Dee Bij Wie Is De Mol? Vriendin Enzo Knol Al 9 Dagen Spoorloos!

Dee
6

Dee is al even niet in de vlogs van Enzo Knol verschenen. Zou haar plotseling verdwijning iets te maken hebben met haar mogelijke deelname aan Wie Is De Mol? Dat gerucht werd verspreidt door KingAlert in zijn laatste aflevering.

Dee geen tijd voor Enzo

Zelf heeft Dee in vlog 1760 verklaart dat ze door het drukke werk op school nu even geen tijd voor haar vriend heeft en tijdelijk bij haar ouders verblijft. Daar kan ze rustig studeren en wordt ze niet elke keer door Enzo afgeleid.

Op zich best wel te begrijpen, ook al wonen Enzo en Dee iets van 2 jaar samen. En alles wijst erop dat de relatie tussen die twee goed is. Maar wat KingAlert verdacht vindt is dat Dee zelfs geen tijd heeft om op de dag dat Enzo zijn verjaardag viert tijd voor hem vrij te maken. Daar heeft hij wel een punt.

Verjaardag zonder vriendin

In vlog 1767 ‘Uit de bocht gevlogen met karten’ zie je wel dat Milan en zijn vriendin bij zijn feestje aanwezig zijn en zijn moeder met haar vriend Gert. Maar waar is Dee? Ze studeert toch niet 24 uur per dag, 7 dagen in de week? Kan ze echt niet een halve dag vrij maken om met Enzo zijn verjaardag te vieren?

En is eventjes in de vlog verschijnen met Enzo zoveel inspanning dat het haar studie in gevaar brengt? Het klinkt allemaal wel erg vergezocht. Inmiddels is Dee al 9 dagen nergens te bekennen. De laatste foto die Dee op Instagram plaatst is ze samen met Enzo, maar die is vorig jaar gemaakt.

Afgelopen weekend is het vliegtuig met waarschijnlijk de deelnemers erin aan Wie Is De Mol? geland op Schiphol. Of Dee daarbij zat is niet bekend. Wordt zeker vervolgd. Zie ook: Waar was Dee?

Er is sowieso iets raars aan de hand. In de laatste vloog van Enzo (1779) gaat hij naar Zuid Frankrijk. Hij doet alsof hij alleen is, maar is dat duidelijk niet. Hij filmt op een gegeven moment vanaf de bijrijdersstoel en spreekt ook constant in de wij-vorm. Ook zie je zijn opa en oma tegen een tweede persoon spreken.

De scoop was dat de kandidaten begin juni terugvlogen. Dat wil dus zeggen de mol en de laatst 2 overgeblevenen. Afvallers vliegen individueel terug. Dat zou inhouden dat Dee nu weer in de vlogs zou kunnen.
Meedoen zou Dee een studie jaar kosten. Zou haar dat t waard zijn. Wat betreft t verhaal van Narcist King alert betreft die beweerde glashard in zijn vorige blog dat Dee en Enzo uit elkaar waren omdat zij elkaar niet meer volgden op Instagram. Bijkomend motief om het niet te geloven is dat ik hem nog nooit op een waarheid betrapt heb. Trouwens liet hij van de week uit zijn mond vallen dat er 326 ex van zijn boek zijn verkocht. Dit lijkt me een goede reden om enzo en dee in zijn vlogs te betrekken voor views omdat de geleden schade van de uitgave van dit wereldschokkend boek te dekken.

Op de feitelijke kalenderdag 31 mei geeft Dee in vlog 1760 aan dat wegens studie zij even niet in Enzo’s vlog voorkomt. Vandaag 17 juni komt de vlog van plusminus kalenderdag 15 juni online. Wie is de Mol schrijft: “De exacte opnameperiode van Wie is de Mol? is altijd strikt geheim, maar doorgaans vertrekt een nieuwe lichting kandidaten in mei of juni voor drie weken naar een ver oord om het mysterieuze spel te spelen.” Dat misdaadverslaggever John van de Heuvel op maandag 28 mei in hetzelfde vliegtuig zat bij de Wie is de Mol crew vanuit Columbia, zou dan niet kloppen met tijdpad van Dee in Enzo zijn vlogs. Als Dee mee zou hebben gedaan, klopt het verhaal van John van de Heuvel niet. Of Dee heeft meegedaan is onbekend. Dat John liegt is wel duidelijk. (dwaalspoor). Wie is de Mol wordt begin 2019 weer uitgezonden.

326 st. x € 3,00 (maximum) is nog geen € 1.000,00 opbrengst (daar mag Paultje ook nog eens inkomstenbelasting over betalen). Dat zijn familie na zijn boekpresentatie in Almere naar huis moest lopen om kosten te besparen, wegens slechte verkopen, was mij toen al duidelijk. Zoals reeds eerder geschreven, Paul en Wendy slapen al maanden op de bank om zijn grote voorraad boeken op hun slaapkamer warm te houden.Deze 326 boeken passen keurig netjes in 2 fietstassen en onder zijn snelbinder. Oh ja, als Paul daadwerkelijk in de kijker zou staan bij jonge kindertjes en basis- en middelbare schoolleraren, dan was het boek meer verkocht. Omdat Pauls niveau niet verder reikt dan de roddelbladen en zijn KingAlert niet “gelikt” genoeg is, blijft het een zeer kleine speler die niet thuis hoort op nummer 100 van grootste of beste YouTubers van Nederland/Belgie.

Ik had ooit gelezen dat de opnames van Wie is de Mol 12 of 17 dagen duren (draai dagen). Vlog 1760 tot op heden is 10 dagen en met Enzo’s vlog is het 12 dagen (vertragingstijd). Als ze al terug zijn in Nederland, dan kan Dee toch nooit deel hebben genomen aan Wie is de Mol??

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
Dee Eerste ‘Ontmoeting’ Met Myron Koops, de nieuwe Vriendin Van Enzo Knol

“O, ze staan naast elkaar”, zegt Dee van der Zeeuw zeurderig tegen de kijkers als ze zich opmaakt om op de motorkap van Quin te tekenen. Dee (de ex van Enzo Knol) voelt al meteen aan dat de situatie ietwat ongemakkelijk is. In de vlog van Quin wordt ze gevraagd …

Dee
9
Enzo Was Woedend Op Dennis Schouten Over Date Met Dee

Dennis Schouten doet een opmerkelijke onthulling over zijn ‘relatie’ met Dee in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Als zijn collega Jan Roos een sexy foto van Dee bekritiseert vertelt Dennis spontaan dat hij een afspraak had met Dee, terwijl Dee nog een relatie had met Enzo! Hun relatie was toen al behoorlijk …

Dee
1
Enzo Knol en Dee Nog 1 Keer Samen Op TV?

Kans bestaat dat het jaareinde wordt afgesloten met Enzo Knol en Dee samen in een tv-programma! En jij kan dat beslissen! Voor zijn eindejaarsprogramma wil Illusionist Victor Mids van het tv-programma MindF*ck de populairste fragmenten uit zijn tv-serie gebruiken. Kijkers kunnen die kiezen uit 50 fragmenten. Daar staan ook Enzo …