Dee Boos – Betaalt Auto Wel Zelf

Dee
4

Dee van der Zeeuw heeft bozig een stukje onder de vlog van Enzo geschreven. In de vlog ‘Scheuren met Dee’ gaat ze samen met Enzo op zoek naar een leuk autootje voor haarzelf. Sommige kijkers vragen zich af waar ze het geld vandaan haalt om zoiets te kunnen betalen.

Commentaren onder de vlog moeten haar behoorlijk geraakt hebben. Als voorbeeld een reactie van een kijker: ‘Dee heeft nooit een 1 bijbaan gehad. Dus of Enzo moet zijn portemonnee trekken of de ouders van Dee. Beetje verwend is ze wel’.

 Dee reageert

Dee antwoord geprikkeld: ‘Ondanks dat ik een voltijd studie rechten volg aan de Hoge School doe ik ook nog andere werkzaamheden op dat gebied. Vergeet niet dat ik ook buiten YouTube een leven heb en dit graag gescheiden wil houden. Ik vind het hartstikke leuk om samen met Enzo iedere dag video’s te maken voor jullie maar wil me ook op mijn eigen toekomst richten en ik hoop dat jullie dat begrijpen. Ik heb ontzettend hard gespaard voor mijn droom auto en hoop dat ik er zo snel mogelijk in kan rijden (wat jullie natuurlijk wel allemaal gaan zien in de vlogs)!’

Fulltime baan

Het idee is bij kijkers ontstaan dat Dee zelf niet werkt. Logisch ook, we zien haar wel naar de Hoge School in Utrecht vertrekken om daar rechten te studeren. Op zich een fulltime baan. Maar als kijker zijn we niet op de hoogte van een bijbaantje. Dat sommige kijkers dat niet in de gaten hebben is dus ook niet zo vreemd.

Uit haar commentaar moet ze dus geld verdienen met werk dat op het gebied van haar studie rechten zich bevindt. Dan weten we dat ook weer. Overigens zou het geheel terecht zijn als Dee een stukje van de verdiensten van Enzo zou krijgen. Inmiddels is ze een belangrijk onderdeel geworden van zijn vlogleven. Foto: YouTube.

Ook al heeft Dee een bijbaan en stel voor dat dit netto 10 euro per uur verdiend, dan moet ze al naast haar studie (volgens mij geen full-time studie) de prijs van de Mini € 7.200 gedeeld door 10 euro per uur = 720 uur hebben gewerkt. Haar studie begon in augustus 2016. Exact 6 maanden tot nu toe dan. Uitgangspunt is een fulltime werknemer die 40 uur per week werkt. Dee zou dan teruggerekend 28 uur per week hebben gewerkt in de genoemde periode. Dit lijkt mij erg veel. Dee zal vast wel een rekeningcourant hebben waar enkele duizenden euro’s op staan. En dit bedrag toevoegd aan de verdiensten van de bijbaan en zo haar droomauto (a-hum) kan betalen. Op zich niets mis mee, de jonge kijkertjes snappen dat niet. Enzo moet op eieren blijven lopen, als hij nu een Porsche koopt of een andere zeer dure auto, stoot hij zijn hoofd bij zijn jonge kijkertjes met kritiek en een kink in de kabel m.b.t. zijn subscribers en views. Maar ja, dat verhaal heb ik al eerder geschreven.

Het verbaasde mij gisteren toen ik het kenteken zag dat Dee voor deze auto valt welke 14 keer van eigenaar is gewisseld en bijna 12 jaar oud is. De auto is van 14-06-2005 en moet nog minstens € 7.200 kosten. Het gekke is dat deze auto geen import auto is maar dat de eerste eigenaar op 27-04-2006 in is gaat rijden. Wat tussen 14-06-2005 en 27-04-2006 met deze auto is gebeurd is een raadsel. Op kenteken in de showroom gestaan? Er zit 170PK onder de motorkap. Een kleine scheurijzer. De afschrijvingskosten voor deze auto is daarmee hoog. Het is niet mijn soort auto en zou voor een andere auto kiezen met een lagere afschrijvingsprijs. Over 4 jaar is deze auto namelijk kaduk…. hahaha… De mini heeft een nieuwwaarde gehad van € 36.000. Aan de smile van Dee te zien aan het einde van de vlog is de auto gekocht (aanname) en staat tijdelijk op naam van Enzo of haar familie totdat zij haar rijbewijs heeft.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dee
Dee Eerste ‘Ontmoeting’ Met Myron Koops, de nieuwe Vriendin Van Enzo Knol

“O, ze staan naast elkaar”, zegt Dee van der Zeeuw zeurderig tegen de kijkers als ze zich opmaakt om op de motorkap van Quin te tekenen. Dee (de ex van Enzo Knol) voelt al meteen aan dat de situatie ietwat ongemakkelijk is. In de vlog van Quin wordt ze gevraagd …

Dee
9
Enzo Was Woedend Op Dennis Schouten Over Date Met Dee

Dennis Schouten doet een opmerkelijke onthulling over zijn ‘relatie’ met Dee in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Als zijn collega Jan Roos een sexy foto van Dee bekritiseert vertelt Dennis spontaan dat hij een afspraak had met Dee, terwijl Dee nog een relatie had met Enzo! Hun relatie was toen al behoorlijk …

Dee
1
Enzo Knol en Dee Nog 1 Keer Samen Op TV?

Kans bestaat dat het jaareinde wordt afgesloten met Enzo Knol en Dee samen in een tv-programma! En jij kan dat beslissen! Voor zijn eindejaarsprogramma wil Illusionist Victor Mids van het tv-programma MindF*ck de populairste fragmenten uit zijn tv-serie gebruiken. Kijkers kunnen die kiezen uit 50 fragmenten. Daar staan ook Enzo …