Dee Casht: 20.000 Euro Voor Campagne!

  • By :
  • Category : Dee
Dee
13

Dee van der Zeeuw weet aardig te cashen met haar invloed als social influencer zoals dat heet.

Voor een samenwerking met een sponsor kreeg ze 20.000 euro! Dat onthult de ex van Enzo Knol in een aflevering van het YouTube-kanaal Supergaande. Ook de reis naar Zanzibar was volledig gesponsord. Waarschijnlijk heeft ze daar dan niets voor hoeven te betalen.

Het geld heeft ze keurig op haar spaarrekening gezet. Dat ze voor overige sponsordeals zoveel krijgt lijkt me sterk.

Maar gratis merkkleding of sieraden moet er wel inzitten.

De ruim 1.2 miljoen volgers op haar Instagram heeft ze natuurlijk te danken aan haar vorige relatie met de bekende vlogger, hoewel net zoals in deze aflevering van Supergaande, Dee de naam van haar ex niet over haar lippen krijgt.

Het lijkt net zoiets als in de Harry Potterboeken: de naam die niet genoemd mag worden.

Er werd in de quiz van Supergaande niet alleen naar geld gevraagd, maar ook over haar seksleven. De pijnlijkste vraag was het verzoek om haar kreunen tijdens sex na te doen. Wat het extra pikant maakte was dat in de studio waar deze aflevering werd opgenomen haar vriend Lars ook aanwezig was. Die kwam verder niet in beeld.

RH
Ik bied mijn excuses aan voor mijn vorige comment. Ik had slecht geslapen. Mijn vrouw grieperig. De kids aan het jengelen.
Ik liet me even gaan. Sorry hiervoor.

Het gaat nergens meer over. Wikker.nl zal expliciter op haar site moeten vermelden waar deze site over gaat en wat de regels zijn als je een comment achterlaat. Daarnaast verwacht ik van de schrijver van deze site een bepaalde betrouwbaarheid en door middel van de opgestelde regels naar gaat handelen. Deze betrouwbaarheid is er nu niet, waardoor ratjes en zwarte schapen met zwarte voetjes al kwijlend en kotsend het nodig vinden om van hun eigen zwijnenstal ook hier een van te maken.

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
2
Dee Onthult Waarom Ze Tijdelijk Niet Op Instagram Was

Ineens staat Dee van der Zeeuw op Aruba: ze is daar samen met haar vriend Lars Gerbrands voor een interview met BNR Friday Move. Vlak daarvoor heeft ze nog even op Instagram vertelt dat ze gek werd met de druk die ze voelde als social influencer. Daarom was ze tijdelijk …

Dee
Dee Opvolger Van dj Bram Krikke?

Dee van der Zeeuw is geregeld te horen op SLAM Radio en doet dat verrassend goed. Zo zeer zelfs dat Bram Krikke vreest voor zijn baan. Tot nog toe schuift ze af en toe aan bij de radioshow, maar het zou zomaar kunnen gebeuren dat ze de hoofdact wordt. De …

Dee
7
Aanranding Dee Meest Gelezen Bericht In De Media

De onthulling van vlogster Dee (ex-vriendin van Enzo Knol) dat ze is aangerand tijdens Koningsnacht in haar laatste vlog heeft volop de aandacht van de media gekregen. Een dag nadat het bericht op De Telegraaf en het AD is geplaatst is het nog steeds het meest gelezen bericht. Bij Het …