Dee Casht: 20.000 Euro Voor Campagne!

  • By :
  • Category : Dee
Dee
13

Dee van der Zeeuw weet aardig te cashen met haar invloed als social influencer zoals dat heet.

Voor een samenwerking met een sponsor kreeg ze 20.000 euro! Dat onthult de ex van Enzo Knol in een aflevering van het YouTube-kanaal Supergaande. Ook de reis naar Zanzibar was volledig gesponsord. Waarschijnlijk heeft ze daar dan niets voor hoeven te betalen.

Het geld heeft ze keurig op haar spaarrekening gezet. Dat ze voor overige sponsordeals zoveel krijgt lijkt me sterk.

Maar gratis merkkleding of sieraden moet er wel inzitten.

De ruim 1.2 miljoen volgers op haar Instagram heeft ze natuurlijk te danken aan haar vorige relatie met de bekende vlogger, hoewel net zoals in deze aflevering van Supergaande, Dee de naam van haar ex niet over haar lippen krijgt.

Het lijkt net zoiets als in de Harry Potterboeken: de naam die niet genoemd mag worden.

Er werd in de quiz van Supergaande niet alleen naar geld gevraagd, maar ook over haar seksleven. De pijnlijkste vraag was het verzoek om haar kreunen tijdens sex na te doen. Wat het extra pikant maakte was dat in de studio waar deze aflevering werd opgenomen haar vriend Lars ook aanwezig was. Die kwam verder niet in beeld.

RH
Ik bied mijn excuses aan voor mijn vorige comment. Ik had slecht geslapen. Mijn vrouw grieperig. De kids aan het jengelen.
Ik liet me even gaan. Sorry hiervoor.

Het gaat nergens meer over. Wikker.nl zal expliciter op haar site moeten vermelden waar deze site over gaat en wat de regels zijn als je een comment achterlaat. Daarnaast verwacht ik van de schrijver van deze site een bepaalde betrouwbaarheid en door middel van de opgestelde regels naar gaat handelen. Deze betrouwbaarheid is er nu niet, waardoor ratjes en zwarte schapen met zwarte voetjes al kwijlend en kotsend het nodig vinden om van hun eigen zwijnenstal ook hier een van te maken.

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
9
Dee Kan Naam Enzo Knol Niet Over Haar Lippen Krijgen

Dee gaf een interview aan radio 538 waarin zij moest aangeven welke muziek zij leuk vindt. Daarin had het radio-programma heel slim de vraag tussen gemonteerd: wat werkte niet in je vorige relatie? Antwoord van Dee: Het werkte niet met de vlogger omdat ‘hij heel veel tijd voor zichzelf nodig …

Dee
3
Vriend Dee Afgebrand Door Kijkers- Lars Doet Alsof Hij Dee Wil Slaan

Lars Gerbrands – de nieuwe vriend van Dee – is er niet goed afgekomen in de video ‘Is Dee vreemd gegaan?’ De tennisleraar uit Tiel komt nogal simpel over met weinig inhoud. Verder horen we in de video die op Quin’s kanaal is geĆ¼pload een voorspelbare reactie van Dee op …

Dee
8
Dee Krijgt Veel Negatieve Reacties Na Vreemdgaan-Verhaal -Slachtoffer Stalking?

De YouTuber JustNicolas heeft in zijn laatste filmpje uitleg gegeven over wat er tussen hem en Dee afgelopen dagen is gebeurd. De Belgische KingAlert had in zijn nu offline gehaalde video getuigen aangevoerd, inclusief foto’s, waaruit je zou kunnen afleiden dat Dee vreemd is gegaan. Ze zag haar nieuwe vriend …