Dee Eerste ‘Ontmoeting’ Met Myron Koops, de nieuwe Vriendin Van Enzo Knol

  • By :
  • Category : Dee
Dee

“O, ze staan naast elkaar”, zegt Dee van der Zeeuw zeurderig tegen de kijkers als ze zich opmaakt om op de motorkap van Quin te tekenen.

Dee (de ex van Enzo Knol) voelt al meteen aan dat de situatie ietwat ongemakkelijk is. In de vlog van Quin wordt ze gevraagd op zijn motorkap met een viltstift te tekenen.

Pikant detail: Quin heeft voordat hij dat aan zijn zus vroeg ook aan een aantal andere vrienden gevraagd. 1 ervan is Myron Koops, de huidige vriendin van Enzo Knol die ook al op de motorkap heeft getekend.

Dee tekent vervolgens een figuurtje naast de naam van Myron Koops. En natuurlijk weet de influencer dat Myron de nieuwe vriendin is van haar ex. Het fragment is niet alleen grappig omdat Dee indirect wordt geconfronteerd met Myron, Quin komt ook steeds vaker over de vloer bij Enzo en zijn nieuwe vriendin. En onlangs noemde Quin bij een foto op Instagram Enzo nog zijn broer.

In een eerdere vlog van Quin zagen we ook dat Enzo gewoon weer in het ouderlijke huis komt van de familie van der Zeeuw. Een echte ontmoeting tussen Enzo en Dee is klein omdat Dee nu een eigen woning heeft met haar vriend.

Dee
9
Enzo Was Woedend Op Dennis Schouten Over Date Met Dee

Dennis Schouten doet een opmerkelijke onthulling over zijn ‘relatie’ met Dee in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Als zijn collega Jan Roos een sexy foto van Dee bekritiseert vertelt Dennis spontaan dat hij een afspraak had met Dee, terwijl Dee nog een relatie had met Enzo! Hun relatie was toen al behoorlijk …

Dee
1
Enzo Knol en Dee Nog 1 Keer Samen Op TV?

Kans bestaat dat het jaareinde wordt afgesloten met Enzo Knol en Dee samen in een tv-programma! En jij kan dat beslissen! Voor zijn eindejaarsprogramma wil Illusionist Victor Mids van het tv-programma MindF*ck de populairste fragmenten uit zijn tv-serie gebruiken. Kijkers kunnen die kiezen uit 50 fragmenten. Daar staan ook Enzo …

Dee
7
Dee, Ex van Enzo Knol, Woedend Over Titel Ex Van Enzo Knol

Dee is behoorlijk kwaad op Shownieuws. Die heeft het gewaagd om in een titel boven een artikel over de social influencer haar de ‘ex van Enzo Knol‘ te noemen. Update van dit aretikel! Haar klacht heeft gewerkt want de titel is later aangepast en leest nu als Dee bestookt met …