niet vanuit Amerika naar Nederland en Teuntje kan het ook niet zijn geweest want deze behoort ook tot zijn roedel.

RH, als jij niks nuttigs hebt te melden over dit onderwerp, wees dan gewoon stil. Want je zit allemaal andere YouTubers/onderwerpen erbij te trekken, die er bijna geen reet mee te maken hebben. En je komt een beetje over (een beetje? Heel erg) als een wijsneus. Maar, dat zal wel aan mij liggen.

Dee snapt blijkbaar niet dat de enige reden waarom zij influencer genoemd wordt haar relatie met Enzo is. Al haar huidige werkzaamheden ontleent zij aan die periode.
Dee moet nu voor 2 werken want haar huidige vriend, die mij doet denken aan een drol die vastgeplakt zit aan je wcpot en zelfs na herhaaldelijk doortrekken blijft liggen, weet niet wat werken is. Hij weet ook niet met welke letter het woord begint dus hij kan het niet opzoeken.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
Dee Eerste ‘Ontmoeting’ Met Myron Koops, de nieuwe Vriendin Van Enzo Knol

“O, ze staan naast elkaar”, zegt Dee van der Zeeuw zeurderig tegen de kijkers als ze zich opmaakt om op de motorkap van Quin te tekenen. Dee (de ex van Enzo Knol) voelt al meteen aan dat de situatie ietwat ongemakkelijk is. In de vlog van Quin wordt ze gevraagd …

Dee
9
Enzo Was Woedend Op Dennis Schouten Over Date Met Dee

Dennis Schouten doet een opmerkelijke onthulling over zijn ‘relatie’ met Dee in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Als zijn collega Jan Roos een sexy foto van Dee bekritiseert vertelt Dennis spontaan dat hij een afspraak had met Dee, terwijl Dee nog een relatie had met Enzo! Hun relatie was toen al behoorlijk …

Dee
1
Enzo Knol en Dee Nog 1 Keer Samen Op TV?

Kans bestaat dat het jaareinde wordt afgesloten met Enzo Knol en Dee samen in een tv-programma! En jij kan dat beslissen! Voor zijn eindejaarsprogramma wil Illusionist Victor Mids van het tv-programma MindF*ck de populairste fragmenten uit zijn tv-serie gebruiken. Kijkers kunnen die kiezen uit 50 fragmenten. Daar staan ook Enzo …