Dee Casht: 20.000 Euro Voor Campagne!

  • By :
  • Category : Dee
Dee
13

Dee van der Zeeuw weet aardig te cashen met haar invloed als social influencer zoals dat heet.

Voor een samenwerking met een sponsor kreeg ze 20.000 euro! Dat onthult de ex van Enzo Knol in een aflevering van het YouTube-kanaal Supergaande. Ook de reis naar Zanzibar was volledig gesponsord. Waarschijnlijk heeft ze daar dan niets voor hoeven te betalen.

Het geld heeft ze keurig op haar spaarrekening gezet. Dat ze voor overige sponsordeals zoveel krijgt lijkt me sterk.

Maar gratis merkkleding of sieraden moet er wel inzitten.

De ruim 1.2 miljoen volgers op haar Instagram heeft ze natuurlijk te danken aan haar vorige relatie met de bekende vlogger, hoewel net zoals in deze aflevering van Supergaande, Dee de naam van haar ex niet over haar lippen krijgt.

Het lijkt net zoiets als in de Harry Potterboeken: de naam die niet genoemd mag worden.

Er werd in de quiz van Supergaande niet alleen naar geld gevraagd, maar ook over haar seksleven. De pijnlijkste vraag was het verzoek om haar kreunen tijdens sex na te doen. Wat het extra pikant maakte was dat in de studio waar deze aflevering werd opgenomen haar vriend Lars ook aanwezig was. Die kwam verder niet in beeld.

RH
Ik bied mijn excuses aan voor mijn vorige comment. Ik had slecht geslapen. Mijn vrouw grieperig. De kids aan het jengelen.
Ik liet me even gaan. Sorry hiervoor.

Het gaat nergens meer over. Wikker.nl zal expliciter op haar site moeten vermelden waar deze site over gaat en wat de regels zijn als je een comment achterlaat. Daarnaast verwacht ik van de schrijver van deze site een bepaalde betrouwbaarheid en door middel van de opgestelde regels naar gaat handelen. Deze betrouwbaarheid is er nu niet, waardoor ratjes en zwarte schapen met zwarte voetjes al kwijlend en kotsend het nodig vinden om van hun eigen zwijnenstal ook hier een van te maken.

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
Dee Eerste ‘Ontmoeting’ Met Myron Koops, de nieuwe Vriendin Van Enzo Knol

“O, ze staan naast elkaar”, zegt Dee van der Zeeuw zeurderig tegen de kijkers als ze zich opmaakt om op de motorkap van Quin te tekenen. Dee (de ex van Enzo Knol) voelt al meteen aan dat de situatie ietwat ongemakkelijk is. In de vlog van Quin wordt ze gevraagd …

Dee
9
Enzo Was Woedend Op Dennis Schouten Over Date Met Dee

Dennis Schouten doet een opmerkelijke onthulling over zijn ‘relatie’ met Dee in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Als zijn collega Jan Roos een sexy foto van Dee bekritiseert vertelt Dennis spontaan dat hij een afspraak had met Dee, terwijl Dee nog een relatie had met Enzo! Hun relatie was toen al behoorlijk …

Dee
1
Enzo Knol en Dee Nog 1 Keer Samen Op TV?

Kans bestaat dat het jaareinde wordt afgesloten met Enzo Knol en Dee samen in een tv-programma! En jij kan dat beslissen! Voor zijn eindejaarsprogramma wil Illusionist Victor Mids van het tv-programma MindF*ck de populairste fragmenten uit zijn tv-serie gebruiken. Kijkers kunnen die kiezen uit 50 fragmenten. Daar staan ook Enzo …