Dee Casht: 20.000 Euro Voor Campagne!

  • By :
  • Category : Dee
Dee
13

Dee van der Zeeuw weet aardig te cashen met haar invloed als social influencer zoals dat heet.

Voor een samenwerking met een sponsor kreeg ze 20.000 euro! Dat onthult de ex van Enzo Knol in een aflevering van het YouTube-kanaal Supergaande. Ook de reis naar Zanzibar was volledig gesponsord. Waarschijnlijk heeft ze daar dan niets voor hoeven te betalen.

Het geld heeft ze keurig op haar spaarrekening gezet. Dat ze voor overige sponsordeals zoveel krijgt lijkt me sterk.

Maar gratis merkkleding of sieraden moet er wel inzitten.

De ruim 1.2 miljoen volgers op haar Instagram heeft ze natuurlijk te danken aan haar vorige relatie met de bekende vlogger, hoewel net zoals in deze aflevering van Supergaande, Dee de naam van haar ex niet over haar lippen krijgt.

Het lijkt net zoiets als in de Harry Potterboeken: de naam die niet genoemd mag worden.

Er werd in de quiz van Supergaande niet alleen naar geld gevraagd, maar ook over haar seksleven. De pijnlijkste vraag was het verzoek om haar kreunen tijdens sex na te doen. Wat het extra pikant maakte was dat in de studio waar deze aflevering werd opgenomen haar vriend Lars ook aanwezig was. Die kwam verder niet in beeld.

“alles in de GATE” whahaha ! Een van de grootste zwarte schapen met zwarte voetjes gebruikt een andere gebruikersnaam. Ik hoop dat wikker.nl overgaat tot het registreren van een gebruikersnaam zodat je alleen als geregistreerde gebruiker een comment kan plaatsen.

Beste JK , in mijn comment refereer ik aan een 2e klas MBO studentje met een taalachterstand. Dat wil dus niet zeggen dat iemand met MBO diploma slecht is. Zeer zeker niet. Denk zelfs dat deze studenten een pijler zijn van onze economie. Het gaat mij om het woord taalachterstand m.b.t. de gebruikte spelling en woordgebruik in de z.g. comment van Deetje.

Alleen jammer dat jij niet de juiste Lars bent! Deze hele site is verrot, tijd om deze farce te laten voor wat is ….. een zinloze tijds verspilling!

Dit is helaas niet afkomstig van Dee , want ze zou nooit spelfouten laten staan in een comment…. is een beetje taal nerd , helaas leuk geprobeerd ….

Hi meneer Wikker,

Wat krijg ik toch de kriebels van je schrijfstijl. Pro Enzo, anti de rest van de wereld.

Ik weet dat je een (meer dan) volwassen persoon bent met een duidelijke liefde voor Knol. Hopelijk kan ik de volgende dingen een beetje duidelijker maken zodat je je stukken wat genuanceerder kan schrijven en kan stoppen met het in de wereld brengen van onzin.

“Dee kan de naam van haar ex niet over haar lippen krijgen” – we zijn ondertussen bijna een jaar verder. Enzo en ik hebben samen veel gedeeld, ook ONS leven op zijn Youtube kanaal. Ik heb me 5 jaar volledig ingezet voor de kwaliteit van Enzo’s kanaal. Momenteel zijn er 1.3 miljoen mensen die het nog interessant vinden wat ik met mijn leven doe. Ik krijg mooie kansen, doe leuke dingen en kom op prachtige plekken. Hiervoor lever ik een stukje privacy in maar geef ik genoeg mensen een lach op hun gezicht.

Na bijna een jaar wil ik ook door. Een relatie break is nooit makkelijk, ook als je vrij snel daarna opnieuw verliefd wordt. Vergeet niet dat er ook genoeg plaats vindt achter social media en dat, zelfs jij, niet alles weet. Ik denk dat je dit als volwassen persoon goed kan voorstellen.

Je hebt me volgens mij 4 en half jaar vrij intensief gevolgd.. je weet waar ik woon, je houdt alles in de gate maar ik weet ook zeker dat je open staat voor ‘de andere kant van het verhaal’, mijn verhaal. Vandaar dat ik me genoodzaakt voel een keertje te reageren op je stukken.

Enzo en ik hebben alle respect voor elkaar en ik hoop dat de rest van de wereld dat ook heeft.

X
Dee

Wil degene die onder de naam van mijn vriendin post,zich beter concentreren op zijn of haar nederlands. Nu lijkt het net door een 2e klas MBO studentje met een taalachterstand geschreven.

Beste Dee,

Hoe vervelend je deze berichten over jou ook vindt, dat is nu eenmaal het lot van een bekende ‘social infuencer’. Als je bladen als Prive en Story of RTL Boulevard volgt dan weet je ook hoe bekende Nederlanders hier mee omgaan: of ze lezen de berichten over henzelf niet of ze werken gewoon mee aan een artikel. Je moet dit niet zo serieus nemen. Dat neem ik jou ook niet. Maar leuk dat je reageert en wens je alle geluk en succes toe met je ‘business’ als social influencer. Hartje, hartje.

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
Dee Eerste ‘Ontmoeting’ Met Myron Koops, de nieuwe Vriendin Van Enzo Knol

“O, ze staan naast elkaar”, zegt Dee van der Zeeuw zeurderig tegen de kijkers als ze zich opmaakt om op de motorkap van Quin te tekenen. Dee (de ex van Enzo Knol) voelt al meteen aan dat de situatie ietwat ongemakkelijk is. In de vlog van Quin wordt ze gevraagd …

Dee
9
Enzo Was Woedend Op Dennis Schouten Over Date Met Dee

Dennis Schouten doet een opmerkelijke onthulling over zijn ‘relatie’ met Dee in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Als zijn collega Jan Roos een sexy foto van Dee bekritiseert vertelt Dennis spontaan dat hij een afspraak had met Dee, terwijl Dee nog een relatie had met Enzo! Hun relatie was toen al behoorlijk …

Dee
1
Enzo Knol en Dee Nog 1 Keer Samen Op TV?

Kans bestaat dat het jaareinde wordt afgesloten met Enzo Knol en Dee samen in een tv-programma! En jij kan dat beslissen! Voor zijn eindejaarsprogramma wil Illusionist Victor Mids van het tv-programma MindF*ck de populairste fragmenten uit zijn tv-serie gebruiken. Kijkers kunnen die kiezen uit 50 fragmenten. Daar staan ook Enzo …