Gaat Dee Duet Zingen Met Enzo Knol?

  • By :
  • Category : Dee
Dee van der Zeeuw
Dee

Dee van der Zeeuw

Wat zou je ooit nog willen doen in je leven?

Die vraag stelt een fan aan Dee als ze op Twitter een Q & A houdt. Haar verrassende antwoord: “Een duet zingen met @Enzoknol.” Wel voegt ze er tussen haakjes aan toe: “Moet hij wel eventjes op zangles.”

Zou natuurlijk wel mooi zijn en ze hebben al eerder samen iets opgenomen. Dat was toen de 300ste Minecraft-aflevering werd bereikt.

Huisdier?

Volgende vraag. Nu Dee en Enzo Knol binnenkort gaan samenwonen zouden ze ook een huisdier willen nemen?  Haar antwoord: “Misschiieeeeeeennn!”

Vaag antwoord natuurlijk. Kan ja en kan ook nee betekenen, maar het zou zomaar kunnen dat ze een lief klein puppy of poesje in huis nemen.

Dee bezig met nieuwe muziek?

Wesley vraagt: “Ben je al bezig met nieuwe muziek?” Dee: “Wie weet!” Tja, wat bedoelt ze daarmee? Ik denk ja, maar ze wil het nog niet bekend maken. Het succes van haar vorige twee liedjes die beide hoog in de iTunes top 40 belanden smaken natuurlijk naar meer. We zullen zien.

Er wordt ook een vraag gesteld over de komende fanmeetings. Over wanneer die in Drenthe wordt gehouden. Enzo heeft daar al wat eerder iets over gezegd en Dee herhaalt dit: “Dat zul je vanzelf in de video’s zien!”

Hoe lang is de vriendin van Enzo? wil iemand weten. Het antwoord: 1,68 meter.

Welke opleiding doet ze? Nu is ze bezig met de havo en wil daarna rechten gaan studeren.

En vraagt een fan: “Waar kunnen we jou voor wakker maken? Dee antwoord: “Knuffels van Enzo!”

Dee rijbewijs

En wanneer haalt Dee haar rijbewijs? Haar antwoord luidt: “Ik denk van de zomer.” Dat zal haar vriend wel goed uitkomen. Vooral als ze naar het buitenland met de auto gaan dan zit Enzo de hele tijd achter het stuur.

Volgend jaar kan Dee wellicht ook een lekker stukje rijden met Enzo slapend op de achterbank. En misschien met een puppy? Bron: Twitter.

Zie ook: Hoe was Enzo en Dee’s Valentijnsdag?
Alle berichten over Dee van der Zeeuw.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
Dee Eerste ‘Ontmoeting’ Met Myron Koops, de nieuwe Vriendin Van Enzo Knol

“O, ze staan naast elkaar”, zegt Dee van der Zeeuw zeurderig tegen de kijkers als ze zich opmaakt om op de motorkap van Quin te tekenen. Dee (de ex van Enzo Knol) voelt al meteen aan dat de situatie ietwat ongemakkelijk is. In de vlog van Quin wordt ze gevraagd …

Dee
9
Enzo Was Woedend Op Dennis Schouten Over Date Met Dee

Dennis Schouten doet een opmerkelijke onthulling over zijn ‘relatie’ met Dee in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Als zijn collega Jan Roos een sexy foto van Dee bekritiseert vertelt Dennis spontaan dat hij een afspraak had met Dee, terwijl Dee nog een relatie had met Enzo! Hun relatie was toen al behoorlijk …

Dee
1
Enzo Knol en Dee Nog 1 Keer Samen Op TV?

Kans bestaat dat het jaareinde wordt afgesloten met Enzo Knol en Dee samen in een tv-programma! En jij kan dat beslissen! Voor zijn eindejaarsprogramma wil Illusionist Victor Mids van het tv-programma MindF*ck de populairste fragmenten uit zijn tv-serie gebruiken. Kijkers kunnen die kiezen uit 50 fragmenten. Daar staan ook Enzo …