Dee en Jill – Mogen Ze Elkaar Wel?

Youtube
2

jill en Dee

Jill geeft zelf antwoord op de vraag of zij en Dee elkaar wel mogen. Want dat is de vraag die wel meer kijkers stellen. Gewoon, door de manier waarop ze met elkaar omgaan.

Als je de broers Knol ziet is het duidelijk dat ze echte broederliefde hebben. Ze liggen vaak genoeg onder de tafel om elkaars grappen. Maar hebben de beide “schoonzusters” dat ook?

In de laatste vlog van Jill van Dooren, vriendin van Milan, gaan Dee en Jill gezellig uit. Ze zijn in het nieuwe appartement van Jill en Milan. Enzo is er ook. Jill vertelt haastig vloggend dat de broers Knol een afspraak hebben. Zij en Dee besluiten om te gaan shoppen in Utrecht.

Ik weet niet wat het is, maar Jill komt niet echt gezellig over. Het is niet dat Jill en Dee samen in een deuk liggen. Dat ze niet meer bijkomen van het lachen. Heeft Jill soms koppijn? Wat?

En alsof Jill die vraag al voelt aankomen die kijkers haar al eerder hebben gesteld: mag ze Dee wel?

Ja, bezweert ze, terwijl ze met Dee langs de Oudegracht loopt. Ze hebben beiden sarcasme. Dat is bijtende humor die niet door iedereen goed wordt begrepen. Jill wil maar zeggen dat als ze onvriendelijk naar elkaar overkomen, dat slechts schijn is. Ze maken alleen maar grapjes die wat kattig kunnen overkomen.

Goed dat ze dat zegt. Je zou anders toch denken dat er iets aan de hand is tussen die twee. Je ziet Jill in ieder geval niet 1 keer echt gieren van het lachten als ze samen met Dee uit is.

Wat is jouw indruk? Bekijk de vlog hieronder en oordeel zelf.  Foto: YouTube.

Ik had al een vermoeden dat het contact tussen Jill en Dee goed is, anders had ik waarschijnlijk veel geruzie tussen die twee in de vlogs van Enzo gezien, maar dat kwam tot nu toe nooit voor.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …